- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.641
gunaydin hatunlar :)
Tünaydınlar efenim Bilgece yi yine içeri atmışlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin hatunlar :)
Bilgeceyi kibleyen bi çete var heralde başka bi açıklaması yok..Tünaydınlar efenim Bilgece yi yine içeri atmışlar.
Bilgeceyi kibleyen bi çete var heralde başka bi açıklaması yok..
Asıl banlanması gereken kişiler banlanmıyor ya ona yanıyorumNasıl seveni çoksa istemeyeni de çok.
Asıl banlanması gereken kişiler banlanmıyor ya ona yanıyorum
aynen her konuda tartışma ortamı hazırlayanlar dururken.. saçmaBilgecenin ceza puanı çok yüksekmiş, o yüzden a dese banlanıyor hadi bunu anladıkta, ya diğerlerinin puanları niye oldugu yerde sayıyor.
aynen her konuda tartışma ortamı hazırlayanlar dururken.. saçma
ceza puanı olayı biraz adaletsiz gibi hani mesela Bilgece normal bi yorum yazsa sırf ben gıcık oldugum için onu kiblesem etkisi oluyor mu? yani zaten tespit edilemez heralde sistem otomatik banlıyordur
Peki kibler kontrol edilmiyor mu haksız yere kiblensen de ban yiyorsun değil mi..aylleen Acizane kul canlarim ceza puanin cok olunca hemen banlanmiyorsun. Banlandikca ceza puanin artiyor ve daha fazla sure banli kaliyorsun. Ceza puanlarının amaci bu. Yani daha fazla banli kaliyorsun..
Peki kibler kontrol edilmiyor mu haksız yere kiblensen de ban yiyorsun değil mi..
Hadi ya sen neden ban yedin bu kez canımHayor tabi kontrol ediliyor. Kural disiysa yiyorsun. Ya da herkes yemisse ve o polemikte sen de varsan yine yiyorsun. Boyle yani..
Ya mesaj silmisim yanlislikla. Aslinda iki tane gonderdigimi sanip birine mesaj tekrari yazmisim. Oysa 2 tane degil bir tane gondermisim. Onu da silip mesaj tekrari yazmisim. Bu sebeole yedim canimHadi ya sen neden ban yedin bu kez canım
Anaaa bu muymuş sebepYa mesaj silmisim yanlislikla. Aslinda iki tane gonderdigimi sanip birine mesaj tekrari yazmisim. Oysa 2 tane degil bir tane gondermisim. Onu da silip mesaj tekrari yazmisim. Bu sebeole yedim canim
Anaaa bu muymuş sebep
ben de senin hiçbir yerde tartışmalarını görmüyorum hani polemige falan girdiğin yok nasıl oluyor diyordum
demek yanlış anlaşılmalardanmış :))
@Bilgece Sen mapıstan cıktınmı kız hoşgeldin nazar degiyo sana be sunu takta göze gelme karrdişiimm
Allah bidaha düşürmesin eksikligin belli oluyo cok sıkıcı oluyo buralarSagol, evet ciktim ya. Tesekkue ederim hemen takayim
Allah bidaha düşürmesin eksikligin belli oluyo cok sıkıcı oluyo buralar
Rica ederim cnm yigidi öldür hakkını yeme bizde öle iyiyim valla dolanıyom öle forumda kafama göre bişeyde bulamadım ukum deldiAman efendim cok tesekkur ederim
Ee nasilsin?
Rica ederim cnm yigidi öldür hakkını yeme bizde öle iyiyim valla dolanıyom öle forumda kafama göre bişeyde bulamadım ukum deldi