Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İrade degil burada aklınız devreye girmeli.evli biri sizi sevemez bir kalbe iki kişi giremez.
Sevemez tabiki,sadakatsiz adam zaten herkese de sadakatsiz olur,böyle çarpık ilişkiler hiç akıllıca değil zaten emektar eşine ihanet eden kime ne yapmaz bunu biliyorum gerekli cevabı da vereceğim ama öncelikle o ortamı engelleyeyim en iyisi

Kesinlikle çok haklısınız birebir aynı şeyleri düşündüğüm için konuşacaklarim da bunlar zaten.Evet bir kadina zaten kıyamam
Size açılmasını beklemeyin, ilgili davrandiginda tersleyin. Simdiye kadar buyuk bir hata yapmadim demissiniz, hayatinizi tekrar gozden gecirin. Hayatta bazi seyleri secemiyoruz annemiz, babamiz, dogdugumuz buyudugumuz yerler... ancak geri kalani bizim tercihlerimizin sonucu. Neyi bile bile kabul ettiniz ve basiniza neler geldi gozden geçirin. Hayat oyle bir oyun ki ders almadigin surece ayni seylerin farkli versiyonlarini yasayip duruyorsun

Valla ben sizin flörtün tadını aldığınızı, olabilecek hiçbir şeyi de "henüz" takmadığınızı düşünüyorum.
Gözünü kapatan maymun emojisi bile "" hevesinizi, heyecanınızı belli ediyor. Konudan, yazış tarzınızdan fışkırıyor.
Eğer öyle olmasaydı, evli bir adam bana yürüyor, keşke bekar olsaydı kızzzlaaarr ne yapayım diye değil; boşanma aşamasındayım etrafımdaki evli bir adamın beni rahatsız eden hal ve hareketleri var ne yapayım diye açardınız konuyu.
Şimdi birbirimizi yemeyelim, adamdan bal gibi de hoşlanıyorsunuz. İlişki de yaşarsınız azıcık zorlasanız.

Karısını boşayıp gelse ikna olacaksınız gibi geldi bana nedense, ergen genç kızlara dönmüşsünüz ayol, bi heyecan bi sevinç.
Hayır tabiki mantığın m si yok ama şeytan gerçekten insanla uğraşıyor saçmaladım biliyorum,toparlicam ama

Açılmasını beklediğinize göre flörtleşiyorsunuz. Kendinize bunu yakıştırıyor musunuz gerçekten?
Bir insan siz o mesafeyi ayarlarsanız size açılamaz çünkü.
Davranışında bir değişme yok ama ters tepki vermemek de zaten olumlu sinyal olarak algılanmistir karşıdan,bunu değiştirmek zorundayım da nasil

Bu kesinlikle kabullenilir birsey değil
Daha geçen hafta ayrı düştüğünüz yıllardır ayrı olduğunuz insana yilbasi programı için kızıyordunuz
İnsan ne yaparsa kendine yapiyor gerçekten
Israrla her konuya yazıyorum terapi almanız gerekiyor evli adamın ilgisinden mideniz bulanacagina hoşunuza gidiyor izin veriyorsunuz vallahi pes

Evli biri için '' keşke bekar olsaydı '' bile demezdim ben şahsen. Evli olduğu halde başkalarıyla ilgilenen için '' keşke '' desende aynısını size de yapacaktır. Aldatan biri herkesi aldatır. Boşanma aşaması sizi strese sokmuş çok doğal ama boşluktayım, kötüyüm diye de yanlış yola sapmayın. İlla biri mi olmalı hemen hayatınızda? Teselli şart mı? Sizde güçlü bir kadın olarak devam edebilirsiniz. Sonra nasipse çıkar karşısınızı biri. Çok aceleci davranıyorsunuz daha boşanmadan hayatınızda biri olsun istiyorsunuz.

Büyük konuşmayın bunlar benim doğrularım değil bir yalnızlık psikolojisi ile zihnim bulandı sadece,bunda ex in özel hayatına devam etmesi de etkili

Davranışında bir değişme yok ama ters tepki vermemek de zaten olumlu sinyal olarak algılanmistir karşıdan,bunu değiştirmek zorundayım da nasil
Yapmayın lütfen ya. Evli biliyorsunuz ve açılacağını hissettirecek bir samimiyet vermiş. Bunu ayarlayamayacak bir kadın mısınız? Yeniyetme biri ayarlar bunu.
Bana birisi istemediğim bir samimiyetle yaklaşırsa buz gibi olur o mesafeyi koyarım. Laf arasında bu tip şeylerden hazzetmediğinizi de anlatabilirsiniz. Bin türlü yolu var.
Öğretmensiniz de. Böyle bir ilişki içine girip isminizi lekelemeyin. Kendinize saygınızı kaybetmeyin.

Konuyu "biri benimle ilgileniyor" diye değil de, boşanma aşamasında çakallar toplanmaya başladı diye değerlendirin.

Vallaha bende onu düsündüm. Kadin yeni bosanmis "Bir ihtiyacin vardir" diye etrafa üsüsen erkekler aklima geldi hemen. Konu sahibi bunu ama görmiyor daha. Adam onu muhtemelen kolay lokma olarak görüyor su anda

Aynen öyle yapacağım ve sonucu da yazacağım buraya mutlaka bir konusma yapıp önünü keseceğim,belli ki benim de hatalarım var tavrını koymadim

Ben sizin burda akıl veren yorumlarınıza da denk geldim yani o noktadan bu noktaya kendinizi nasıl getirdiniz?

Bende boşandım, çocukta yok bende, o boşluğu bende yaşadım ara ara da gelir gider.
Şu süreçte hayatıma girmek isteyenler oldu mu oldu ama gelmeleri ile yollamam da bir oldu neden peki biliyorum ki iyileşme sürecindeyim sağlıklı ne bir karar alabilirim ne de bir ilişki yaşayabilirim.

Kaldı ki evli adam ne demek bu heyecan ne demek??
Evlilik kurumunun önemini çok net fark eden siz nasıl başka bir evliliğin çirkin tarafı olmayı reva gördünüz kendinize??

Büyük konuşmayın bunlar benim doğrularım değil bir yalnızlık psikolojisi ile zihnim bulandı sadece,bunda ex in özel hayatına devam etmesi de etkili
Sizde devam edin ama "evli olmayan" metres konumuna düşmeyeceğiniz biriyle. Siz öğretmensiniz ve bu kişi de aynı okuldan meslektaşınız muhtemelen. Nasıl basit bir durumda olacağınızı da düşünmüyorsunuz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…