- 13 Temmuz 2014
- 330
- 235
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.661
Sanada iyigeceler cnm konuşuruz konuşuruz ben girince bi yokluyom bikactane var severek takip ettigim hadi görüsürüz tatlımAynen ben de dolandim pek bir sey yok. Iyisi mi uyuyalim biz. Esim de uyu artik diyor. Hadi Allah rahatlik versin yine konusuruz insallah
Hos buldum tatlim, iyiyim sukur sen nasilsin??
Ben de canım
Kiz sen kesin banlanacaksin demedi deme. Kimlere ne gonderiyosun delirdin mi? O adamin hocaligini mi savundun? Ne hocasi resmen rezil pisligin teki..
Hayir ya neden savunuyum ilk mesajlari okursan ama dalga gectiler emmeyen hoca bul diye ben dedim ki insan hocayada muhtac olabilir diye niye olamazmi daHos buldum tatlim, iyiyim sukur sen nasilsin??
Kiz sen kesin banlanacaksin demedi deme. Kimlere ne gonderiyosun delirdin mi? O adamin hocaligini mi savundun? Ne hocasi resmen rezil pisligin teki..
Tabiki biz buna hoca demiyoruz bunlar hoca olamazlar hem büyü cinler vardir sen inanmiyirmusundaHayir ya neden savunuyum ilk mesajlari okursan ama dalga gectiler emmeyen hoca bul diye ben dedim ki insan hocayada muhtac olabilir diye niye olamazmi da
Hayir ya neden savunuyum ilk mesajlari okursan ama dalga gectiler emmeyen hoca bul diye ben dedim ki insan hocayada muhtac olabilir diye niye olamazmi da
Tabiki biz buna hoca demiyoruz bunlar hoca olamazlar hem büyü cinler vardir sen inanmiyirmusunda
Tabi oyle bende demiyorum ki her hocaya git diye benimde rahatsizliklarim oldu ama hep doktora gittim ama bazi seylerin devasi doktorda degil yeri geldiginde hocayada gidilir neyse valla daral geldi sabahtan bu yana ne yaptin yine banlamissinBen inanirim tabiki. Ama her kisiye hoca denilmez..
Tabi oyle bende demiyorum ki her hocaya git diye benimde rahatsizliklarim oldu ama hep doktora gittim ama bazi seylerin devasi doktorda degil yeri geldiginde hocayada gidilir neyse valla daral geldi sabahtan bu yana ne yaptin yine banlamissin
Ay simdi ben ban yermiyimYess banlandim yine ama 1 gun surdu ciktim hemen)
Ay simdi ben ban yermiyim
Neyse kaderimizde varsa yerizBence yersin sen cok kibleyen olmuştur
aylleen Acizane kul canlarim ceza puanin cok olunca hemen banlanmiyorsun. Banlandikca ceza puanin artiyor ve daha fazla sure banli kaliyorsun. Ceza puanlarının amaci bu. Yani daha fazla banli kaliyorsun..
yinemi banlandin kuzum senAynen canim sebep bu. Ama kiblenmesem banlanmazdim tabi
Boyle bir konuda dalga gecilir cidden. Tovbe ya biri seni odaya kapatip orani burani emecek ve sen susacaksin oyle mi?
Bu konu yalan olabilir. Du bakalim cikar ortaya elbet..
yinemi banlandin kuzum senyaw iyiki su kib cikti yoksa millet nasil ugrasacakti birbiriyle
mesaj tekrarini sikayet edince nolduki kurallara uymus oldu normaldede boyle her kurala uyarlarmi acaba
kim kimi minciklamis oksamis yaw
peki mesaj duzenlenince kib lenmemek icin ne yapmak gerekiyor bence bi cok buyuk bir sorun degilki altina mesaj tekrari diye yazarsin olur biter surekli bu sekilde ban yemekte SIKICI.Sorma be hazalcim. Simdi beni kiblediler diye ben de banlandim diye ne oldu? Yarin obur gun tekrar 2 mesaj gonderdigimi sanarim yine hata olur. Cunku bu istemsiz bir seydi..
Ya cinsel istismar konusuna baksana canim..
Zaten mesaj tekrari yazmistim ben. Off valla rahatsizlik duyanlarin 'kural ihlali' adi altinda sozde kiblemeleri iste. Amaan ne yapayım..peki mesaj duzenlenince kib lenmemek icin ne yapmak gerekiyor bence bi cok buyuk bir sorun degilki altina mesaj tekrari diye yazarsin olur biter surekli bu sekilde ban yemekte SIKICI.
bakiyim canim bi konuya
@Bilgece çok soru soruyorum ama merak ediyorum
Kiblendiğini ve ceza puanını sen görebiliyor musun? Merak ettim acaba ben hiç kib yedim mi diye..