• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi Gerek Bu Konuda...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar ben bir Whatsapp grubuna bir yazı yazdım ve tek tık oldu.Daha sonra gruptan çıktım.Ama bakıyorum hala tek tık.Görülmüş müdür karşı tarafa?Mavi tık olması gerekir diye biliyordum.

gruptan çıksan bile o eski mesajının çift tik, mavi tik oluşunu görürsün. demek ki hala birilerine iletilmedi mesajın.

Grupta olan kişilerin interneti yoktur o yüzden tek tık olmuştur. İnternetleri olunca iki tık olur ve okuduklarında da mavi olur ama siz göremezsiniz diye biliyorum.

Arkadaşlar ben bir Whatsapp grubuna bir yazı yazdım ve tek tık oldu.Daha sonra gruptan çıktım.Ama bakıyorum hala tek tık.Görülmüş müdür karşı tarafa?Mavi tık olması gerekir diye biliyordum.
Gruptan çıkınca nasıl görülüyor ki tekrar o mesajlar, bilemedim, cehalet zor yav :)

Yok hani normalde de başka zaman bir gruptan çıktığım zaman,çıktığım halde mavi tık oluyordu.Bunda niye olmadı acaba?
Zaten gruptan çıkmışsın artık kim gördü kim görmedi ne önemi var?
Gruptakilere kinini kusup mu çıktın?
Bak yaşın küçük sana tavsiye vereyim her şeyi bu kadar takma mesajın bile görülüp görülmemesine takmışsın.
Bu kadar takacaktın madem herkes görene kadar bekleyip gruptan çıksaydın...

Siz görmelerini mi yoksa görmemelerini mi istiyorsunuz

Mesajı sola doğru çekin, kimlere iletilmiş kimler okumuş görülür.

Tamam teşekkürler görülmüş mesajım,okuyan kişi bilgisine baktım.

Ama gruba iletildi değil mi?Yani er geç görecekler.
evet aynen öyle.
zaten kime iletilip iletilmediğini, kimin okuyup okumadığını da görebilirsiniz.
iphoneda mesajı sola kaydırarak oluyor, androidde de öyle mi bilmiyorum.

Back
X