- 5 Temmuz 2023
- 172
- 26
-
- Konu Sahibi Kova_Kadini
Kaç gündür hava nemli nemli bu gün serin ama baya bir fazla uyumuşumUykusuzluktan, yorgunluktan veya mevsimsel değişikliklerden dolayı halsizlik olabilir. Farklı bir sorun belirtisi olacağını sanmıyorum.
Gece 1 de uyudum gündüz 12 de kalktım sonra tekrar gündüz 1 uyup 4 fe uyandımUyku saatlerinizi anlamadım.
Ay işteyken bile sıcaktan hep esneyip durdum fazlasıyla bu gün izin günüm yerimden kalkamadımBen de tam tersi sıcaktan uyuyamıyorum ne güzel işte bir şeyden olduğunu sanmam yorgunluğunuzu atıyorsunuzdur
Ah keşke bende böyle 8 de uyansam ne güzel olur var ya ama nerde hafta içi kalktım için hafta sonu böyle oluyorizin günümde bile sabah 8de ayakta oluyorum. Geç uyandığımda sanki boşa geçirmişim gibi hissediyorum. Olabildiğince gece 1 2 gibi uyuyup en geç 8de uyanıyorum. İlk başlarda zor oluyordu ama vücut alıştı, günü kaçırmamaya çalışın sizde. Çok uyku da yorgunluk hissettirir
Ay bebek demeyin lütfen evli değilim başımdan hir şey geçti zaten onun korkusu da varKan değerlerinize baktırın bi. Evliyseniz bebek düşünüyorsanız test yapın bazılarında ilk belirtilerde sürekli uyku hali vs oluyor
Belkide iş yorgunluğumda var muhasebeciyim bütün gün ekrana baka baka böyle oluyor beyin firar veriyorÇok uyuyunca da daha çok uyuyası geliyor insanın. Önceki günlerde de 1 gibi uyuduysanız o yüzden uyumuş olabilirsiniz. Kahvaltı ağır geldiyse de zaten geç kalktığınız için uyumuşsunuzdur tekrardan.
Öğlen 4e kadar uyuduysanız kahvaltıyı astral seyahatle mi 12de yaptınız anlamadım?arkadaşlar bu gün öğlen 4 kadar uydum kalktım 12 de kahvaltı yaptım öğle namazından sonra tekrar uyumuşum şimdide 4 kalktım. Hafta içinde işte hep böyle uyku istediği vardı iki gün öğlen molasında uyudum. Yani bu kadar uyumak bir şeyin belirtisimi yada havalardan mı böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı ya
Küçük bir ihtimal dediğim. Havalardan olabilir ya da kan değerleriniz düşmüş olabilirAy bebek demeyin lütfen evli değilim başımdan hir şey geçti zaten onun korkusu da var
Başımdan bir olay geçti de kısa bir zaman önce o yüzden korku var bundan dolayı tepki verdim yanlış anlamayınKüçük bir ihtimal dediğim. Havalardan olabilir ya da kan değerleriniz düşmüş olabilir
Ben şöyle diyim 12 uyandım yedim bir şeyler sonra tekrar öğle namazından sonra uyumuşum şimdi 4 kalktımÖğlen 4e kadar uyuduysanız kahvaltıyı astral seyahatle mi 12de yaptınız anlamadım?