• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar programcılığından KPSS ile ne yapılır?

sihona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
57
1
36
İstanbul
kızlar ben bilgisayar programcılığı mezunuyum kpssye girmek istiyorum bu sene. kpss sonucuma göre hangi mesleklere yerleşebilirim? öğretmenlik? ya da başka ne olabilir pek bi fikrim yok netten araştırdım ama bulamadım yardımcı olurmusunuz bu konuda?? :44:

öğretmenlik için formasyon alman gerek diye biliyorum. ama kamu kuruluşlarında bilgisayar teknikeri olabilirsin hem düz memurdan daha fazla maaş alıyorlar.

bende bilgisayar tekn. ve programlama mezunuyum. .halk eğitim kurslarında öğretmen olarak ders verebilirsin yada vekil öğretmen olabilirsin şu an ki mezuniyet durumunla.
yani ancak bu şekilde öğretmenlik yapabilirsin ki bu sürekli olmaz.
kamuda tekniker olarak çalışabilirsin.

bende bilgisayar tekn. ve programlama mezunuyum. .halk eğitim kurslarında öğretmen olarak ders verebilirsin yada vekil öğretmen olabilirsin şu an ki mezuniyet durumunla.
yani ancak bu şekilde öğretmenlik yapabilirsin ki bu sürekli olmaz.
kamuda tekniker olarak çalışabilirsin.

teşekkürler cevabın icin canım aslında bilgi işlemlerde hep erkek oluyor ve tozlu kasvetli ortamlarda çalışılıyor diye düşündüğümden pek mesleğime güzel gözle bakamıyorum bakalım ne olacak ://

Back