Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açık bırakmadım geri puakurmeden önceki halini izliyorum daha iyi değil mi bir daha böyle şeylere kalkismax
Yapmayın lütfen. Konunuzda yazdınız ya boşluktan terslemiyorum açılmasını bekliyorum diye. İzleme falan yok. Hoşunuza gitmiş durum. Bir yanınızda rahatsız olmuş Allah'tan. Sabah olup görünce fikriniz değişmez umarim da gerekli mesafeyi koyarsınız.

Açık bırakmadım geri puakurmeden önceki halini izliyorum daha iyi değil mi bir daha böyle şeylere kalkismax
Once yesil isik yakip, adam size acildiktan sonra reddetmek mavi boncuk dagitmaktir. Birden fazla kisiyle flort ediyordu, baska birisi daha cazip geldi, ona yoneldi diye dusunulur.
Bunca yil sonra bir erkek tarafindan begenilmek hosunuza gitmiş olabilir ama bizim erkeklerin(cogunun) begenme kriteri nefes almaktan ibaret.

Öyle bir asık oldum ki kendimi tutamıyorum . Çok acı çekiyorum çok üzülüyorum ama kendimi tutamıyorum (uçkurumu)
Keşke evli olmasaydı

Anladim ne olursa olsun hayata tutunma sebebi, evim yok arabam yok diyor oğlu var dava bitmemis evli adamla muhabbet kurmakta neyin nesi? Hersey halloldu bi o eksik kalmış sanki
Benim boşadığım salak basılmıştı da ordan biliyorum konu sahibi için demedim kesinlikle.
Evet aşırı zor şeyler yaşadı, başka yanlışla daha da dibe çöker konu sahibi. Hele de başka bir kadının çocuğun ahı Allah korusun

En basindan beri sizi kirmadan yorum yapmaya calisiyorum ama cevaplarınız evli adamla flort etmekten rahatsiz olmadığınızı düşündürüyor. Gittiginiz yol, yol değil. Birkere adiniz cikarsa omur boyu alninizdan o lekeyi silemezsiniz. Cocugunuz icin utanc kaynagi olur. Cocuk sahibi insanlarin bir adim atarken cocuklari icin 2 kez dusunmesi gerekir.

Ya her sey tamam da, şu emoji nedir

Evli biri benimle ilgileniyor
Ahahhaha hic güleceğim yoktu

Valla yakın zamanda örneğini gördüm, kendi çocuğunu bırakıp adamla kaçıyordu en son hastahanede elektroşok ile dünyaya döndurduler kadın seni bitiricem demiş çok bilinen bir bankada müfettişti işi fln bıraktı
Ot gibi yaşıyor şimdi
Nerden biliyorum çok yakın akrabam ama asla muhabbetim olmaz
Genel geçer ahlak kuralları esnememeli

Bu biz boşanırken demiş ki ona buna 8 yıldır problemlerimiz var sevgimiz yok (not çok severek evlenmiştik. oğlum 8 yaştı, kızım 11 aylıktı ayrılırken)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…