Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka kadını Değil kendinizi düşünün.. aldatılan kadina "yazık" denmez mesela,kocasına ve onunla birlikte olan kadina denir herşey.. yani başkasına kıyamam diye düşünmek yerine,kendime bu ığrençligi yakıştıramam demeniz gerekir.Kesinlikle çok haklısınız birebir aynı şeyleri düşündüğüm için konuşacaklarim da bunlar zaten.Evet bir kadina zaten kıyamam
Burda polemiğe giripte senin gibi banlanmak istemiyorum ufff banane tanımam etmem hayatindanÖzelden neden yazayım size? Ayrıca tebrik ederim, bildiniz.
"gözlerin dudakların alev alev çağırıyor yangınlara, öyle birşey var ki sende çözemediğim insanı çılgınlıklara sürüklüyor."İleri gitmeyin bence o kadar da,ilişkim yok kimseyle o kadarı da ayıp yani
Facede ama eski biri burada ifşa etmek istemiyorum olayla ilgilenseniz kişiyle değil de artikE o zaman silin engelleyin. Reel hayatta yüz yüze bakma zorunluluğu yoksa ne muhabbeti o zaman?
Tüm tantana sanal olay için miydi?
Ayrıca anlattığım arkadaşlarım sanal siteler önerdi demiştiniz şimdi bu da sanala döndü. Hangisi doğru? Biraz çevir kazı durumu oldu salak değil buradakilerde
Yok gerçekten kararlıyım,böyle bir şeyin içinde olmak asla istemem,tamamlayıcı biri olamam,ilişkim olacaksa da bir kere özgür olmam lazim saklı gizli değil
Mune ve K Kazen sence polemiği kimin başlattığını fark etmeyecek mi sanıyorsun sen hariç herkes fikrini beyan etti, gereksizce avukatlığa soyunan ve her üyeye konu sahibi adına cevap vermeye kalkışan sensin..Arkadaşlar eğlenmeye yer arıyorsunuz galiba ben evli erkekle yazısı dedim burasi kınama platformu deil dedim sinirleniz bozuk saldıracak yer arıyorsunuz beğenmiyorsaniz cvp yazmayın dertleşiyor yaptığının kotu birsey olduğu der susarsınız
Yok artık Tobeler olsun diyorum sadeceÖğrencinizin babası o zaman.
İyice sıkıntılı.
Neden mesajlaşıyorsunuz veliyle.
Bakın bu size fena patlar.
Aklınızı toplayın başınıza
Olayın neyiyle ilgileneceğim. 40 yaşından sonra itibarını bir evli adam için yok etmeyi göze alan bir kadın. İlgi açlığı yaşadığı için yaşıyor bunu. Bu klasik hikayede yanan da hep o kadın olur. Kendi seçimiFacede ama eski biri burada ifşa etmek istemiyorum olayla ilgilenseniz kişiyle değil de artik
Bazen insan kendine sasiramaz mi kizamaz mi belki birini kinadim onu yaşıyorum ama dönüyorum,olamaz mıBende diyorum ki bu kadar olanlar hakkında farkındalığınız varken nasıl gelişti bunca şey?
Bütün söylenen değer yargılarını evet doğru biliyorum diye karşılıyorsunuz kandırmayalım bunun böyle olmasına siz izin verdiniz ve yine bitirecek olan da sizsiniz.
Sanki olaylar oluyor da üçüncü kişi gibi bir köşe de şaşkın izliyormuş gibi davranmayı bırakın..
Evet, beynin evlilik algılama lobu zarar görüyor. Bunlar hep kanıtlanmış gerçekler işte.Akli dengemizi kaybedince direkt evli adamlarla mı yazışıyoruz ?
Dini inancı olan birisiniz profile bakılırsa ama kınadığını yaşamadan ölmezsin sözüne gülüyorsunuzBeni gınayan benim köynemi geysin möge ablaaa
Beddua niye edeyim tanımıyorumAkli dengeyi kaybedince insanlar arası erkek kadın ayrımını yapıp hoşlanma duygusu yaşayacak kadar beyin kalmıyor diye bilinir ama yine de siz bilirsiniz..
Not: bu bir kınama değil beddua etmeyiniz
Ben insanlar dogru düzgün fikir beyan etmek yerine neden saldırır anlamiyorum neden beni durmadan alintiliyorsun amac ne? Polemiği ben mi başlattım saldıranlar mi? Sen mi ?
Çünkü onu tanıyorum,arkadaşı yok,evden çıkmaz,evdeyse ve çocuğu almıyorsa birisi vardır bu net23 Aralık 2022 konunuzdan
Oğlunuzun babasının yılbaşını başka biriyle geçirip geçirmediğini bilmiyorsunuz. Ortamda bir kadın olmasa da 4 yaşında bir çocuğun bulunabileceği bir ortam yokmuş demek ki.
Açtığınız konuda kendinizi haklı çıkarmak için, ayrılık aşamasındaki eşinizin boş durmadığını, dün geceyi biriyle geçirdiğini iddia ediyorsunuz.
Diyelim ki adam hakikaten birisiyleydi. Bu sizin davranışınıza bahane mi ?
Eşinizle ilgili çocuk sahibi olmadan önce forumda konu açmışsınız; insanlar sizi uyarmış, çocuk yapmayın demiş. Yanıtlarınızı önceki konunuzda @Margaret Hamilton paylaşmıştı. Üyeye verdiğiniz yanıt ve eski mesajlarınız:
25 Aralık 2022
17 Ağustos 2017
Çünkü seçimler ile kader arasındaki ayrımı biliyoruz. Yapıp yapıp bu sözün ardına saklananlardan da gına geldi.Dini inancı olan birisiniz profile bakılırsa ama kınadığını yaşamadan ölmezsin sözüne gülüyorsunuz
Valla şaşırıyorum bu halinize yani aklı başında bir çok yorumunuza denk geldim burda üye olmadan önce de olduktan sonra da hani nasıl desem bana boşanma sürecinde destek olan yorumlar içindeydi.Bazen insan kendine sasiramaz mi kizamaz mi belki birini kinadim onu yaşıyorum ama dönüyorum,olamaz mı
Ben kinadim mesela birileriniİnsanın iradesi dışında gelişen şeyler için tamam kabul edeceğim. Ama evli adamlardan uzak duramayacak kadar kınanacak şey nasıl başa geliyor, başa gelmesi için benim üzerinde söz sahibi olmamam gerekmez mi acaba. Her bu söz söylendiğinde düşünürüm Siz açıklar mısınız litfeeen K Kavimlergocu
Bir kişiden aldığım hasarın telafisini yapacak birini istiyorum belkide.Birisi beni aşağılayip kovarken bir diğeri saygıyla yaklaşıyor, belkide bu çekti ya da belki sadece üstüme alınıp ukalalik ediyorum,alay ederken incittiklerini anlamıyor bazıları
Çünkü onu tanıyorum,arkadaşı yok,evden çıkmaz,evdeyse ve çocuğu almıyorsa birisi vardır bu net
Ahahahhz laa hfhdhhdtd ay bu cok iyiydiPolemiiikk polleemmiiik seküritiiiii