Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam da ne bekliyorsun ki? Siz diyordunuz ki ‘Evli abazan bana ilgi gösteriyor’ , e ne diyelim ‘oleyyy çok sevindik, umarım çok mutlu olursunuz’ mu ? Asıl bu tepkiyi versek sizin iyiliğinizi hiç ama hiç düşünüyor oluruz. Buna neden alındınız ki ?
Metres kelimesini örnek veriyor metres olmam için ev açılması ve ilişkimin olması gerekir değil mi

Beddua niye edeyim tanımıyorum

Ben insanlar dogru düzgün fikir beyan etmek yerine neden saldırır anlamiyorum neden beni durmadan alintiliyorsun amac ne? Polemiği ben mi başlattım saldıranlar mi? Sen mi ?
Beni kimse alintilamasin
Ben sizi nezaman sürekli alıntıladım ben şok 😅
Dini inancı olan birisiniz profile bakılırsa ama kınadığını yaşamadan ölmezsin sözüne gülüyorsunuz
Ah be güzelim en son senin için yazdığım yoruma bak senin bana dediğine bak hro boşluktan yoksa sen bu lafları edecek insanmısın canım 😏😅

Ben kinadim mesela birilerini
Birini kınamanızla evli adamla aklınızın kayması arasında bir bağ yok. Rabbim akıl vermiş fikir vermiş, düşünüp "boşluktayım diye kafam karışmış ama adam evli. Haddini bildirmeliyim" deyip buraya soru bile açmadan aranıza sınırı çekmeniz gerekiyor. Diğer türlü insan olmanın bir anlamı yok düşüncelerinizi dizginleyemeyecekseniz.

Akli dengeyi kaybedince insanlar arası erkek kadın ayrımını yapıp hoşlanma duygusu yaşayacak kadar beyin kalmıyor diye bilinir ama yine de siz bilirsiniz..

Not: bu bir kınama değil beddua etmeyiniz 😅
Aldatilip boşandıniz diye tepkilisiniz haklısınız evet,burada konu sahibi böyle şeylere sebep olmayacak 😊

Bir kişiden aldığım hasarın telafisini yapacak birini istiyorum belkide.Birisi beni aşağılayip kovarken bir diğeri saygıyla yaklaşıyor, belkide bu çekti ya da belki sadece üstüme alınıp ukalalik ediyorum,alay ederken incittiklerini anlamıyor bazıları

Kıyas çok saçma Biri çekişmeli boşanma davanızın olduğu eşiniz diğeri avına yaklaşan Arizona kertenkelesi, Tabiki saygılı olacak, yoksa nasıl olacak?

2 bekar aday( boşanmış- evlenmemiş hepsine bekar diyorum ) biri terbiyesiz kötü diğeri saygılı olsa ozaman kıyas yapabilirsiniz, kıyas benzer değerler arası olur 😉

Metres kelimesini örnek veriyor metres olmam için ev açılması ve ilişkimin olması gerekir değil mi

Ekonomik krizde metreslere ev açan yok ev açana ‘kapatma’ deniliyor , evli biriyle yazıştığınız an metres oluyorsunuz, ayrıca bu başlangıç hiç bir metres hemen ilişkiye başlamıyor ki zamanla daha çok giriyorsun bu girdaba

‘cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir’ her günah önce ‘ne olacak canım’ ile başlar, yolun başındasın hemen dön

Olayın neyiyle ilgileneceğim. 40 yaşından sonra itibarını bir evli adam için yok etmeyi göze alan bir kadın. İlgi açlığı yaşadığı için yaşıyor bunu. Bu klasik hikayede yanan da hep o kadın olur. Kendi seçimi
Öyle ileri boyutlu bir şey değil ne canlanıyor zihninizde bilmiyorum.

Hani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim 😔

Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.

Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyor 🙈 Lütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum 🙈

Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum
Şöyle düşün bugün eşi varken seninle konuşan biri yarın sen varken başka biriyle konuşacak..

Valla şaşırıyorum bu halinize yani aklı başında bir çok yorumunuza denk geldim burda üye olmadan önce de olduktan sonra da hani nasıl desem bana boşanma sürecinde destek olan yorumlar içindeydi.

Kendinize bunu yapmayın böyle diyorum yapan sizsiniz çünkü..

Umarım dediğinizi yapar ve bu iğrenç durumdan kurtulursunuz bir dahakine de sizi heyecanlandıran konuşmalar yaşarken oğlunuzu gözünüzün önüne alın ve boşluğa düşmeyip frenleyin kendinizi..
Yok zaten yapabilecek biri değilim,kendimden eminim,biraz yazmak istedim sadece, sohbet edebileceğim pek kimse yok çevremde,yoksa ne yapmam yapmamam gerektiğini biliyorum hak veriyorum yorumlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X