Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu evli abazanlar bana da musallat oluyor analarını belliyorum.Kimsenin metresi olmaya gelmedik bu hayata, herkes anaları değil. Küfredin defedin sen beni ne sanıyorsun ben metres değilim diyin. Sakın aman sakın. Gidip 4. Kez boşanan adamla sevgili olun asla evli biriyle olmayın en çok hasarı 2. Kadın alıyor bu ilişkilerde. Evli abazan erkekler de karım da karım diyor karısı da kocam da kocam. Kimsenin sıkıcı evliliğinin oyuncağı olmayın 😉
Elbetteki evliliğinde kaybettiği tutkunun tamamlayıcısı olmayacağım mesela,saçma salak bir düşünce işte benimkiler belkide sadece kuruyorum

Evli erkekler karşısındakini elde etmek için inanılmaz ilgili ve nazik davranıyorlar. Bekar bir erkek doğal davrandığı için onların gerisinde kalıyor. Bu sahte davranışlar da zaten yaralı bir kadını iki katı kendine çekiyor. Aslında durup bir baksanız siz de onu ve öyle bir ilişkiyi istemeyeceksiniz. Yarabandına ihtiyacınız ypk. Dik durup toparlanın çok yıpratmış belli ki boşanma. İlgi ihtiyacınız normal. Ama bunu yanlış kişilerde aramayın üzülen yine siz olursunuz

Yani ben de ilgisini hissetsem dur bana açılırsa diye konuşma metni hazırlamam. Direkt mesafe koyarım. Burada konu sahihi açılmasını bekliyor ki konuşsun. Şaka gibi
Merak ettim dallamayı yahu
Nasıl bir yüzsüzlükse kalkıp evli haliyle zamparalık peşinde koşuyor.

Kendi adıma konuşayım, Keşke bekar olsaydı dediğiniz için yazdım ne yazdiysam. Deseniz ki şeytana uymaktan korkuyorum. Zaten kötü bir ilişkiden yeni cikiyorum. Dertleşmek istedim deseniz neyse. resmen flortlesiyorsunuz. Hoşunuza gidiyor. Ama gitmemesi lazım. Konuşmayı hazirlamissiniz ne olacakti, konuşurken işaret parmağini dudaginiza degdirip şşş de diyecek mi🥴
Erkeklerin WhatsApp muhabbetine mi meze olmak istiyorsunuz? İnanın o durum burada yazılandan kat kat ağır olacak.
tercih edilmenin ilgilenilmenin tadını çıkarıyorsunuz ama sonu kötü olacak. Bu dünyanın neresinde olursanız olun böyledir.
Haklısınız ama gerçekten kendimden eminim bunu ilişkiye götürecek cesaret yok bir kere bende,adamda bir şey varsa da "Of be neydi şimdi" diyecek olan bu ben sadece eğleniyorum

Elbetteki evliliğinde kaybettiği tutkunun tamamlayıcısı olmayacağım mesela,saçma salak bir düşünce işte benimkiler belkide sadece kuruyorum

Kurma engel at senin adın çıkar ona erkek derler, karısı da kocamı elinden aldın diye sana küfür eder, kavga etmeye gelir ve işin kötüsü o haklı olur toplumda sana kötü gözle bakarlar, bunları kur cünkü devam edersen bunlar yaşanacak. Değer mi bunlara ?

Yapmadım yapmayacağım da zaten sadece kendime sorduğum soruları buraya açtım sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdi
O biriyle geçirir ama sizi öğrenirse bide evli bir adamla size yapmadığını bırakmaz erkekler böyledir

Başkasının ahı/hakkı üzerine kurulu gelip geçici 3-5 mutluluk kırıntısının aklınızı çelmesine izin vermeyin. Sizden çok kötü bir şekilde çıkar.
O kadın sizde olabilirdiniz mesela, hoşunuza gider miydi böyle bir durum? Burada her gün bir sürü konu açılıyor sevgilim/nişanlım/eşim aldatıyor mu, başkasına mı ilgi duyuyor diye, okurken bile insan üzülüyor o kadınlara… İletişimi dahi sürdürmeyin daha fazla. Reddetmek için illa size gelip açılmasına gerek yok, sonuçta evli bir adamın başka kadınlarla bir sınırı olur,olmalı, o sınır aşıldığı zaman haddi bildirilmeli. Belli ki gönül eğlencesi arayan mayası bozuk birisi, ama onun gönlünü eğleyeceği o ucuz kadın siz olmayın.

Haklısınız ama gerçekten kendimden eminim bunu ilişkiye götürecek cesaret yok bir kere bende,adamda bir şey varsa da "Of be neydi şimdi" diyecek olan bu ben sadece eğleniyorum
Çevir kazı yanmasın hesabınız da tutmadı. Konunuzdan daha da kötü bu bahane

Hala konusmami hazırladım yazmışsınız vallahi pes ya, birde aynı okuldasınız
O çocukların yüzüne nasıl bakacaksınız kendi çocuğunuzu hiç mi düşünmüyorsunuz
Onu geçtim memuriyetten olma ihtimali var
Bir iş var elinizde, kendinize gelin bence
Okulda olduğumuzu kim söyledi,aynı ilde olduğumuzu kim söyledi mesela

Bu hikayede eğlenilen sen oluyorsun yalnız 😏 Arkadaşın da kocası aldattı, aldattığı kadınları erkek wp gruplarında ‘yeni oyuncağım’ diye paylaşıyormuş kocası. Senin foton da geziyordur emin ol erkek wp grubunda.

Adamın açılmasını beklemek neyin nesi ya, pis bakışından mideniz bulunması lazım sonrada hiç olmamış olması lazım hala yapmam öyle şey
He evet aynen yapmayın
Bakacak kadar yakın olduğumuzu nereden çıkardınız ayrıntı vermedim ki ben

Benim hayatımda 1 kez oldu oda evli değil nişanlı idi aynı ortamdaydik nişanlısını herkes tanıyordu. 1 kez ortam oluşturmaya çalıştı, direk höst dedim. 2. De benim olduğum ortamda nişanlısının o durumdan rahatsız olduğunu sıkıldığını anlattı. Ayni otobüs ile 3 kişi gidiyorduk yanıma oturmaya kalktı yok siz kalkın x gelsin dedim o sürede niye aramıyorsun artık diye kızcağız üzülmüyormuş
Sonra ayrıldı. Sürekli ortak tiyatro yemek vs düzenlemeye çalıştı. Host ayı bende seninle gezip tozup evlenecegim He aynen
Benimle nişanlı ikende başkasını bul
Sonra beni düğüne bile çağırmadı millet zorla gel diyor davetiye vermedi bile demedim Benim vaktim yok dedim geçtim seneler sonra anlattım millet şaşkınlıktan öldü

Okulda olduğumuzu kim söyledi,aynı ilde olduğumuzu kim söyledi mesela

Aynı ilde olmadığınız birinin size açılmasını bekliyorsunuz öyle mi?
Mesaj kısmını da o yüzden mi yazdınız?
Aynı okulda değil, uzakta olan biri diye konuyu başka noktaya çekmeye çalışıyorsunuz ama yemezler.
Her gün gördüğünüz, gelip açılmasını beklediğiniz birinden bahsettiniz gayet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X