arkadaşlar benim bir kişiye çalıştığım kurum adına teşekkür yazısı yazmam lazım. metni oluşturdum ama hangi programda nasıl yazacağım metnin kenarlarını süslemeyi güzel bir şekilde yazı puntosuyla yazmayı bilmiyorum. bu konuda bana destek olacak arkadaşların acilen mesajlarını bekliyorum.
Suslu birseyler yazayim diyorsan word ya da power pointle susleyebilirsin. Yazilimla ne alakasi var. Yoksa bildigin tesekkur eden code mu yazmak istiyorsun.
Suslu birseyler yazayim diyorsan word ya da power pointle susleyebilirsin. Yazilimla ne alakasi var. Yoksa bildigin tesekkur eden code mu yazmak istiyorsun.
Wordde dosya sekmesine gel/ yeni seçeneğinin altında hazır şablonlar var "ileti örneği ve hazır şablonlar, davetler" kategorisine bakabilirsin. seçtikten sonra yükle de wordde açar.. çıktı mı alacaksın peki? yoksa maille mi yollayacaksın? mailleyse outlook yüklüyse wordde postalar sekmesini kullanarak gönderebiliriz..
çalıştığım kurum adına bir kişiye yaptığı yardım için teşekkür yazacağız. ben metni oluşturdum onu kuşe kağıda bastırıp göndereceğiz ama bu kağıdın kenarlarının süslenmesi yazının güzel bir stilde olmasını istediler ama ben yapamadım. bu konuda yardım istiyorum.
çalıştığım kurum adına bir kişiye yaptığı yardım için teşekkür yazacağız. ben metni oluşturdum onu kuşe kağıda bastırıp göndereceğiz ama bu kağıdın kenarlarının süslenmesi yazının güzel bir stilde olmasını istediler ama ben yapamadım. bu konuda yardım istiyorum.
"Word 2003 kullanıyorsanız; Biçim>Kenarlıklar ve Gölgelendirme komutuyla açılan pencerede Sayfa Kenarlığı sekmesinde altta Resim bölümünden istediğinizi seçerek yapabilirsiniz.
Word 2007 kullanıyorsanız; Sayfa Düzeni sekmesinde Sayfa Arka Planı kısmında Sayfa Kenarlıkları na tıklayarak istediğinizi yapabilirsiniz."
alıntı yaptım..kenar süslemesi hiç kullanmamıştım çünkü..
Yazı stili ve pont büyüklüğü kenar aralıkları ayarlamayı biliyor musun ?