Sevemez tabiki,sadakatsiz adam zaten herkese de sadakatsiz olur,böyle çarpık ilişkiler hiç akıllıca değil zaten emektar eşine ihanet eden kime ne yapmaz bunu biliyorum gerekli cevabı da vereceğim ama öncelikle o ortamı engelleyeyim en iyisiİrade degil burada aklınız devreye girmeli.evli biri sizi sevemez bir kalbe iki kişi giremez.
Size açılmasını beklemeyin, ilgili davrandiginda tersleyin. Simdiye kadar buyuk bir hata yapmadim demissiniz, hayatinizi tekrar gozden gecirin. Hayatta bazi seyleri secemiyoruz annemiz, babamiz, dogdugumuz buyudugumuz yerler... ancak geri kalani bizim tercihlerimizin sonucu. Neyi bile bile kabul ettiniz ve basiniza neler geldi gozden geçirin. Hayat oyle bir oyun ki ders almadigin surece ayni seylerin farkli versiyonlarini yasayip duruyorsunKesinlikle çok haklısınız birebir aynı şeyleri düşündüğüm için konuşacaklarim da bunlar zaten.Evet bir kadina zaten kıyamam
Çok haklısın acele etmek değil kendi halimde biriyim ya demek insan sacmaliyormus bazen
Hayır tabiki mantığın m si yok ama şeytan gerçekten insanla uğraşıyor saçmaladım biliyorum,toparlicam amaKarısını boşayıp gelse ikna olacaksınız gibi geldi bana nedense, ergen genç kızlara dönmüşsünüz ayol, bi heyecan bi sevinç.
Sadakatsiz Volkan için bir dk saygı duruşu lütfenİrade degil burada aklınız devreye girmeli.evli biri sizi sevemez bir kalbe iki kişi giremez.
Davranışında bir değişme yok ama ters tepki vermemek de zaten olumlu sinyal olarak algılanmistir karşıdan,bunu değiştirmek zorundayım da nasilAçılmasını beklediğinize göre flörtleşiyorsunuz. Kendinize bunu yakıştırıyor musunuz gerçekten?
Bir insan siz o mesafeyi ayarlarsanız size açılamaz çünkü.
Hani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim
Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.
Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyorLütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum
Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum
Evli biri için '' keşke bekar olsaydı '' bile demezdim ben şahsen. Evli olduğu halde başkalarıyla ilgilenen için '' keşke '' desende aynısını size de yapacaktır. Aldatan biri herkesi aldatır. Boşanma aşaması sizi strese sokmuş çok doğal ama boşluktayım, kötüyüm diye de yanlış yola sapmayın. İlla biri mi olmalı hemen hayatınızda? Teselli şart mı? Sizde güçlü bir kadın olarak devam edebilirsiniz. Sonra nasipse çıkar karşısınızı biri. Çok aceleci davranıyorsunuz daha boşanmadan hayatınızda biri olsun istiyorsunuz.Hani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim
Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.
Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyorLütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum
Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum
Büyük konuşmayın bunlar benim doğrularım değil bir yalnızlık psikolojisi ile zihnim bulandı sadece,bunda ex in özel hayatına devam etmesi de etkiliValla ben sizin flörtün tadını aldığınızı, olabilecek hiçbir şeyi de "henüz" takmadığınızı düşünüyorum.
Gözünü kapatan maymun emojisi bile "" hevesinizi, heyecanınızı belli ediyor. Konudan, yazış tarzınızdan fışkırıyor.
Eğer öyle olmasaydı, evli bir adam bana yürüyor, keşke bekar olsaydı kızzzlaaarr ne yapayım diye değil; boşanma aşamasındayım etrafımdaki evli bir adamın beni rahatsız eden hal ve hareketleri var ne yapayım diye açardınız konuyu.
Şimdi birbirimizi yemeyelim, adamdan bal gibi de hoşlanıyorsunuz. İlişki de yaşarsınız azıcık zorlasanız.
Yapmayın lütfen ya. Evli biliyorsunuz ve açılacağını hissettirecek bir samimiyet vermiş. Bunu ayarlayamayacak bir kadın mısınız? Yeniyetme biri ayarlar bunu.Davranışında bir değişme yok ama ters tepki vermemek de zaten olumlu sinyal olarak algılanmistir karşıdan,bunu değiştirmek zorundayım da nasil
Haklısınız,bunlar gerçekten oluyormuş toplanıyorlar bu sadece bir kişi değil üstelikKonuyu "biri benimle ilgileniyor" diye değil de, boşanma aşamasında çakallar toplanmaya başladı diye değerlendirin.
Bekar biri bulun kim ne diyebilir. Ex kocanız hayatına devam ediyor diye evli ki bulmanız lazım?Büyük konuşmayın bunlar benim doğrularım değil bir yalnızlık psikolojisi ile zihnim bulandı sadece,bunda ex in özel hayatına devam etmesi de etkili
Konuyu "biri benimle ilgileniyor" diye değil de, boşanma aşamasında çakallar toplanmaya başladı diye değerlendirin.
Aynen öyle yapacağım ve sonucu da yazacağım buraya mutlaka bir konusma yapıp önünü keseceğim,belli ki benim de hatalarım var tavrını koymadimYapmayın lütfen ya. Evli biliyorsunuz ve açılacağını hissettirecek bir samimiyet vermiş. Bunu ayarlayamayacak bir kadın mısınız? Yeniyetme biri ayarlar bunu.
Bana birisi istemediğim bir samimiyetle yaklaşırsa buz gibi olur o mesafeyi koyarım. Laf arasında bu tip şeylerden hazzetmediğinizi de anlatabilirsiniz. Bin türlü yolu var.
Öğretmensiniz de. Böyle bir ilişki içine girip isminizi lekelemeyin. Kendinize saygınızı kaybetmeyin.
Sizde devam edin ama "evli olmayan" metres konumuna düşmeyeceğiniz biriyle. Siz öğretmensiniz ve bu kişi de aynı okuldan meslektaşınız muhtemelen. Nasıl basit bir durumda olacağınızı da düşünmüyorsunuz sanırım.Büyük konuşmayın bunlar benim doğrularım değil bir yalnızlık psikolojisi ile zihnim bulandı sadece,bunda ex in özel hayatına devam etmesi de etkili