• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Bilmiyorum bu düşüncem dogru mu?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
6 yıllık evliyim 3 defa kürtaj oldum psikolojim hiç iyi değil eşimin hakkini yiyemem her zaman yanında oldu. Ben kendime inancımı kaybettim. Kendimi eşime karşı yetersiz hissediyorum. Benim yüzümden hiç bir zaman belki de baba olamayacak. Boşanmayı düşünüyorum. Her defasında hamile kalmak zorlaştı. Başkalarının çocuklarını sevdiği zaman tahammül edemiyorum. Bulunduğu odadan uzaklaşmaya başladım. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Boşanabilecegini söyledim kendisine. Saçmalama dedi. Bu düşüncelerle yaşıyorum. Sizce nasıl bir yol izleyeyim ?
Çocuk olmuyor diye boşanmak düşüneceğiniz en son şey olmalı hatta hiç düşünmeyin derim.Birçok insanın olmuyor uzun süreler biraz sabretmek lazım.Bu süreçte sabır çok zor.Sabredebilmek için dua öncelikle.Bende her regl oluşumda ağlıyorum bu ayda olmadı diye artık eşimde farketmeye başladı gözyaşlarımı.Üzülme diyor olmasa biz bize yeteriz😊Onun böyle moral vermesiyle bende artık takmıyorum.Sizde bu düşünceleri sadece vesvese olarak düşünün ve aklınızdan çıkarın lütfen.Güzel yuvanızı dağıtmayın.Allah büyüktür.Nasip etmeyeceği şeyi hayal de ettirmez 🥰

Back
X