Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hani normalde de başka zaman bir gruptan çıktığım zaman,çıktığım halde mavi tık oluyordu.Bunda niye olmadı acaba?Görülmüstür sen gruptan ciktigin icin göremiyosun
Gruptan çıkınca nasıl görülüyor ki tekrar o mesajlar, bilemedim, cehalet zor yav :)Arkadaşlar ben bir Whatsapp grubuna bir yazı yazdım ve tek tık oldu.Daha sonra gruptan çıktım.Ama bakıyorum hala tek tık.Görülmüş müdür karşı tarafa?Mavi tık olması gerekir diye biliyordum.
Zaten gruptan çıkmışsın artık kim gördü kim görmedi ne önemi var?Yok hani normalde de başka zaman bir gruptan çıktığım zaman,çıktığım halde mavi tık oluyordu.Bunda niye olmadı acaba?
Ama gruba iletildi değil mi?Yani er geç görecekler.gruptan çıksan bile o eski mesajının çift tik, mavi tik oluşunu görürsün. demek ki hala birilerine iletilmedi mesajın.
Siz görmelerini mi yoksa görmemelerini mi istiyorsunuzArkadaşlar ben bir Whatsapp grubuna bir yazı yazdım ve tek tık oldu.Daha sonra gruptan çıktım.Ama bakıyorum hala tek tık.Görülmüş müdür karşı tarafa?Mavi tık olması gerekir diye biliyordum.
Görmelerini.Siz görmelerini mi yoksa görmemelerini mi istiyorsunuz
Görmüşlerdr coktanGörmelerini.
evet aynen öyle.Ama gruba iletildi değil mi?Yani er geç görecekler.