- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.621
Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum
@Bilgece gelen giden yoktur inşallah canım
Ay ne güzel ya, Rabbim bize de nasip etsin. Orada senin için bol bol dua edeceklerdir. ALLAH kavuştursun canım.
Şimdi ona beslediğin duygular hiç geçmeyecek gibi gelir ama gün gelecek meronun da dediği gibi bu günlere güleceksin. Hiç üzme sen o tatlı canını, rabbine ve dualara sığın. En güzel teselliyi onlarda bulursun. Demek ki senin için hayırlı değilmiş ki olmamış, şükret kuzum. Ayrıca kendini rahatlatmak adına birşey yapmak istiyorsan onu takip etmeyi bırak, tam içinde ki yara kabuk bağlamaya başlıyor sen yine deşiyorsun böyle yaptıkça. Son olarakta içine atma sorunlarını, kimseyle paylaşamıyorsan bir kağıt kalem kap yaz rahatlarsın. Burda da derdini can kulağıyla dinleyecek arkadaşların var unutma![]()
günaydın canlar.
bilgece kıııızzz haber bekliyoruz![]()
ya bu arada bilgece nerde kaldı yaa meraktan öleceğimm![]()
Kizlar test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Eger 2 3 gun daha olmazsam kan testi yaptiricam. anlamadım ki bu isi. Eger gebe olsaydim cikardi bence..
canim bilmiyorum. Bizim karsi komsumuz degiller. Binanin karsisindaki caddede oldu. Sebebini bilmiyorizaynen ben en çok o komşular niye öyle kavga çıkardı onu merak edşyorum