Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnan ki en baştan yapılanın çirkinliğinin ve tepkisizligimin yanlışlığınn farkındayım bugun burada birşey değişmedi,olması gereken olacak elbette,bir kere güven her şeyin başı bende bekar da olsa,buradan tutmuyor bir kere ve zina bu,dini yönüm de izin vermez buna
Hemen dine bağlayalım.
Evli biriyle flört etmek çok ahlaklı bir davranış değil mi?
İçten içe sizinle ilgilenmesi hoşunuza gitmiş.
Ama evlenmeden iki bekar insanın cinsellik yaşaması günah.
İşte bu iki yüzlülük beni öldürüyor.
Şimdi siz bizden daha namuslusunux vay be

Hemen dine bağlayalım.
Evli biriyle flört etmek çok ahlaklı bir davranış değil mi?
İçten içe sizinle ilgilenmesi hoşunuza gitmiş.
Ama evlenmeden iki bekar insanın cinsellik yaşaması günah.
İşte bu iki yüzlülük beni öldürüyor.
Şimdi siz bizden daha namuslusunux vay be
Yorumun alnı olsa da öpsem..

Kıymaya çok niyetin var bence kıy davan da bitmemiş adam çocuğunu alsın sonra 🙈 utanan maymun yaparız hep birlikte siz seviyorusnuz bu emojiyi. Kocam beni evli sevgilimle bastı 🙈 çocuğu istiyor 🙈
Bu da çok abartılı oldu

Valla zarar gören sen olursun keyfini yaşayan da evli erkek olur, evde karısıyla takılır, dışarda senle, az ilgi alırsın hep 2. Sınıf vatandaş muamelesi görürsün. Bu kadar iğrençliğe küçük düşmeye hazırsan yaşa

Arkadaşlar bakın iyice açıklayıp çıkayım en iyisi.Yorumlar çok yoğun gelince çocuğun da uyku vakti gelince okuyamadım hepsini henüz, okuyacagim konu kapanmadan yazayım.Okudugum yorumlar arasında haklı yorumlar vardı ama abartılmış olanlar da var.İlgilenmek dediğim küçük şeyler ortada bir şey yok,bu konuda hassassiniz biliyorum hepimiz hassasız o yüzden konuyu geç açtım.Lincler bazen iy geliyor ama yapıcı yorumlar daha akılda kalıcı oluyor o yuzden öfkeyle yazmasaniz çok fazla? Emojiden de anlam çıkarmış kimisi ben o maymunu WhatsAppta hep atıyorum ne var bunda.Ben yerimi biliyorum merak etmeyin dini yönüm de ağır basar yapamam böyle işler.Ki bana yapılmış olanı yapamam bir başka kadına.Ne yazdınız henüz hepsini bilmiyorum ama hepinize sevgiler ve iyi akşamlar

Büyük konuşmayın bunlar benim doğrularım değil bir yalnızlık psikolojisi ile zihnim bulandı sadece,bunda ex in özel hayatına devam etmesi de etkili
Ve birinin sizi beğenmesi ve ilgi göstermesi hoşunuza gitti , özgüveniniz arttı.
Bi noktaya kadar anlayabiliriz ama yolunuz yol değil. Karşıdaki evli , siz de boşluktasınız.
Size açıldığı zaman hayır diyebileceğinizi düşünmüyorum. O yüzden en baştan sorunu çözmeniz lazım. Ona bu cesareti vermeyin.

Valla zarar gören sen olursun keyfini yaşayan da evli erkek olur, evde karısıyla takılır, dışarda senle, az ilgi alırsın hep 2. Sınıf vatandaş muamelesi görürsün. Bu kadar iğrençliğe küçük düşmeye hazırsan yaşa
Yok canım tabiki yaşayamam bunlar ve daha fazlası olur bunları bilen biriyim zihnin küçük bir oyunu, ilgilendiği ile kalacak emin olabilirsin

Ve birinin sizi beğenmesi ve ilgi göstermesi hoşunuza gitti , özgüveniniz arttı.
Bi noktaya kadar anlayabiliriz ama yolunuz yol değil. Karşıdaki evli , siz de boşluktasınız.
Size açıldığı zaman hayır diyebileceğinizi düşünmüyorum. O yüzden en baştan sorunu çözmeniz lazım. Ona bu cesareti vermeyin.
En çok hak verdiğim kısım bu, açılma noktasına gelmesine engel olmak.Boyle yol gösterici yapıcı yorumlar için açmıştım konuyu

Yok canım tabiki yaşayamam bunlar ve daha fazlası olur bunları bilen biriyim zihnin küçük bir oyunu, ilgilendiği ile kalacak emin olabilirsin

Bu evli abazanlar bana da musallat oluyor analarını belliyorum.Kimsenin metresi olmaya gelmedik bu hayata, herkes anaları değil. Küfredin defedin sen beni ne sanıyorsun ben metres değilim diyin. Sakın aman sakın. Gidip 4. Kez boşanan adamla sevgili olun asla evli biriyle olmayın en çok hasarı 2. Kadın alıyor bu ilişkilerde. Evli abazan erkekler de karım da karım diyor karısı da kocam da kocam. Kimsenin sıkıcı evliliğinin oyuncağı olmayın 😉

Arkadaşlar bakın iyice açıklayıp çıkayım en iyisi.Yorumlar çok yoğun gelince çocuğun da uyku vakti gelince okuyamadım hepsini henüz, okuyacagim konu kapanmadan yazayım.Okudugum yorumlar arasında haklı yorumlar vardı ama abartılmış olanlar da var.İlgilenmek dediğim küçük şeyler ortada bir şey yok,bu konuda hassassiniz biliyorum hepimiz hassasız o yüzden konuyu geç açtım.Lincler bazen iy geliyor ama yapıcı yorumlar daha akılda kalıcı oluyor o yuzden öfkeyle yazmasaniz çok fazla? Emojiden de anlam çıkarmış kimisi ben o maymunu WhatsAppta hep atıyorum ne var bunda.Ben yerimi biliyorum merak etmeyin dini yönüm de ağır basar yapamam böyle işler.Ki bana yapılmış olanı yapamam bir başka kadına.Ne yazdınız henüz hepsini bilmiyorum ama hepinize sevgiler ve iyi akşamlar
Kendi adıma konuşayım, Keşke bekar olsaydı dediğiniz için yazdım ne yazdiysam. Deseniz ki şeytana uymaktan korkuyorum. Zaten kötü bir ilişkiden yeni cikiyorum. Dertleşmek istedim deseniz neyse. resmen flortlesiyorsunuz. Hoşunuza gidiyor. Ama gitmemesi lazım. Konuşmayı hazirlamissiniz ne olacakti, konuşurken işaret parmağini dudaginiza degdirip şşş de diyecek mi🥴
Erkeklerin WhatsApp muhabbetine mi meze olmak istiyorsunuz? İnanın o durum burada yazılandan kat kat ağır olacak.
tercih edilmenin ilgilenilmenin tadını çıkarıyorsunuz ama sonu kötü olacak. Bu dünyanın neresinde olursanız olun böyledir.

En çok hak verdiğim kısım bu, açılma noktasına gelmesine engel olmak.Boyle yol gösterici yapıcı yorumlar için açmıştım konuyu

Açtırmayın ağzını engel atın gitsin, gitsin anasına açılsın 😡 bu konularda çok sert olun, ahlaksız teklif kimse size edemesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X