bilgisi olan var mı arkadaşlar be

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Arkadaslar bebeğim için oto koltuğu alacağım. Sonunda cybex pallas 2 de karar kaldım ama gördüm ki Amazon.com da daha uygun fiyata. Bu siteden alışveriş yapmış olan var mı acaba aramızda. Nasıl yapabilirim.

Evet. Amazon, e-bay, gittigidiyor, wish. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. Normal üye oluyorsun, kredi kartın varsa tabii. Sonra sipariş vs seni yönlendirir. 1-3 gün arası kapında, wish ve aliexpress uzun sürer ama diğerleri gününde gelir.

İnternet üzerinden oto koltuğu almanızı tavsiye etmem.
Koltuğun geçmişini bilmiyorsunuz, belki tehşir ürünü ve içindeki koruma köpükleri hasarlı.
Belki iade ürün ve başına bir iş geldi.
Çocukların güvenlikleri söz konusu olduğunda, daima muhattabınız olan bir yerden alışveriş yapın.
Model önerisinde bulunamam çünkü fiyatlr aşırı uçmuş.
Ben maxi cossi axissfix kullanıyordum ama ikinci olarak alamadım, 5 bine yakın bir rakam olmuş.
Kaza testlerinden aldığı yıldızları ve videoları izleyerek karar verebilirsiniz.

Evet bakarak almaniz daha mantikli kopuklerin 5 yil koruma suresi var bebegin guvenligi icin aliniyor biraz ucuz diye riske atmaya degmez diye dusunuyorum kaldi ki aldiniz saglamdi kisa sure sonra kirilirsa yuzyuze muattap bulmaniz daha mantikli

Back
X