- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.621
Hahahayt hic gulecegim yoktu, haspam. Senin gibisini bulsun bakalim nasil buluyormus. Gicik.oldum heee.
Allah Aallah bak bak laflara bak. Yuzun guzel degilmis yani oyle mi? Peeehhh. Senden iyisini bulsun bbakaalimNeymiş efenim yüreğimin güzelliğine hayran kalmış mış mış mış
Allah Aallah bak bak laflara bak. Yuzun guzel degilmis yani oyle mi? Peeehhh. Senden iyisini bulsun bbakaalim
Evet. Beni begenmiyor. Sanırsın kendisi Türkiye world güzeli.
Amaaan bosver yaa seni begenmeyen adamin aklina sasarim yani
o değil de uykum geldi bilgece
Aynen canim ya ben de uyuyucam hadi uyuyak yavvoptum gorusuruzzz :***
Neymiş efenim yüreğimin güzelliğine hayran kalmış mış mış mış
Günaydinn dun misafirlerden firsat bulup yazamadim cok sukur iyiyim sen nasilsin?Selam iyi geceler nasilsin bakalim.?
Biraz gec oldu ama hosbuldumHoşgeldiniz...
anam senin herif mi diyor bunlari
kendini begenmedigi icin sana sarmis kafayi
amannn erkek milleti sanirsin gokten zembille inmisler bi ozguven bi havalar hepsi icin degil tabi bazilari bu sekilde
selam gencler kimse daha ugramamistukkanin siftahi benden olsun bugun
Ben de iyitim sukur. Firsat bulursam disari cikicam gezicem tozucam ama ogle vaktinin gecmesini bekliyorumGünaydinn dun misafirlerden firsat bulup yazamadim cok sukur iyiyim sen nasilsin?
hodbuldum canim oglani anaokuluna biraktim geldim bi evi supurdum oturdum birazdan kalkip mop yapacam sonrasidnada mutfaga girerim artik bugun ne pisirsem diye dusunuyorum sen nasilsin?Selam hazal hos geldin. N'ber??
Ben de iyitim sukur. Firsat bulursam disari cikicam gezicem tozucam ama ogle vaktinin gecmesini bekliyorum
Ohh gez tabi ben evdeyim bugun felaket bi sicak varSelam hazal hos geldin. N'ber??
Ben de iyitim sukur. Firsat bulursam disari cikicam gezicem tozucam ama ogle vaktinin gecmesini bekliyorum
Ay kolay gelsin. Cok zor bu isler coook zorhodbuldum canim oglani anaokuluna biraktim geldim bi evi supurdum oturdum birazdan kalkip mop yapacam sonrasidnada mutfaga girerim artik bugun ne pisirsem diye dusunuyorum sen nasilsin?
Hic sorma fena fena..Ohh gez tabi ben evdeyim bugun felaket bi sicak var
anam senin herif mi diyor bunlari
kendini begenmedigi icin sana sarmis kafayi
amannn erkek milleti sanirsin gokten zembille inmisler bi ozguven bi havalar hepsi icin degil tabi bazilari bu sekilde
selam gencler kimse daha ugramamistukkanin siftahi benden olsun bugun
Ya hata bende şuç bende, bu çirkinlikle sevip üstüne bir de evlenirsen işte ağzının payını verirler böyle, neyse ki onu bu ızdıraptan kurtardım.
haddidden fazla deger insanin basini one eger sedigim bir sozdur.
en son evine geri donmustun canim son durum ne?
hakkinda hayirlisi olsun insaALLAH canim, Rabbim bundan sonra yuzunu her daim guldursun.Evet çok doğru...
Olmadı, yapamadım canım... Ayrıyız şu an, resmi olarak boşanma ne zaman olur bilmem.
hakkinda hayirlisi olsun insaALLAH canim, Rabbim bundan sonra yuzunu her daim guldursun.