Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu utanan maymun 🙈 sen daha iyi bilirsin anlamını
Seni kurtarıyoruz aslında
Daha bosanma olmamis seni yakalasa adamın karısı o kiyamadigun kadın seni rezil eder okuldan attırır eski kocan da cocugu alıp anasına buyutturur . Sana yapılmış sen yapmak uzereydin flortleşmesen açılacağını nerden bileceksin .
Valla senaryo yazmış bile olabilirim face'de ekledi yazdı bu yani buraya da dökemem şimdi o kadar,sadece bir his

Ya terapilik bir durumum.yok, maşallah burda da herkes puri pak,kimse aklından kötü şeyler geçirmemiş
Bunlar metreslerden aşina olduğumuz cümleler, az geride de büyük konuşmayın gibi bi şeyler dediniz, yavaş yavaş yükleniyor.

Bunlar metreslerden aşina olduğumuz cümleler, az geride de büyük konuşmayın gibi bi şeyler dediniz, yavaş yavaş yükleniyor.

Ayol başkası ile olan adam için niye birsey hissedeyim ztn
Evli iken tek bir kişi ile doluyum
Bekarken başkasına ait birine mi kaldım nasıl laflar bunlar

Hani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim 😔

Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.

Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyor 🙈 Lütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum 🙈

Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum
İnsanları mutsuz edip mutlu olmayı mı planlıyorsunuz ? Sinirden okuyamadım bile hepsini

Valla senaryo yazmış bile olabilirim face'de ekledi yazdı bu yani buraya da dökemem şimdi o kadar,sadece bir his
Facebook'ta zaten dayılar millete yürüyüp duruyor bu ne ya . Neden evli bir adamla yazışıyorsunuz ne anlıyorsunuz mesajlasmaktan yapmayın yahu yapmayın o acıyı yasamissiniz neden başka bir kadına yasatiyorsuniz

Boyle adamin karisi olsan ne olmasan ne, konu sahibi ile olmaz baskasiyla olur o adam, doğru adresi bulana kadar ugrasir. Ay boyle adamlar ne b.k yemeye evlenir ki, kal bekar, her gün baskasiyla takil, donunu da anana yikat, niye elin kizini yakarsin

E seks?

Anladim ne olursa olsun hayata tutunma sebebi, evim yok arabam yok diyor oğlu var dava bitmemis evli adamla muhabbet kurmakta neyin nesi? Hersey halloldu bi o eksik kalmış sanki
Aman ya muhabbet fln o kadar da değil

Hani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim 😔

Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.

Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyor 🙈 Lütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum 🙈

Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum
Bence yanlış uzerıne extra yanlış eklemeyın. Benı dınleyın

Yapmayın lütfen. Konunuzda yazdınız ya boşluktan terslemiyorum açılmasını bekliyorum diye. İzleme falan yok. Hoşunuza gitmiş durum. Bir yanınızda rahatsız olmuş Allah'tan. Sabah olup görünce fikriniz değişmez umarim da gerekli mesafeyi koyarsınız.
Açılmasını şu sebeple bekliyorum,yanlış yorumluyorsam hayırdır ya ne diyorsun deme ihtimali var,açılırsa ortalık netleşecek dedim ama mesafeyi şimdi koyup o şekilde cevap vermeliyim

Benim boşadığım salak basılmıştı da ordan biliyorum konu sahibi için demedim kesinlikle.
Evet aşırı zor şeyler yaşadı, başka yanlışla daha da dibe çöker konu sahibi. Hele de başka bir kadının çocuğun ahı Allah korusun
Valla Allah herkesin aklını korusun,hatalar bizler için, önemli olan bilincinde olup zihinden öteye geçirmemek ya da hatadan dönmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X