Bilgisi olan var mı yoksa benim gibi olan var mı?

Kova_Kadini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
172
26
arkadaşlar bu gün öğlen 4 kadar uydum kalktım 12 de kahvaltı yaptım öğle namazından sonra tekrar uyumuşum şimdide 4 kalktım. Hafta içinde işte hep böyle uyku istediği vardı iki gün öğlen molasında uyudum. Yani bu kadar uyumak bir şeyin belirtisimi yada havalardan mı böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı ya

Uykusuzluktan, yorgunluktan veya mevsimsel değişikliklerden dolayı halsizlik olabilir. Farklı bir sorun belirtisi olacağını sanmıyorum.

Ben de tam tersi sıcaktan uyuyamıyorum ne güzel işte bir şeyden olduğunu sanmam yorgunluğunuzu atıyorsunuzdur

izin günümde bile sabah 8de ayakta oluyorum. Geç uyandığımda sanki boşa geçirmişim gibi hissediyorum. Olabildiğince gece 1 2 gibi uyuyup en geç 8de uyanıyorum. İlk başlarda zor oluyordu ama vücut alıştı, günü kaçırmamaya çalışın sizde. Çok uyku da yorgunluk hissettirir

Çok uyuyunca da daha çok uyuyası geliyor insanın. Önceki günlerde de 1 gibi uyuduysanız o yüzden uyumuş olabilirsiniz. Kahvaltı ağır geldiyse de zaten geç kalktığınız için uyumuşsunuzdur tekrardan.

Kan değerlerinize baktırın bi. Evliyseniz bebek düşünüyorsanız test yapın bazılarında ilk belirtilerde sürekli uyku hali vs oluyor

Ah keşke bende böyle 8 de uyansam ne güzel olur var ya ama nerde hafta içi kalktım için hafta sonu böyle oluyor

Belkide iş yorgunluğumda var muhasebeciyim bütün gün ekrana baka baka böyle oluyor beyin firar veriyor

Öğlen 4e kadar uyuduysanız kahvaltıyı astral seyahatle mi 12de yaptınız anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…