Yok olmuyorlar memuriyetten. A noktasından b noktasına gidiyorlar. İyice basılırlarsa falan bu dediğimde
Yapmayın lütfen. Konunuzda yazdınız ya boşluktan terslemiyorum açılmasını bekliyorum diye. İzleme falan yok. Hoşunuza gitmiş durum. Bir yanınızda rahatsız olmuş Allah'tan. Sabah olup görünce fikriniz değişmez umarim da gerekli mesafeyi koyarsınız.Açık bırakmadım geri puakurmeden önceki halini izliyorum daha iyi değil mi bir daha böyle şeylere kalkismax
Aslında o beni tetikledi desem ? Çünkü daha önce de başkaları böyle davrandı yüz bulamadı
Aslında o beni tetikledi desem ? Çünkü daha önce de başkaları böyle davrandı yüz bulamadı
Atmadım ama,o cesaret bende yok zaten,birinin mesajlarıyla eğlenme aşamasındaym sadece öyle söyleyimSize profil mesajinizi hatirlatmak isterim.
“Attigin her ok kendine donecek”.
Once yesil isik yakip, adam size acildiktan sonra reddetmek mavi boncuk dagitmaktir. Birden fazla kisiyle flort ediyordu, baska birisi daha cazip geldi, ona yoneldi diye dusunulur.Açık bırakmadım geri puakurmeden önceki halini izliyorum daha iyi değil mi bir daha böyle şeylere kalkismax
Ortada bir şey yok olmaz da zaten ,bu kadar oflenmenize gerek yokSiz ne dediğinizin farkindamisiniz?
Vallahi o kadının ahı peşinizi bırakmaz
Yazıklar olsun birde burada yazıyor
Öyle bir asık oldum ki kendimi tutamıyorum . Çok acı çekiyorum çok üzülüyorum ama kendimi tutamıyorum (uçkurumu)Karımla görücü usulü sırf annem babam memnun olsun diye evlendik 3 yaşında çocuğum var ama 8 yıldır cinsel birlikteliğimiz yok ceketimi atmışım sadece hamile kalmış. Boşanıcaz. Hayatımda senin gibi birini hiç görmedim. Sevgiyi aşkı sende tattım.
Benim boşadığım salak basılmıştı da ordan biliyorum konu sahibi için demedim kesinlikle.Anladim ne olursa olsun hayata tutunma sebebi, evim yok arabam yok diyor oğlu var dava bitmemis evli adamla muhabbet kurmakta neyin nesi? Hersey halloldu bi o eksik kalmış sanki
Bu üye fake mi ya ?Atmadım ama,o cesaret bende yok zaten,birinin mesajlarıyla eğlenme aşamasındaym sadece öyle söyleyim
Ben sana şunu sorayım. Bışanma aşamasında olsan da olmasan da veya bekar olsan da bir evli zampara sana açılabilir mi?Özür dileyerek soruyorum ama
Evli zampara ne gerekçeyle,ne yüzle size açılacak?
Ortada bir şey yok olmaz da zaten ,bu kadar oflenmenize gerek yok
Nettekiler neden itici geliyrlar ki bekar oldukları için mi?
Burda yol göstermelik bir durum yok ki adamın ilgisini gördüğünüz anda deli midir üstüme iyilik sağlık diyip kapıları kapatacaksınızGüvenmek diye bir şey yok gerek de yok zaten yol göstereceğim anı bekliyorum
Benim boşadığım salak basılmıştı da ordan biliyorum konu sahibi için demedim kesinlikle.
Evet aşırı zor şeyler yaşadı, başka yanlışla daha da dibe çöker konu sahibi. Hele de başka bir kadının çocuğun ahı Allah korusun
Atmadım ama,o cesaret bende yok zaten,birinin mesajlarıyla eğlenme aşamasındaym sadece öyle söyleyim
Bu bizKarımla görücü usulü sırf annem babam memnun olsun diye evlendik 3 yaşında çocuğum var ama 8 yıldır cinsel birlikteliğimiz yok ceketimi atmışım sadece hamile kalmış. Boşanıcaz. Hayatımda senin gibi birini hiç görmedim. Sevgiyi aşkı sende tattım.