Bilgece ile Sohbete ;)))

aslında kiraladım bile canım ya Allahtan bir aksilik çıkmazsa hep tutmayı düşünüyorum fiyatı baya uygun yaz boyu kızımla annem kalsın orda diyorum haftasonlarıda ben giderim ama kararsız kaldım işte olurda bir aksilik çıkarsa eşylar ne olacak diye

Amin insallah canim :KK60:

Günaydin, hayirdir niye uyuyamadin canim?

Bence yeni almak herzaman icin daha iyi, simdi ikinci el alacaksin ama senden önce ki kim bilir kac zaman kullandi bozulma ihtimali daha yüksek. Ne kadar süreligine kiralayacaksiniz ve sonra ne olacak aldigin esyalar?

Günaydin hosgeldiniz :KK37:
Hoşbuldum efenim :KK36:

Bu havada hasta oldum ya inanabiliyor musun :KK67:
Gecmis olsun :KK1:

akşam yiğenim teyze sohbet edelim uyuma dedş kıyamadım 12 ye kadar uyumadık sabah 8 de kalktım kahvaltısını hazırladım okula yolladım kıyamıyorum küsüyor sonra
Fedakar teyze :KK60:

aslında kiraladım bile canım ya Allahtan bir aksilik çıkmazsa hep tutmayı düşünüyorum fiyatı baya uygun yaz boyu kızımla annem kalsın orda diyorum haftasonlarıda ben giderim ama kararsız kaldım işte olurda bir aksilik çıkarsa eşylar ne olacak diye
Aksilik cikmaz insallah canim ya öyle düsünme. Bende acaba belirli bir süreligine mi kiralayacaksin diye düsündüm... Bu durumda dedigim gibi benim düsüncem yeni almaktan yana.

Gecmis olsun :KK1:

Fedakar teyze :KK60:

Aksilik cikmaz insallah canim ya öyle düsünme. Bende acaba belirli bir süreligine mi kiralayacaksin diye düsündüm... Bu durumda dedigim gibi benim düsüncem yeni almaktan yana.
doğru diyorsun canım netten bakiyim uıygun fiyatlı sıfırlara en iyisi hem içim de rahat etmiş olur

Back
X