- 9 Ocak 2015
- 19.803
- 82.105
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.601
tam hasta olma havvası yanlız yaza girerken olur böyle hastalıklar dikkat etBu havada hasta oldum ya inanabiliyor musun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam hasta olma havvası yanlız yaza girerken olur böyle hastalıklar dikkat etBu havada hasta oldum ya inanabiliyor musun![]()
Hoşbuldum efenimAmin insallah canim
Günaydin, hayirdir niye uyuyamadin canim?
Bence yeni almak herzaman icin daha iyi, simdi ikinci el alacaksin ama senden önce ki kim bilir kac zaman kullandi bozulma ihtimali daha yüksek. Ne kadar süreligine kiralayacaksiniz ve sonra ne olacak aldigin esyalar?
Günaydin hosgeldiniz![]()
GünaydınGünaydın kizlar sabah-i serifleriniz hayrolsun![]()
Ay hiç olmazdim aslinda ama iştetam hasta olma havvası yanlız yaza girerken olur böyle hastalıklar dikkat et
Naber nasılsınGünaydın![]()
Gecmis olsunBu havada hasta oldum ya inanabiliyor musun![]()
Fedakar teyzeakşam yiğenim teyze sohbet edelim uyuma dedş kıyamadım 12 ye kadar uyumadık sabah 8 de kalktım kahvaltısını hazırladım okula yolladım kıyamıyorum küsüyor sonra
Aksilik cikmaz insallah canim ya öyle düsünme. Bende acaba belirli bir süreligine mi kiralayacaksin diye düsündüm... Bu durumda dedigim gibi benim düsüncem yeni almaktan yana.aslında kiraladım bile canım ya Allahtan bir aksilik çıkmazsa hep tutmayı düşünüyorum fiyatı baya uygun yaz boyu kızımla annem kalsın orda diyorum haftasonlarıda ben giderim ama kararsız kaldım işte olurda bir aksilik çıkarsa eşylar ne olacak diye
iyiyim canım koşuşturmaca sen nasılsın bu arada hastayım demişsin çok dikkat et herkes hasta çünkü havada nasıl olacagına karar veremedi mübarek :)))Naber nasılsın![]()
Sağol canım sen nasılsın napıyosunGecmis olsun
Fedakar teyze
Aksilik cikmaz insallah canim ya öyle düsünme. Bende acaba belirli bir süreligine mi kiralayacaksin diye düsündüm... Bu durumda dedigim gibi benim düsüncem yeni almaktan yana.
Teşekkür ederim canım hic sorma ya bu dengesiz havalar mahvetti biziiyiyim canım koşuşturmaca sen nasılsın bu arada hastayım demişsin çok dikkat et herkes hasta çünkü havada nasıl olacagına karar veremedi mübarek :)))
doğru diyorsun canım netten bakiyim uıygun fiyatlı sıfırlara en iyisi hem içim de rahat etmiş olurGecmis olsun
Fedakar teyze
Aksilik cikmaz insallah canim ya öyle düsünme. Bende acaba belirli bir süreligine mi kiralayacaksin diye düsündüm... Bu durumda dedigim gibi benim düsüncem yeni almaktan yana.
aynen cnm yaa kızımla sürekli burun çekiyoruz bir düzelemedik o da koşup geliyo anne yaaa buuunum aktı yinee diye çocukta bıktıTeşekkür ederim canım hic sorma ya bu dengesiz havalar mahvetti bizi![]()
Gecmis olsun
Fedakar teyze
Ay canım ya kizinda mi hasta cok geçmiş olsun canim ikinize deaynen cnm yaa kızımla sürekli burun çekiyoruz bir düzelemedik o da koşup geliyo anne yaaa buuunum aktı yinee diye çocukta bıktı![]()
o da nasibini alıyor mecburen canım bnden ya da parkta alıyor bir şekilde baksana bugünde yağmur yağacak gibi bu arada istanbuldan mıydın canımAy canım ya kizinda mi hasta cok geçmiş olsun canim ikinize de![]()
Sagol seker iyiyim sükür, kahvalti ediyorum buyur gelSağol canım sen nasılsın napıyosun
ya bu arada bilgece nerde kaldı yaa meraktan öleceğimm![]()
aynen ben en çok o komşular niye öyle kavga çıkardı onu merak edşyorumya bu arada bilgece nerde kaldı yaa meraktan öleceğimm![]()
Yok canim mersindeyim keşke burda da yagmur yagsao da nasibini alıyor mecburen canım bnden ya da parkta alıyor bir şekilde baksana bugünde yağmur yağacak gibi bu arada istanbuldan mıydın canım![]()
Hic yok dememSagol seker iyiyim sükür, kahvalti ediyorum buyur gel
bendeeee