Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sana şunu sorayım. Bışanma aşamasında olsan da olmasan da veya bekar olsan da bir evli zampara sana açılabilir mi?
Bana açılamaz
Çünkü boncuk dağıta dağıta dolaşmam
Ayy öyle demeyin. Varlığından haberimin olmadığı yan dükkanda çalışan evli adam açılmıştı bana şok olmuştum. Ben adamın adını sanını dahi bilmiyordum. Evli olduğunu millete anlatınca öğrendim. Sonra yanında çalıştığım emlakçı bi güzel tehdit etti tabi onu ama bazı evli erkek milleti boncuk moncuk beklemiyor

Bence konunuzu kapattirin. Okudukca ben utaniyorum . Zor bir hayat yasadiginiz okudum daha önce. Terapi aliyormusunuz ?
Ya terapilik bir durumum.yok, maşallah burda da herkes puri pak,kimse aklından kötü şeyler geçirmemiş

Ben sana şunu sorayım. Bışanma aşamasında olsan da olmasan da veya bekar olsan da bir evli zampara sana açılabilir mi?
Bana açılamaz
Çünkü boncuk dağıta dağıta dolaşmam
Valla tanımıyorum konu sahibini,mutlaka önceden okumuşumdur başka konularını da unuturum hatırlamam ben pek.

Bana evli kimse açılamaz elbette. Tek doz ağzına zıçarım,kesin çözüm.

Oglumun üzerine yemin ederim ki ima ettiğiniz gibi cinsel bir olay yok ortada ki olmaz da bakmayın yazıp çizdiğime benlik işler değil
Ay kimse zaten ben alemin namlısıyım deyip girmiyor bu işlere.
10 yıldır kkdayım. Metresler genelde benlik iş değil ama çok seviyoeum diye açıyoe konuyu

Hala mesajlarka eğleniyorum vs diyorsunuz. Sizin gidişat iyi değil.

Burda yol göstermelik bir durum yok ki adamın ilgisini gördüğünüz anda deli midir üstüme iyilik sağlık diyip kapıları kapatacaksınız

Bana da evli erkekler ilgi göstermiştir, ilgisini hissettiğim anda ‘sen hayırdır?’ tavrına giriyorum açılamıyorlar bile, ya da evli olduğunu saklayanlar var, öğrendiğim anda ebelerini belliyorum, ne gerek var evli erkeğin oyuncağı olmaya ? Umarım konu sahibine de örnek olur.

Evli erkek asıldığı anda püskürteceksin, insan şerefi için Yaşar, şerefine kast edene gününü göstereceksin

Valla tanımıyorum konu sahibini,mutlaka önceden okumuşumdur başka konularını da unuturum hatırlamam ben pek.

Bana evli kimse açılamaz elbette. Tek doz ağzına zıçarım,kesin çözüm.
Yani ben de ilgisini hissetsem dur bana açılırsa diye konuşma metni hazırlamam. Direkt mesafe koyarım. Burada konu sahihi açılmasını bekliyor ki konuşsun. Şaka gibi

Oglumun üzerine yemin ederim ki ima ettiğiniz gibi cinsel bir olay yok ortada ki olmaz da bakmayın yazıp çizdiğime benlik işler değil

Birinin üzerine yemin edilmesi çok çirkin ve yanlış. İlla birinin üzerine yemin etmek istiyorsanız; kendi üzerinize yemin edin. Gerçekten bir çocuğunuz varsa; çocuğunuzu yeminlerinize karıştırmayın.

Ya terapilik bir durumum.yok, maşallah burda da herkes puri pak,kimse aklından kötü şeyler geçirmemiş
Ciddi misiniz siz cidden ? İş arkadaslarimizla çalışırken aklımızdan geçiyor mu zannediyorsunuz ? Sizin hayatınızda normalleşmiş ama inanın normal insanlar böyle o adam bana açılacak mı diye düşünmüyor . Kaç erkekle çalıştım 23 yaşında girdim iş hayatına çirkin de değilim şirket sahipleri iyi holdingler de çalışan mühendisler kimse cesaret edemedi . Hiçbirine de acaba mi demedim .

Evli erkeklerin flörtüne hemen hemen hepimiz denk geliyoruz günlük hayatta. Ben de aynen "sen hayırdır" moduna girerim. Karısı kız kardeşimiz, onun için ayrıca sinirlenirim çocuklarını unutup girdiği hallere ayrıca sinirlenirim

Yapmayın bunu kendinize.Kimsenin metresi olmayın.Bir kadının ahını asla almayin.
Konularınızi biliyorum.Siz de benimki ni yorumlamistiniz diye hatırlıyorum.
Dilerim bu hatadan dönersiniz.Basiniza farkli belalar açmadan

İlk mesajınızla sonraki mesajlarınız arasında dağlar kadar fark var.

Utanan maymunlarla bezeli paragrafta ilginin hoşunuza gittiğini ve bu yüzden terslemediğinizi yazmışsınız.

Sonra da yok din yok zina deyip dalga geçiyorum mesajlarla diyorsunuz. İkisinden birinde kafanız mı dumanlıydı?

Yapmadım yapmayacağım da zaten sadece kendime sorduğum soruları buraya açtım sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdi

Sizlik değil madem neden romantik komedi tarzı yaklaşıyor hayaller kuruyorsunuz. Boşanmış ve çocuklu bir kadınsınuz. Evlilik nedir biliyorsunuz. Başkasını in kocası üzerinde hayaller kurmaya utanmıyor musunuz?

Yapmadım yapmayacağım da zaten sadece kendime sorduğum soruları buraya açtım sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdi

Bu konuya çok takılıyorsun bırak geçirirse geçirsin biriyle gün geçirmek çok kolay hele de hiç bir standartın yoksa, en iyi ihtimal geçirdiği kadınla evlendi ne olacak 3 karısını mutlu edemeyen 4. sünü mü edecek? O kadın 3 eski eş 2 çocukla mutlu bir evlilik mi yapacak?

Sen hele bitir bu davayı bi kere boşanmış bir cocuklu kadınsın öğretmensin, 2. Ev evlenip çok mutlu olabilirsin yeter ki ‘bela geliyorum dediği’ erkeklerle takılma, kendine denk birini bulursun elbet.

Bu herifi de hemen engelle, soramaz ama sorarsa da oğlumun elinde telefon bilmiyorum karıştırıyor dersin hadi göreyim seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…