• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bilgi istiyorum

SELAM CANIM SAÇINI BİRKAÇ AY ARAYLA KIZILDAN VE SİYAHTAN KAHVEYE DÖNDÜRMÜŞ BİRİ OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ BEN 2 HAFTADIR KIZILI AÇMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM AMA BEN AÇIK Bİ RENK İSTİYORUM KAHVE KÖPÜĞÜ GİBİ SABIRLI OLMALISIN KEŞKE AÇTIKTAN SONRA AÇIK KAHVEYE YADA FINDIK KABUĞUNA BOYASAYDIN ÇİKOLATA KAHVE ÇOK KOYU BEN AÇIK KAHVE YAPTIĞIM HALDE KOYU OLDU AMA AÇICININ TURUNCU RENGİNİ ANCAK KAPATTI DÜN DE PALETTE DELUX 10.01 KÜLLÜ SARI ALDIM BOYADIM KUMRALA DÖNDÜ SAÇIM.KAHVE KÖPÜĞÜDE YANIMDA ALDIM AMA HENÜZ BOYAMADIM SAÇIMIN AZ Bİ YERİNDE DENEDİM AMA RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDİ 3 HAFTA DİNLENDİRİP TEKRAR KOLESTON 12.01 ALIP BOYAYACAĞIM.(ÜSTÜSTE AÇICI YAPMA YANAR VALLA)AÇICI DEĞİLDE GOLDWELL SAÇTAN BOYA ÇIKARICI ALIRSAN O HİÇ YIPRATMIYORMUŞ NETTEN ARAŞTIRDIM.DENEMEDİM AMA.BOYAYINCA NASIL OLDUĞUNU YAZARIM BEN LOREAL İN EFASOR AÇICISINI KULLANDIM HİÇ YIPRATMADI ÜSTÜNE 10 GÜN İÇİNDE 3 KERE BOYADIM:) SANADA KOLAY GELSİN.......
kaydirigubbakcemile5

ilgin ve yorumun için teşekkürler arkadaşım kaydirigubbakcemile3

benım de sacım sıyahtı.Kuafore gıttım Once actı sonra da cıkolata kahveye boyadı.Bır hafta sonra farkettımkı şakaklarım tepe kısmım sıyah kalmıs ve dıplerden kendı olan sac rengım gıt gıde acılıyor.Cok pısman olmustum.Dırekt yıne bı kutu daha boyadım ama pek bısıye benzemedı.Kızıla boyadım daha da acayıp oldum en sonunda bırkac ay boyamadan dayandım ve arefe gunu koyu kullu kumrala boyadım oh be :)

zederdecim benimde saçım siyahtı ben evde kendim açtım 3 kerede boyadım rengini anca tutturdum şimdi sonuçtan memnunum 1 ay sonrada karamele boyayacağım saçımın rengi iyice oturaca sanırım yorumun için teşekkürler kaydirigubbakcemile3

Back