Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekar biri bulun kim ne diyebilir. Ex kocanız hayatına devam ediyor diye evli ki bulmanız lazım?
Oğlumla mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz normalde birini de aramiyordum saçma salak bir işin içinde buldum kendimi ama duzektecegim

Karisini aldatan adama da bosluk demezsin ya.Bu kadar yoklukta misiniz?Neyin boslugu yni

Vallaha bende onu düsündüm. Kadin yeni bosanmis "Bir ihtiyacin vardir" diye etrafa üsüsen erkekler aklima geldi hemen. Konu sahibi bunu ama görmiyor daha. Adam onu muhtemelen kolay lokma olarak görüyor su anda
Eş ölünce ve ya boşanma olayına girince bunlar klasik zaten. En umulmadık kişiler bile saçma sapan hareketler yapıyor. Muhtemelen kolay lokma görüyor haklısınız. Tam kafasının karışık olduğu, bir desteğe ihtiyacı olduğu zamanlar ve erkeklerin iğrenç tanımlamaları da var bu durumlar için.

Konuyu "biri benimle ilgileniyor" diye değil de, boşanma aşamasında çakallar toplanmaya başladı diye değerlendirin.
Hem boşanmış da değil, boşanma aşamasında. Tam vur kaçlık. Nasılsa korkar peşime de düşemez diyor adam.

O konuma getirmeyeceğim kendimi çünkü sonu olmayan şeyler benim sonumu getirir.İnan tipim bile değil oggg yaparsınız görseniz nefret ettim böyle düşündügum için kendimden,kızgınım da aslında fırsatcilik sonuçta bu

Cocugunuz varsa kesinlikle böyle ahlak disi islere karisamazsiniz. Evli biri sizinle ilgilenenemez. Nasil böyle biseye izin verebiliyorsunuz? Böyle mi örnek oluyorsunuz cocugunuza? Kendinize gelin.

Büyük konuşmayın bunlar benim doğrularım değil bir yalnızlık psikolojisi ile zihnim bulandı sadece,bunda ex in özel hayatına devam etmesi de etkili
Yooo ben büyük konuşmuyorum. Sadece yazdıklarınızdan ve satır aralarından çıkarım yaptım. Ki bu kadar tepki verdiğinize göre doğru yere parmak basmışım demektir.
Yani bu adamla ciddi bir şey düşünmüyorsunuzdur zaten. Eski kocanızın hayatına devam etmesi, sizin hayatınızın şu anki durgun hali, yalnız kalmama isteği vs. gibi sebeplerle birine ihtiyaç duyuyorsunuz. Tam bu sırada da bu adamın ilgisini görünce hoşunuza gitmiş. Ve içten içe de devam etmek istiyorsunuz. Size açılsın istiyorsunuz, hatta hayır deseniz bile ısrar etmesini beklersiniz değil mi? Şu anki belirsiz durum bile çok hoş geliyordur size. Böyle devam etmesini ister misiniz peki? Küçük heyecan kırıntıları, ufak kurlar sizi iyi mi hissettiriyor?

Bunları bir anda biz deyince sihirli değnek deyipte düşünmediniz sonuçta demi?
Neden peki izin verdiniz o sözde fırsatçı şeref yoksununun bu kadar ileri gitmesine?
Daha size ilk imalı başında ilk kelime sarf edişinde o ağırlığı koymalıydınız.
Daha da kendi elinizle kendinizi batırmadan çıkın bu saçmalıktan.

O konuma Allah göstermesin düşmeyeceğim,buraya açtığım konulari en duygusal saçma salak anlarımda açıyorum genelde,sabah büyük ihtimalle ne diyorum ben ya ne iradesi olacağım biliyorum

Tabiki hayır,buraya zaten linç yemeye geldim çünkü çok akıl dışı bir durum direkt terslemek haddini bildirmek gerek böylelerine her ne olursa olsun ve ben hiç hataki bir ilişkide bulunmadım zaten bu yaşıma kadar,arada gel git yaşasam da doğru olanı biliyor uyguluyorum

Büyük konuşmayın bunlar benim doğrularım değil bir yalnızlık psikolojisi ile zihnim bulandı sadece,bunda ex in özel hayatına devam etmesi de etkili
Bu bir bahane değil,bir insanın keskin prensipleri olmalı.Rahatsiz olmanız ve terslemeniz gerekirken,açık açık adamın ilgisinden hoşlandığınızı belirtiyorsunuz.Tabi ki linç yiyeceksiniz.

Yaşadıklarınız kolay değil muhtemelen,size beylik laflar etmek istemem ancak genel olarak açtığınız konular bana psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşündürüyor. İlk eş seçiminiz de çok sağlıklı değilmiş, onun üzerine daha boşanmadan evli birinin size açılabilecek kadar yakınlaşmasına müsade ediyorsunuz. Adamın size ilgi duyduğunu anladığınız an tepki vermeniz gerekirken yazdıklarınız çok ilginç

İnsanda biraz utanma olur yahu . Anomim olsam da yazamam şunu kendime söyleyemem . Yok kadına kıyamazmissiniz. Dikkat edin de size kiymasinlar . Kıyıp kıyıp bir kenara bırakırlar
Adam zaten alacağını alıp bırakacak. O
"kafadaki" adamlar karisini bırakmaz. Ama kadın öğrenip bu ikisini rezil eder umarım.

İnan ki en baştan yapılanın çirkinliğinin ve tepkisizligimin yanlışlığınn farkındayım bugun burada birşey değişmedi,olması gereken olacak elbette,bir kere güven her şeyin başı bende bekar da olsa,buradan tutmuyor bir kere ve zina bu,dini yönüm de izin vermez buna

İnsanda biraz utanma olur yahu . Anomim olsam da yazamam şunu kendime söyleyemem . Yok kadına kıyamazmissiniz. Dikkat edin de size kiymasinlar . Kıyıp kıyıp bir kenara bırakırlar
Kötü bir kelime miydi kiysa mıydık yani

4 yaşında bir evladı olan kadınsınız. Yazık !

O konuma Allah göstermesin düşmeyeceğim,buraya açtığım konulari en duygusal saçma salak anlarımda açıyorum genelde,sabah büyük ihtimalle ne diyorum ben ya ne iradesi olacağım biliyorum
Sabah hiç ne diyorum falan demezsiniz çünkü bir anlık bir düşünce değil sizinki belli. Çok ayıp ya adamın tavrını anlayıp buna devam etmek resmen flörtleşmek zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…