Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açtırmayın ağzını engel atın gitsin, gitsin anasına açılsın bu konularda çok sert olun, ahlaksız teklif kimse size edemesin
Bir yandan da kırılıyorum,zaten hayatı tepe taklak bir de ben dokunmayim denediği icin

Bir yandan da kırılıyorum,zaten hayatı tepe taklak bir de ben dokunmayim denediği icin

Herkes kendi çıkarında, bu herif de yeni av peşinde emin olun sadece size yürümüyordur, karısını aldatmaya niyetlenen asla tek kişiye yürümez tüm şanslarını değerlendirir. Sen bu konuma sakın kendini sokma zaten memursun, eski eş öğrenir fln ya da iş yerin ihraca kadar gidersin zaten şikayet ettirmiş seni eski eş. Aman aman

Tavır göstermek yerine, kapıyı açık bırakıp, neler söyleyeceğini planlamış. Çok romantik
Açık bırakmadım geri puakurmeden önceki halini izliyorum daha iyi değil mi bir daha böyle şeylere kalkismax

ADAM EVLİ EVLİ LÜTFEN RİCA EDİYORUM ADAM EVŞİ TEKRAR ERİYORUM ADAM EVLİ.

Evliyken bunları yapan adama nasıl güvenebilirsiniz?
Güvenmek diye bir şey yok gerek de yok zaten yol göstereceğim anı bekliyorum

ADAM EVLİ EVLİ LÜTFEN RİCA EDİYORUM ADAM EVŞİ TEKRAR ERİYORUM ADAM EVLİ.

Evliyken bunları yapan adama nasıl güvenebilirsiniz?

Kesin şey demiştir : ben karımla sevmeden evlendim, seni gördüm ilk defa böyle şeyler hissettim, çocuklarım için devam ediyorum, bizim kız da inanmıştır. Gerçi duygusal boşluk umarım böyle bir hataya düşmez olan kendine olur.

Adamın açılmasını beklemek neyin nesi ya, pis bakışından mideniz bulunması lazım sonrada hiç olmamış olması lazım hala yapmam öyle şey
He evet aynen yapmayın

Açılmasını beklemeden iki okkalı lafla ağzını tıkayıp kapatmaniz lazım. Kaldı ki hâlâ kağıt üzerinde de olsa evlisiniz ve boşanma arifesinde olan eşiniz bu durumu aleyhinize kullanıp sizi çok Zor durumda bırakır. İlgilenen adamın hiç bir şekilde iyi niyetle yaklaşmadigi belli. Kafanızi dağıtmak istiyorsaniz başka uğraşlar bulun. Şartlarınız uygun olduğunda size denk ahlaki ve etik yollardan ilerleyeceginz biri olur elbet

Güvenmek diye bir şey yok gerek de yok zaten yol göstereceğim anı bekliyorum

Anı neden bekliyorsun ki? Konuşma bile yüz verme engel at. Şimdi karısıyla cocuklarıyla takılıyor hareketleri daha ağır olur evli erkeklerin sorumlulukları var. Sen bekleme kestir at

Bence bu kadar kibar cevap verme açılacaksa. Ya demek ki senden ışık görüyor da bu kadar yaklaşmış. Sakın hataya düşme!
Ben bebeğimi kreşe bırakırken bir adam da kızını bırakıyor hep bakışlarını yakalıyorum. Ya evliyse ne ayıp diyorum. Yani yapma etme derim. He ben bekar anneyim ama karşıyı bilemem tabi.

Yok olmuyorlar memuriyetten. A noktasından b noktasına gidiyorlar. İyice basılırlarsa falan bu dediğimde

Bu utanan maymun sen daha iyi bilirsin anlamını
Seni kurtarıyoruz aslında
Daha bosanma olmamis seni yakalasa adamın karısı o kiyamadigun kadın seni rezil eder okuldan attırır eski kocan da cocugu alıp anasına buyutturur . Sana yapılmış sen yapmak uzereydin flortleşmesen açılacağını nerden bileceksin .

Aslında o beni tetikledi desem ? Çünkü daha önce de başkaları böyle davrandı yüz bulamadı

Konuyu açan kadınla, bu yorumu yazan aynı kadın mı ?

Karımla görücü usulü sırf annem babam memnun olsun diye evlendik 3 yaşında çocuğum var ama 8 yıldır cinsel birlikteliğimiz yok ceketimi atmışım sadece hamile kalmış. Boşanıcaz. Hayatımda senin gibi birini hiç görmedim. Sevgiyi aşkı sende tattım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…