- 5 Temmuz 2023
- 172
- 26
-
- Konu Sahibi Kova_Kadini
Belki de olabilir yada mevsimlik değişim de olabilir gibi geliyorKansızlık, vitamin eksikliği vs gibi bir sıkıntınız olabilir.
Yoo estağfurullah yanlış anlamadımBaşımdan bir olay geçti de kısa bir zaman önce o yüzden korku var bundan dolayı tepki verdim yanlış anlamayın
Mümkün olduğu kadar akşamları kafein almayın.Erken yatin uyursunuz.arkadaşlar bu gün öğlen 4 kadar uydum kalktım 12 de kahvaltı yaptım öğle namazından sonra tekrar uyumuşum şimdide 4 kalktım. Hafta içinde işte hep böyle uyku istediği vardı iki gün öğlen molasında uyudum. Yani bu kadar uyumak bir şeyin belirtisimi yada havalardan mı böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı ya
Bi kan verin bencearkadaşlar bu gün öğlen 4 kadar uydum kalktım 12 de kahvaltı yaptım öğle namazından sonra tekrar uyumuşum şimdide 4 kalktım. Hafta içinde işte hep böyle uyku istediği vardı iki gün öğlen molasında uyudum. Yani bu kadar uyumak bir şeyin belirtisimi yada havalardan mı böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı ya
Yoo estağfurullah yanlış anlamadım
Teşekkür ederim en kısa zamanda gideyim vereyim bu gün ilk defa yanı bu kadar çok uyudumBi kan verin bence
Akşamları genellikle tüketmiyorum kafeinMümkün olduğu kadar akşamları kafein almayın.Erken yatin uyursunuz.
Sikintida yapmayın.Akşamları genellikle tüketmiyorum kafein
Bende en kısa zamanda gidip bir baktırayım yaKan değerleriniz düşmüş olabilir. Kuzenim böyleydi sürekli uyuyordu, halsiz ve yorgun hissediyordu. Kan değerleri düşük olduğu çıktı tedavi oldu ardından durumu düzeldi.
Teşekkür ederimSikintida yapmayın.
Kocam gibisiniz vallaBen şöyle diyim 12 uyandım yedim bir şeyler sonra tekrar öğle namazından sonra uyumuşum şimdi 4 kalktım
Bekar kız olunca böyle oluyor yaKocam gibisiniz vallane diyeyim,sosyal hayatınızı etkilemiyorsa uyuyun uyuyabildiğiniz kadar. Ben asla uyuyamam böyle,ne işim gücüm yetişir,ne kendimle ilgilenebilirim ne de evimle.