Oglumun üzerine yemin ederim ki ima ettiğiniz gibi cinsel bir olay yok ortada ki olmaz da bakmayın yazıp çizdiğime benlik işler değilKendinizi kandırabilirsiniz sadece
Ayy öyle demeyin. Varlığından haberimin olmadığı yan dükkanda çalışan evli adam açılmıştı bana şok olmuştum. Ben adamın adını sanını dahi bilmiyordum. Evli olduğunu millete anlatınca öğrendim. Sonra yanında çalıştığım emlakçı bi güzel tehdit etti tabi onu ama bazı evli erkek milleti boncuk moncuk beklemiyorBen sana şunu sorayım. Bışanma aşamasında olsan da olmasan da veya bekar olsan da bir evli zampara sana açılabilir mi?
Bana açılamaz
Çünkü boncuk dağıta dağıta dolaşmam
Ya terapilik bir durumum.yok, maşallah burda da herkes puri pak,kimse aklından kötü şeyler geçirmemişBence konunuzu kapattirin. Okudukca ben utaniyorum . Zor bir hayat yasadiginiz okudum daha önce. Terapi aliyormusunuz ?
Bende en çok buna takildimYa her sey tamam da, şu emoji nedir
Evli biri benimle ilgileniyor
Ahahhaha hic güleceğim yoktu
Hayatta hiçbir şey için evladının üzerine yemin etme. Doğru ya da yanlış en masuma neden fatura kesilsin kiOglumun üzerine yemin ederim ki ima ettiğiniz gibi cinsel bir olay yok ortada ki olmaz da bakmayın yazıp çizdiğime benlik işler değil
Valla tanımıyorum konu sahibini,mutlaka önceden okumuşumdur başka konularını da unuturum hatırlamam ben pek.Ben sana şunu sorayım. Bışanma aşamasında olsan da olmasan da veya bekar olsan da bir evli zampara sana açılabilir mi?
Bana açılamaz
Çünkü boncuk dağıta dağıta dolaşmam
Ay kimse zaten ben alemin namlısıyım deyip girmiyor bu işlere.Oglumun üzerine yemin ederim ki ima ettiğiniz gibi cinsel bir olay yok ortada ki olmaz da bakmayın yazıp çizdiğime benlik işler değil
Burda yol göstermelik bir durum yok ki adamın ilgisini gördüğünüz anda deli midir üstüme iyilik sağlık diyip kapıları kapatacaksınız
Yani ben de ilgisini hissetsem dur bana açılırsa diye konuşma metni hazırlamam. Direkt mesafe koyarım. Burada konu sahihi açılmasını bekliyor ki konuşsun. Şaka gibiValla tanımıyorum konu sahibini,mutlaka önceden okumuşumdur başka konularını da unuturum hatırlamam ben pek.
Bana evli kimse açılamaz elbette. Tek doz ağzına zıçarım,kesin çözüm.
Ya belki ben kuruyorum üstüme alınıyorum olamaz mı,belki sadece yazıyorumBari yalan söyleme yahu . Adamın bir şeylere cesaret edeceğini biliyorsun . Uzun uzun gorusmussun
Oglumun üzerine yemin ederim ki ima ettiğiniz gibi cinsel bir olay yok ortada ki olmaz da bakmayın yazıp çizdiğime benlik işler değil
Oglumun üzerine yemin ederim ki ima ettiğiniz gibi cinsel bir olay yok ortada ki olmaz da bakmayın yazıp çizdiğime benlik işler değil
Ciddi misiniz siz cidden ? İş arkadaslarimizla çalışırken aklımızdan geçiyor mu zannediyorsunuz ? Sizin hayatınızda normalleşmiş ama inanın normal insanlar böyle o adam bana açılacak mı diye düşünmüyor . Kaç erkekle çalıştım 23 yaşında girdim iş hayatına çirkin de değilim şirket sahipleri iyi holdingler de çalışan mühendisler kimse cesaret edemedi . Hiçbirine de acaba mi demedim .Ya terapilik bir durumum.yok, maşallah burda da herkes puri pak,kimse aklından kötü şeyler geçirmemiş
Evli erkeklerin flörtüne hemen hemen hepimiz denk geliyoruz günlük hayatta. Ben de aynen "sen hayırdır" moduna girerim. Karısı kız kardeşimiz, onun için ayrıca sinirlenirim çocuklarını unutup girdiği hallere ayrıca sinirlenirimBana da evli erkekler ilgi göstermiştir, ilgisini hissettiğim anda ‘sen hayırdır?’ tavrına giriyorum açılamıyorlar bile, ya da evli olduğunu saklayanlar var, öğrendiğim anda ebelerini belliyorum, ne gerek var evli erkeğin oyuncağı olmaya ? Umarım konu sahibine de örnek olur.
Evli erkek asıldığı anda püskürteceksin, insan şerefi için Yaşar, şerefine kast edene gününü göstereceksin
Yapmadım yapmayacağım da zaten sadece kendime sorduğum soruları buraya açtım sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdiBoşanacağınız eşiniz bu durumu öğrenirse bazı şeyler için sizi zorlar özellikle arada çocuk varken çirkin işler yapılmamasından yanayım. Özellikle böyle karaktersiz erkeklere yüz verilmemeli siz olmasanız da o karaktersiz başkasını bulur ama siz bunu yapamazsınız evli adamla yapamazsınız çocuğunuz var örnek biri olmanız lazım
Kendinizi nasil bu konuma dusurebiliyorsunuz? Gercekten sizden hoslandigini falan mi dusunuyorsunuz?
Firsattan istifade etme, sizi kullanma derdinde.
Muhtemelen calistiginiz ortamdan biri. Kendinizi milletin diline dusureceksiniz.
Aynı ortamda fln değilizÇok yazık ya çok
Sizlik değil madem neden romantik komedi tarzı yaklaşıyor hayaller kuruyorsunuz. Boşanmış ve çocuklu bir kadınsınuz. Evlilik nedir biliyorsunuz. Başkasını in kocası üzerinde hayaller kurmaya utanmıyor musunuz?Oglumun üzerine yemin ederim ki ima ettiğiniz gibi cinsel bir olay yok ortada ki olmaz da bakmayın yazıp çizdiğime benlik işler değil
Yapmadım yapmayacağım da zaten sadece kendime sorduğum soruları buraya açtım sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdi