Bilmediğim bir konu...yardim

cokzorbirsecim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.799
6.257
158
Kızlar burda gördüğüm isim hakkindaki konuyu okuyunca aklıma geldi. Bazen düşünürüm acaba yanlış mı yaptık diye. Düşüncelerinizi duyumlarinizi yazarmisiniz?
Ben hamileyken çocuğumun adını rüyamda görmüştüm. Yani rüyamda o isimle sesleniyorum ona. Ama o ismi koymadım . Dini icerikli bir isim de degildi modern bir isimdi. Acaba koymalı miydik bu konu hakkında birseyler biliyor musunuz?

bazen bi uçurumun kenarından atlıyorum ama biliyorum bu rüya diyorum atlarken yüzüme çarpan rüzgarı bile hissediyorum elbisemin uçuşunu yani uyanınca gidip intihar etmiyorum bu kadar takılmayın
Yok yok takılmadim burada bir arkadas ismi ağır geldi konusunu okuyunca aklıma geldi benim de.

Rüyanızdaki isim neydi? Siz hangi ismi koydunuz?
Rüyamda bir şey görmemiştim ama ben de Hira isminin kızıma ağır geldiğini düşünüyorum nedense

Benim adım X olacakmış
Hemşire anneme demiş ki rüyamda gördüm bebeğinizin adına Y dediler
Annemlerde Y koymuş adımı

Canım evli olmadığım halde, bir keresinde bir oğlum olduğunu görmüştüm. Öyle benimsemiştim ki, anlatamam. Yok böyle bir his, acayip farklıydı yani. Sonra uyandıktan sonra boşluk hissetmiştim, ondan sonraki birkaç gün çok garip geçmişti benim için.
Bir keresinde rüyamda aynaya bakıyordum, bir erkek görmüştüm onunla konuşmuştum. Ruh ikizim olduğunu söylemişti, yakında görüşürüz demişti. Oldukça uzun zaman geçti, daha görüşemedik yavuklumla
Sonra bir keresinde de hamileydim, korkudan ölüyordum. Nasıl olur diye kendimi yiyordum falan.
Yani rüyalara o kadar da çok takılmamak lazım

Yok yok takılmadim burada bir arkadas ismi ağır geldi konusunu okuyunca aklıma geldi benim de.
benim bildiğim dini isimler ağır geliyor Allahın isimlerinden mesela kadir koyamazsın Abdulkadir koyman lazım ya da Muhammet olmaz tek başına

birde ağır geldiğinin belirtisi nedir?

iki isim koymak moda oldu sizde bu ismi 2. isim olarak koyabilirsiniz bu kadar takıldıysanız benim teyzemde oğlunun ismini rüyasında görmüş o ismi koymıştu

içinize sinen ne ise onu koyun yok kuran da gecmıyor, yok su isimlerin anlamları farklı konulmaz, yok kv. kp in ismi konulacak vs.... kimseye ve hiçbir söylentiye kulak asmayın ne isterseniz onu koyun....
rüyanızda gormus olabılırsınız ama rüyalar bilinç altının oyunudur o nedenle takılmayın çok, adıyla mutlu mesut yasasın yavrunuz...
mesela bız cok kararsızdık en son 2 ısme dustuk ve Mira da karar kıldık. Kurandakı anlamı münakaşa etmek,latince de olağanüstü, türkçede yön belirtmek için uzaktan gözlenen, geometrik biçimli tahta lata” demektir. Aynı zamanda eski bir Likya kentinin ve bir kuyruklu yıldızın adıdır...
Ama kökeni latince oldugundan anlam olarak o dildeki anlamını baz alarak bu isimde karar kıldık...
Ne kurandaki anlamına , ne de caiz midir değil midir söylemlerine takılmıyorum...

Burada bir arkadaşın konusunda okudum.ben inanmıyorum öyle şeye. Konuyu okuyunca aklıma geldi rüya. Böyle şeye inansam koyardim pelin diye. Ama çok inanan olunca bir suphelendim yani.
bana da ismim ağır gelmiş mesela oldum olası çok zayıftım bununla alakası varmış

benim bildiğim dini isimler ağır geliyor Allahın isimlerinden mesela kadir koyamazsın Abdulkadir koyman lazım ya da Muhammet olmaz tek başına

birde ağır geldiğinin belirtisi nedir?

İsmin ağır gelmesi ne demek nasıl anlaşılır
Mesela ben kızım 4 aylıkken ameliyat geçirdiği için ağır geldiğini düşünüyorum,karnında tümör vardı. Hatta yanlış bilmiyorsam Demet Akalının kızının ismi de aynı,onun da kızının karnında kitle varmış. Bunlar tesadüfi de olabilir inş. öyledir.

Geçmiş olsun
Bende 'Nur' isminin ağır geldiğini duymuştum çocuklara
Hatta ikinci ad olarak bile Nur eklemeyin diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…