Bilgisayar Mühendisleri / Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri

İş bulabiliyor musunuz ? ben çok korkuyorum iş bulamıcam diye
iş konusu çok sıkıntı canım küçük şehirdeysen imkansız gibi büyük şehirlerde web tasarımcısı olarak çalısma imkanı daha çok
kpss ile atanmaya çalısıyorum da bu sene zor gibi seneye de bizim bölüme alan gelecek işim iyice zor

nasıl alan geliyor anlamadım ?

pardon canım sen mühendislik okuyormussun basta da demiştim ben Bilgisayar Öğretmenliği okuyorum Alan sınavı yapacaklar bilgisayar üstüne bi bakıma iyi bi bakıma zor olacak

Ben de iş bulamazsam diye formasyon alıp bilgisayar öğretmenliği yapmayı düşünüyorum atamalar nasıl ?

merhaba bu konudaki kişilerin profilllerine baktım şuan sitede aktif olan siz varsınız ben bir sene derslerimi boşladım malesef ama şimdi toparladım c programlama c sharp derslerini bu sene geçmek istiyorum ve bir hemcinsimin bana bu konuda yardımcı olmasını istiyorum proje oluyor bir sınav kadar etkili bana sorularımda yardımcı olabilecek birini arıyorum bu mümkün müdür ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…