- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
ya işinin ehline sormak lazım aslın da biz ne desek boş ama var yani çevremde böyle durumlar mesela görümcem de de var aynı durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tanıdığım bi Hira Nur var şükür hastalığı yok ama zayıf hep, boyu iyiİşte bizim ki Hiranur ama Hira diye sesleniyoruz![]()
Sen bence bi hocaya sorŞimdi böyle konular okuyunca diyorum acaba çocuğa başka isim verdik kaderini başka çizdik böyle birşey olamaz değil mi yani. Ay sacmaladim. Bu isim konularını okuyunca çok da inanan görünce sasiriyorum kendimi.
Kızlar burda gördüğüm isim hakkindaki konuyu okuyunca aklıma geldi. Bazen düşünürüm acaba yanlış mı yaptık diye. Düşüncelerinizi duyumlarinizi yazarmisiniz?
Ben hamileyken çocuğumun adını rüyamda görmüştüm. Yani rüyamda o isimle sesleniyorum ona. Ama o ismi koymadım . Dini icerikli bir isim de degildi modern bir isimdi. Acaba koymalı miydik bu konu hakkında birseyler biliyor musunuz?
o zaman benimde ismim ağır gelmiş ailenin en cücesi benim 157 çocuk doğurana kadar hep 45 kiloydum :))boyu uzamaz yediği halde kilo alamaz
insanın kaderi ana rahmine düşünce yazılırmış çokta alakası yok bence isimleŞimdi böyle konular okuyunca diyorum acaba çocuğa başka isim verdik kaderini başka çizdik böyle birşey olamaz değil mi yani. Ay sacmaladim. Bu isim konularını okuyunca çok da inanan görünce sasiriyorum kendimi.
geçmiş olsun beni de şey ettiniz kızımın adı nisanur Birleşik asla nisa demem. nur isminin anlamı aydınlıktır ışıktır neden ağır gelsin kiMesela ben kızım 4 aylıkken ameliyat geçirdiği için ağır geldiğini düşünüyorum,karnında tümör vardı. Hatta yanlış bilmiyorsam Demet Akalının kızının ismi de aynı,onun da kızının karnında kitle varmış. Bunlar tesadüfi de olabilir inş. öyledir.
olabilir ama bakıldığındığın da tıbbi hiçbir açıklamaı yokken geçerli oluyo bu durum benim bildiğim yani herşeyi de buna yormamak gereko zaman benimde ismim ağır gelmiş ailenin en cücesi benim 157 çocuk doğurana kadar hep 45 kiloydum :))
yalnız nur ismi sona konmamalı benim bildiğim ya da hiç konmamalıgeçmiş olsun beni de şey ettiniz kızımın adı nisanur Birleşik asla nisa demem. nur isminin anlamı aydınlıktır ışıktır neden ağır gelsin ki
ben aydın kadın olsun diye bu ismi seçmiştim
bi sürü tahlil yaptırmıştık annem çok dr a götürdü vitaminler balık yağları kan iğneleri ay işkence gibiydi :))olabilir ama bakıldığındığın da tıbbi hiçbir açıklamaı yokken geçerli oluyo bu durum benim bildiğim yani herşeyi de buna yormamak gerek
ismin anlamları önemliymiş bi arkadaşın çocugunun adı Bahadırdı çok yaramazdı anlamı savaşcı demekmiş ondan böyle diyordu .yalnız nur ismi sona konmamalı benim bildiğim ya da hiç konmamalı
off bu konu da bende doluyum çok önceden bi gün oğlum olursa adını x koyacağım diye niyet etmiştim ama aradan yıllar geçti tabi unuttum bu niyetimi ismini farklı koydum kimlği çıktıktan sonra aklıma geldiismin anlamları önemliymiş bi arkadaşın çocugunun adı Bahadırdı çok yaramazdı anlamı savaşcı demekmiş ondan böyle diyordu .
ay bilmiyorum ya araştırmak lazım ama koyduk artık![]()
Allahın isimleri olduğundan ağır deniyor veya sure isimleri ağır geliyor.geçmiş olsun beni de şey ettiniz kızımın adı nisanur Birleşik asla nisa demem. nur isminin anlamı aydınlıktır ışıktır neden ağır gelsin ki
ben aydın kadın olsun diye bu ismi seçmiştim
Canım ben bunu duydum ve kendim de hamiş olduğum için ufak ufak bakıyorum.
Bu ismi ağır gelmiş dedikleri şey, harfler-tınılar ve bunun çocuğun karakterine yansıttığı etki.
Anlayacağın gayet altı dolu bir konu. Öfkeli tepkili uyumsuz, zor çocuklar için söylenir genelde, "Daha yumuşak bir isim mi baksanız" ...
Ama hastalık için söylendiğini duymadım.
Nasıl örnek verebilirim ki bunu, isim uzmanları - davranış bilimciler var biraz araştırmak lazım.