Bilgece ile Sohbete ;)))

Dene dene cok guzel bayılıyorum

Tamam canim ugrarim evlere servisimiz var

Merhaba hos geldin, nasilsin? Kendini tanitir misin..

Merhaba ben ece 36 yasindayim ingiltereden evlendim ve ingilterede yasiyorum esim ve ben beyin cerrahiyiz bir de uveyoglum var 3 yasinda gercekten cok tatliii ♡

Merhaba ben ece 36 yasindayim ingiltereden evlendim ve ingilterede yasiyorum esim ve ben beyin cerrahiyiz bir de uveyoglum var 3 yasinda gercekten cok tatliii ♡

Merhaba Ece memnun oldum. Ben de 25 yasindayim 2 yillik evliyim. Çocuğum yok. Allah bagislasin evladinizi. Ne guzel. Geldiginizden beri uvey oglunuzu anlatiyorsunuz cidden cok seviyorsunuz belli

Merhaba Ece memnun oldum. Ben de 25 yasindayim 2 yillik evliyim. Çocuğum yok. Allah bagislasin evladinizi. Ne guzel. Geldiginizden beri uvey oglunuzu anlatiyorsunuz cidden cok seviyorsunuz belli

Cok seviyorum coook anlatamam.turkiyeye gitme firsatim bulunmuyor bende ulkemdeki beni anlayan turk hemcinslerime anlatiyorum inanin bana o kadar yakin geliyorsunuz ki ♡ bu ingilizler bizim gibi degil vallahi hayati tesbih yapip salliyolar hicbir sey umurlarinda degill :)

Gece gece konudan cok mu saptim acaba? :)

Çok şükür iyiyim Abla sen nasılsın? :)
Ayy valla benim yaşadığım şehirde bitmedi Bitmesin yaa
Bende iyiyim cicim,
bizim buralar yağmurluydu bugün iyi gibiydi ama
Kışı özledim sanki ya
bi ara sıcaklar çok bunalttı beni )=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…