Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam zaten alacağını alıp bırakacak. O
"kafadaki" adamlar karisini bırakmaz. Ama kadın öğrenip bu ikisini rezil eder umarım.
İnşallah birde yok kafanız bulanirsa birgün ne olacak bilmem nee. Yok kardeşim benim zihnim bulanmaz bosanirsam bekar insan mı yok. Birde utanan maymun koymuş bana açılacak ama evliğğ. Ama lütfen boşanma aşamasında

Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil v
Evli adamın sana açılacağını düşünüyorsun yani… hey maaşallah, o cesareti bulamaması gerekir normalde. Aklından geçenlerden sorumlu tutulamazsın ama icraata döktüğün her bir şey senin sorumluluğunda

Bence konunuzu kapattirin. Okudukca ben utaniyorum . Zor bir hayat yasadiginiz okudum daha önce. Terapi aliyormusunuz ?

Annem kac yasinda kadin, cocuklari ve torunlari var, haci. Babami kaybettik senler önce. Hala asılmaya calisanlar oluyor Daha genc kadinlada düsünemiyorum bile.

O konuma Allah göstermesin düşmeyeceğim,buraya açtığım konulari en duygusal saçma salak anlarımda açıyorum genelde,sabah büyük ihtimalle ne diyorum ben ya ne iradesi olacağım biliyorum
Anlık birseyden bahsetmiyorsunuz siz bayağı süregelen sizin üzerine konuşmalar planladığınız bir hal içindesiniz.
Aranızda birsey olsa, okuldakiler bilecek,hissedenler bile olmuş olabilir, karısı duyar, gelir sizi okulda rezil eder.
Kendinize, evladınıza saygınız, üstteki yazdıklarım sizi adama karşı kapı duvar etmeli.

Adam tek gece takılıp kenara atacak seni.
Boşanma aşamasında kadın duygusal boşlukta kolay lokma işte onun için.
Yani size aşık falan değil.
Lütfen kendinize gelin.

Aynen. Bir de atarlaniyor keşke bekar olaymış. Belki çocukları var o mal adamın. Şu an gömleğini utuleyen bir karisi.

O konuma Allah göstermesin düşmeyeceğim,buraya açtığım konulari en duygusal saçma salak anlarımda açıyorum genelde,sabah büyük ihtimalle ne diyorum ben ya ne iradesi olacağım biliyorum
Bari yalan söyleme yahu . Adamın bir şeylere cesaret edeceğini biliyorsun . Uzun uzun gorusmussun

Anlık bir boşlukta olsanız adamın açılacağı kadar ona alan tanımazdınız. Bizi değil de kendinizi kandırıyor gibisiniz ama yapmayın bence, gerek yok.

Yoksa ikisi de öğretmen mi birde

Boşanacağınız eşiniz bu durumu öğrenirse bazı şeyler için sizi zorlar özellikle arada çocuk varken çirkin işler yapılmamasından yanayım. Özellikle böyle karaktersiz erkeklere yüz verilmemeli siz olmasanız da o karaktersiz başkasını bulur ama siz bunu yapamazsınız evli adamla yapamazsınız çocuğunuz var örnek biri olmanız lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…