• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi?

fatmasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
404
0
116
69
Manisa
Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi?Hadi hanımlar o güzel cevaplarınızı bekliyorum

AY DÜŞ YAKAMDAN AZICIK DİNLENEYİM

Ay yeter artık ne ıŞın var sÜreklı kadınlar kulÜbÜnde bıraZ ıŞ yap ÇalıŞ derdıııııı

kk kk başka işin gücün yokmu senin seni patronuna şikayet edicem derdizemuszemus

benimle uğraşacağına git azcık ders çalış,bütünlemedede veremezsen o 2 dersi o zaman hapı yutacan derdi

bırak şu kk yı git ders çalış bitiremicen yine okulu diyor :bbo:

bikere de şu kk yı açmasan hardiskin çöker sankim :dilcikar: derdi sanırım
ama buaralar beni özledigini düşünüyorum çünkü eskisi kadar çok sıkmıyorum kendilerini:roflol:

seninle sonsuza dek birlikte olmak istiyorum.Ne olur beni sensiz bırakma...............................:-)))):gitme:

bu saatte basimda bekleyecegine git zibar, birazdan bebisin kalkar uyutmaz catlak kari derdi:))

ahh ah dilim olsada anlatsam neler çektiğimi derdi ( küçüğüm kendisini çok hırpalıyorda :))opuyorumnanaktan

fandan gelen inleme sesleri gösteriyor ki pisicik can çekişiyoor mafoldumben büyük ihtimal abla nolur az biraz kapat da bi nefes alayım derdii :jeyyar:

bilgisayarı kapat artık der diyeceğim ama diyor zaten acayip sesli çalışıyor fokurdaya fokurdaya:) nerdeyse 10 senelik bilgisayarım var artık bir laptop almanın zamanı geldilaelaelaelaelae

Back