Bilgisi olan var mı yoksa benim gibi olan var mı?

arkadaşlar bu gün öğlen 4 kadar uydum kalktım 12 de kahvaltı yaptım öğle namazından sonra tekrar uyumuşum şimdide 4 kalktım. Hafta içinde işte hep böyle uyku istediği vardı iki gün öğlen molasında uyudum. Yani bu kadar uyumak bir şeyin belirtisimi yada havalardan mı böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı ya
Mümkün olduğu kadar akşamları kafein almayın.Erken yatin uyursunuz.

arkadaşlar bu gün öğlen 4 kadar uydum kalktım 12 de kahvaltı yaptım öğle namazından sonra tekrar uyumuşum şimdide 4 kalktım. Hafta içinde işte hep böyle uyku istediği vardı iki gün öğlen molasında uyudum. Yani bu kadar uyumak bir şeyin belirtisimi yada havalardan mı böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı ya
Bi kan verin bence

Kan değerleriniz düşmüş olabilir. Kuzenim böyleydi sürekli uyuyordu, halsiz ve yorgun hissediyordu. Kan değerleri düşük olduğu çıktı tedavi oldu ardından durumu düzeldi.

Ben şöyle diyim 12 uyandım yedim bir şeyler sonra tekrar öğle namazından sonra uyumuşum şimdi 4 kalktım
Kocam gibisiniz valla 😂😂 ne diyeyim,sosyal hayatınızı etkilemiyorsa uyuyun uyuyabildiğiniz kadar. Ben asla uyuyamam böyle,ne işim gücüm yetişir,ne kendimle ilgilenebilirim ne de evimle.

Çok mantıklı cidden ya insan artık derdi var ki uykuya mı veriyor ya 😃😅😅

X