- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.701
tesekkur ettim canim tarif icin en kisa surede deneyecegim :)
Tamam canim ugrarim evlere servisimiz varoohh benim eve de bi uğrayı ver bilgemm
Hanimlaaaaarrrr sellaaamm bana da yer var dimiiii ? :)
Dene dene cok guzel bayılıyorum
Tamam canim ugrarim evlere servisimiz var
Merhaba hos geldin, nasilsin? Kendini tanitir misin..
Merhaba ben ece 36 yasindayim ingiltereden evlendim ve ingilterede yasiyorum esim ve ben beyin cerrahiyiz bir de uveyoglum var 3 yasinda gercekten cok tatliii ♡
Merhaba Ece memnun oldum. Ben de 25 yasindayim 2 yillik evliyim. Çocuğum yok. Allah bagislasin evladinizi. Ne guzel. Geldiginizden beri uvey oglunuzu anlatiyorsunuz cidden cok seviyorsunuz belli
Hahah neden ban yedin ki ne konuda tartıştınSlm kızlar nasilsiniz ay bir gun ban yemek ölüm mus bidaha kimseyle tartismaya girmem
Cin konusundaHahah neden ban yedin ki ne konuda tartıştın
Foruma o tarz konular açılması zaten yasak sen de yorum yapma canımCin konusunda
Evet arkadaşlar, durdum düşündüm de benim neden bir geyik topiğim yok dedim....
Muhabbet, sohbet, dertler, mutluluklar vs.vs....... Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi burada konuşabiliriz.
Haydi buyrun sohbete... Herkese kapım açık....
merhaba
Edit: herkesi yazamadigim icin, buraya yazan kisilerin nicklerini sildim sonra neden beni yazmadin diye kirilanlar oluyor..
Oyladım :)Poğaçalar Yemek Yarışması Oylaması Başladı.Oy vermek her kk üyesinin görevidirTeşekkür ederiz....
Oylamaya Katılmak için Linki Tıklayın=>Poğaçalar
Aleyküm selamSelamünaleyküm hanımlar, hayırlı geceleriniz olsun..
Merhaba Abla :)Merhaba kizlar ben giremiyorum bu aralar ama hepinizi öptüm musait oldugumda bolca konusuruz insallah
Çok şükür iyiyim Abla sen nasılsın? :)Nasılsınmero95
yaz bitiyo.
Bende iyiyim cicim,Çok şükür iyiyim Abla sen nasılsın? :)
Ayy valla benim yaşadığım şehirde bitmediBitmesin yaa
Aman hep iyi olun inşallah...Bende iyiyim cicim,
bizim buralar yağmurluydu bugün iyi gibiydi ama
Kışı özledim sanki ya
bi ara sıcaklar çok bunalttı beni )=
Aman hep iyi olun inşallah...
Anladım.. :)
Kışta ayrı güzelde,hatta severim ama böyle kar soğuklarını düşündükçe yaz sıcağı daha katlanılır oluyor. :)