Arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Eşimle konuştuk ,dün siteden çıkıp makbuz sordum tartışmaya başladık,daha doğrusu o başladı ben sakindim.Tartışmayla arada kaynamasını istemedim bi de bu ara zaten Sıklıkla geriliyoruz çeşitli sebeplerden.Sonuç itibariyle konuyu açtığıma pişman oldum ben senin arkandan işler çevirmiyorum tek derdim sana verdiğim süre içerisinde borcu bitirmek ve kendi ailemizin geleceği için adımlar atmak.Oğluma para yatırmak derken şu an öyle bir durumum yok keşke olsa da yapsam dedi,olsa Yaparım bunu da söyleyim dedi.Bişey demiyorum sadece bana da söylemelisin herhangi bir Planın olduğunda dedim.konu kapansın,evliliğimiz yıpranmasın diye Devamını getirmedim ama onun yaptığı kadarını ben de aileme Yaparım bu şartla istediği fedakarlığı göstersin oğluna.Sevgili anneler hep çocuğu tutuyor ama benim de ailem bana Kıymetli madem.Ara ara tabiki destek olacdk ama tutup bi 10 bin ve üstü yatırım yapmaya kalkarsa kopar kıyametler.Çocuk yapma diyenlere de şunu Söyleyeyim,çocuk yapacağım ki iki çocuğa da ayni yatırımlar yapılsın içim rahat etsin.
Bu konuda söz Hakkı'na sahibim çünkü ben olmadan büyük büyük yatırımlar yapamaz gücü yeter mi o kadar.Benim ds hakkım geçiyorsa söz sahibiyim