• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Aa hadi insallah guzel haber ver yarin canimm :) hep gunu gunune olur muydun?
Evet canım hep 19unda oluyorum ya da 20si sabahında. Muhakkak haber veririm inaallaj
Maalesef çok korkuyorum çok kafama takıyorum her şeyi psikiyatrımada gitmiyorum uzun zamandır ama geçen seneye göre çok iyiyim şükür :KK51:
aman iyi ol psikiyatriste git ihmal etme.
kızlar ben uyuyorum hayırlı geceler hepinjzeee

Hayat tesadüflerlee dolu :KK66:
bende sadece elenecek kişiyi merak ettiğim için baktım:KK51:
yaşıt olarak baş başa kaldık desene...:KK48::KK51:
Öyle gerçekten ah şu güzel tesadüfler bana bir kere uğradı gitti daha tık yok o_O acunu hiç sevmiyorum ya o yüzden yaptığı hiç bir şeyi izlemiyorum adam tv8 i alıp kendi krallığını kurdu resmen :KK70: evet iki küçük çocuk :KK60:

:confused:
Öyle gerçekten ah şu güzel tesadüfler bana bir kere uğradı gitti daha tık yok o_O acunu hiç sevmiyorum ya o yüzden yaptığı hiç bir şeyi izlemiyorum adam tv8 i alıp kendi krallığını kurdu resmen :KK70: evet iki küçük çocuk :KK60:
Ah çektiğine göre tesadüf, gençlik aşkı içindi sanırım :) :KK37::KK51:
aynen öyle tv8 kanalında tek sevdiğim şey Ver Fırına Yemek programıı...:kk77::KK68::KK68::KK68:

:confused:
Ah çektiğine göre tesadüf, gençlik aşkı içindi sanırım :) :KK37::KK51:
aynen öyle tv8 kanalında tek sevdiğim şey Ver Fırına Yemek programıı...:kk77::KK68::KK68::KK68:
Gençlik mi ömürlük mü bilmiyorum ilk sevgilim ilk aşkım herşeyimdi instagrama fotoğraf koymuş şimdi gördüm iki kızla içim cız etti resmen ben her gün onun hayaliyle uyanıyorum uykuya rüyalarımda görme umuduyla yatıyorum o kadar uzak ki benden o kadar başka ki kalbi bana karşı beni hiç sevmiyor hiç :KK61: aynen Arda'yı çok beğeniyorum çok efendi çok samimi o_O

Gençlik mi ömürlük mü bilmiyorum ilk sevgilim ilk aşkım herşeyimdi instagrama fotoğraf koymuş şimdi gördüm iki kızla içim cız etti resmen ben her gün onun hayaliyle uyanıyorum uykuya rüyalarımda görme umuduyla yatıyorum o kadar uzak ki benden o kadar başka ki kalbi bana karşı beni hiç sevmiyor hiç :KK61: aynen Arda'yı çok beğeniyorum çok efendi çok samimi o_O
Ahhh tatlım..Üzme kendini bu kadar... İnan bu ağlayıp üzüldüğün günlere bir gün gülüp geçeceksin :KK51:
Çünkü Allah inşallah bir gün seni hak edecek, seni senden çok sevecek bir insan karşına çıkaracak ;)
Aynen canım Bende Arda Beyi efendi ve samimi biri olduğu için programını izliyorum ;)

Ahhh tatlım..Üzme kendini bu kadar... İnan bu ağlayıp üzüldüğün günlere bir gün gülüp geçeceksin :KK51:
Çünkü Allah inşallah bir gün seni hak edecek, seni senden çok sevecek bir insan karşına çıkaracak :KK66:
Aynen canım Bende Arda Beyi efendi ve samimi biri olduğu için programını izliyorum :KK66:
Biliyor musun kaldıramıyorum yaşadıklarımı o kadar zor ki 19 yaşındayım ama yaşlı bir insan kadar yorgun ve pişman hissediyorum kendimi herşeyi içime atmaktan ağlarken gülmekten gizli gizli ağlamaktan herşeyden bıktım bir dağa çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum özlemim yaşadığım zor günler mahvetti beni o kadar yalnızım ki güvenebileceğim kimse yok artık evde tekim şu anda rahat rahat ağlıyorum :KK61:

Biliyor musun kaldıramıyorum yaşadıklarımı o kadar zor ki 19 yaşındayım ama yaşlı bir insan kadar yorgun ve pişman hissediyorum kendimi her şeyi içime atmaktan ağlarken gülmekten gizli gizli ağlamaktan her şeyden bıktım bir dağa çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum özlemim yaşadığım zor günler mahvetti beni o kadar yalnızım ki güvenebileceğim kimse yok artık evde tekim şu anda rahat rahat ağlıyorum :KK61:
oyy kuzumm kıyamam sana..:110::110::110:
içine hiçbir şeyi atmaa attıkça hasta olursun :(
Ağlamaaa :/ ne zaman konuşmayaa ihtiyacın olursa ben burdayım:KK54::KK52: birbirimizi illa tanımak zorunda değiliz :)

oyy kuzumm kıyamam sana..:110::110::110:
içine hiçbir şeyi atmaa attıkça hasta olursun :KK43:
Ağlamaaa :/ ne zaman konuşmayaa ihtiyacın olursa ben burdayım:KK54::KK52: birbirimizi illa tanımak zorunda değiliz :)
Hastayım zaten bir şey için doktora gidiyorum aldığım cevap stresten kendimle savaşıyorum resmen :KK61: sağol canım burası sayesinde tanıdığım görüştüğüm çok iyi insanlar var sende çok iyisin sağol :KK51:

Hastayım zaten bir şey için doktora gidiyorum aldığım cevap stresten kendimle savaşıyorum resmen :KK61: sağol canım burası sayesinde tanıdığım görüştüğüm çok iyi insanlar var sende çok iyisin sağol :KK51:
Anladm canım.Çok geçmiş olsun.:KK60:
Amannn canım ne diye stres yapıyorsun.tamam üzüldüğün zaman üzgünsen ağlaa o an ama ondan sonra kendi iyiliğin için ağladığın yerde bırak ve bitir ;)
Bak ne güzel işte sevindim senin adına ;)
Hiçbir zaman kendini yalnız hissetme.Yanlızım deme Allahın zoruna gider..Hayatta tek başımıza mücadele ediyor gibi gözüksekte Rabbimiz her daim yanımızda... ;)

Anladm canım.Çok geçmiş olsun.:KK60:
Amannn canım ne diye stres yapıyorsun.tamam üzüldüğün zaman üzgünsen ağlaa o an ama ondan sonra kendi iyiliğin için ağladığın yerde bırak ve bitir :KK66:
Bak ne güzel işte sevindim senin adına :KK66:
Hiçbir zaman kendini yalnız hissetme.Yanlızım deme Allahın zoruna gider..Hayatta tek başımıza mücadele ediyor gibi gözüksekte Rabbimiz her daim yanımızda... :KK66:
Keşke yazdığın kadar kolay olsa canım bilmiyorum şu sıralar hiç iyi değilim her gün dua ediyorum şu halimden kurtulmak için Allah'ım duyuyor tabi ki dualarımın kabul olacağı günü bekliyorum :KK51:

Keşke yazdığın kadar kolay olsa canım bilmiyorum şu sıralar hiç iyi değilim her gün dua ediyorum şu halimden kurtulmak için Allah'ım duyuyor tabi ki dualarımın kabul olacağı günü bekliyorum :KK51:
Canım ben yaşadıklarını bilemem ama hissetmeye çalışırım.Bende seni daha çok üzmemek,moral vermek için yazıyorum :)
Ne güzeldir duaa.. ;) Rabbim inşallah dualarını kabul eder canım :)
Üniversiteyi kazanıp gidersen evden,ortamdan uzaklaşınca ruhunun da bir nebze olsun iyileşeceğine,iyi geleceğine inanıyorum...Hoppa

Canım ben yaşadıklarını bilemem ama hissetmeye çalışırım.Bende seni daha çok üzmemek,moral vermek için yazıyorum :)
Ne güzeldir duaa.. :KK66: Rabbim inşallah dualarını kabul eder canım :)
Üniversiteyi kazanıp gidersen evden,ortamdan uzaklaşınca ruhunun da bir nebze olsun iyileşeceğine,iyi geleceğine inanıyorum...Hoppa
Ne güzel yazmışsın âmin canım hepimizin evet bu şehirden herşeyden uzaklaşmak istiyorum o_O

Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum :KK68:
@Bilgece gelen giden yoktur inşallah canım :rolleyes:

Hoşbuldum dedem ve babannem umre yolcusu onlardaydım misafirler vardı onları uğurladık çok yoruldum evde kimse de yok havalimanına gittiler tekim oh dinleniyorum :KK45:
Ay ne güzel ya, Rabbim bize de nasip etsin. Orada senin için bol bol dua edeceklerdir. ALLAH kavuştursun canım.

Şimdi ona beslediğin duygular hiç geçmeyecek gibi gelir ama gün gelecek meronun da dediği gibi bu günlere güleceksin. Hiç üzme sen o tatlı canını, rabbine ve dualara sığın. En güzel teselliyi onlarda bulursun. Demek ki senin için hayırlı değilmiş ki olmamış, şükret kuzum. Ayrıca kendini rahatlatmak adına birşey yapmak istiyorsan onu takip etmeyi bırak, tam içinde ki yara kabuk bağlamaya başlıyor sen yine deşiyorsun böyle yaptıkça. Son olarakta içine atma sorunlarını, kimseyle paylaşamıyorsan bir kağıt kalem kap yaz rahatlarsın. Burda da derdini can kulağıyla dinleyecek arkadaşların var unutma :KK60:

Back
X