Bilinmeyen numara bulma

whitesneaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.147
Puanlar
113
Herkese merhaba

Elimizde bir numara var ve kime ait olduğunu öğrenmek istiyoruz. Bunu nasıl yapabilirim ?
Bu arada aradık fakat sanırım artık hat kullanılmıyor. Öğrenmemiz bizim için çok önemli.

Sosyal medyaya yazdık fakat bu numara ile bir hesap kaydı vs yok. Hadi Sherlock hanımlar size ihtiyacımız var :)

Bunu bilse bilse @begum9987 bilir. O bilemezse daha da kimse bilmez

Uygulamalar vardı,get contact olabilir adı emin değilim bir bakın :KK48:
Güvenemiyorum o uygulamalara. Bir de başkası için bilgilerimi sızdıramam. Ya normalde uyanık biri sayılırım stalk falan yapar bulurum ama bunda elimden bi şey gelmedi

TürkCaller diye bir uygulama var numarayı yazıyorsun o numara kayıtlı olan rehberlerde ne diye kayıtlı çıkarıyor.

Herkese merhaba

Elimizde bir numara var ve kime ait olduğunu öğrenmek istiyoruz. Bunu nasıl yapabilirim ?
Bu arada aradık fakat sanırım artık hat kullanılmıyor. Öğrenmemiz bizim için çok önemli.

Sosyal medyaya yazdık fakat bu numara ile bir hesap kaydı vs yok. Hadi Sherlock hanımlar size ihtiyacımız var :)
Numara bul diye uyulamam var odemeli yaptirdim isterseniz bakayim daha once kime ait oldugu bazen cikiyor

Herkese merhaba

Facebook'ta numarasını kaydetmişse arama çubuğuna numarayı yazarak bulabilirsiniz belki.

Google'a yazin numarayi bazen cikiyor. Facebookda daha once kayitliysa orda da cilabilir

Güvenemiyorum o uygulamalara. Bir de başkası için bilgilerimi sızdıramam. Ya normalde uyanık biri sayılırım stalk falan yapar bulurum ama bunda elimden bi şey gelmedi
kız ben kayıtlıyım ver ben bakim :KK53:

Back