bilgisi olan varsa yardım edebilir mi

theend_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
21
0
arkadaşlar ben mühendislik okuyorum bu sene son senem. ama buraya gelene kadar nefret ederek okudum stajımı nefret ederek yaptım. yani bu mesleği yapmak istemiyorum kesinlikle. bu sene tekrar sınava hazırlanıp ingilizce öğretmenliği okumayı düşünüyorum. bu bölümü okuyan ya da mezun olan varsa 1 sene hazırlanıp kazanma şansım nedir yardımcı olabilir mi...

Hahhahah herkesin hayali mi bu ingilizce öğretmenliği yaa :)) bende çok istedim seneye son sınıfım ama inan ing öğretmenliği de sandığın kadar kolay değil iyi düşün taşın çok önemli bi karar...

arkadaşlar ben mühendislik okuyorum bu sene son senem. ama buraya gelene kadar nefret ederek okudum stajımı nefret ederek yaptım. yani bu mesleği yapmak istemiyorum kesinlikle. bu sene tekrar sınava hazırlanıp ingilizce öğretmenliği okumayı düşünüyorum. bu bölümü okuyan ya da mezun olan varsa 1 sene hazırlanıp kazanma şansım nedir yardımcı olabilir mi...
Hangi mühendislik?

Hahhahah herkesin hayali mi bu ingilizce öğretmenliği yaa :)) bende çok istedim seneye son sınıfım ama inan ing öğretmenliği de sandığın kadar kolay değil iyi düşün taşın çok önemli bi karar...
bu kadar komik olan ne onu anlamadım.. kolay olmadığını biliyorum ama zaten amacım kolay bi bölüm okumak değil okul bittikten sonraki çalışma ortamında mutlu olmak

hiç olmadı ingiliz dili edebiyatını kazanır formasyon alırsın, imkansız diye bi şey yok

Sevmiyorsanız çalışma hayatında da iyi olamazsınız.. Özel sektörün şartları çok iyi değil, gerçekten işini seven emek veren, sabreden insanlar tutunuyor .. Devlet desen atanma belası var .. 90+ almak gerek. Kadrolar sıkıntılı... Bence kendinize güveniyorsanız okuyun yeniden.. 1 yılınız kalmış onu da yakmayın ama. . 3 yıl nasıl katlandınız ki sevmediğiniz bölüme .. Bende mühendislik bitirdim yeri geldi sınavlar ağır geldi ağlayarak çalıştım. :KK70:Ama seviyordum.

bu kadar komik olan ne onu anlamadım.. kolay olmadığını biliyorum ama zaten amacım kolay bi bölüm okumak değil okul bittikten sonraki çalışma ortamında mutlu olmak
Komik olduğu için gülmedin alındıysanızda kusura da bakın efenim. :) O zaman oku dostum ne diyelim karar senin hayat senin ne yapalım yani.

Kesinlikle değil canım. . Ben uni 4 oldum bu bölümde hala zor hala zor.. bol bol film izleyin alt yazılı şarkı dinleyin kulağınızi olabildiğince geliştirin

Eğer yabancı diliniz iyiyse okurken derslere calışın tekrar sınava girin.
Ya da okulu dondurup oyle başlayın calışmaya
Ama sakın okulu bırakmayın
Kazanamazsanız eldekinden de olursunuz

X