- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.681
Tüh yaaaaaHayir bebegim goremiyorsun )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh yaaaaaHayir bebegim goremiyorsun )
bence mesaj tekrari yaptigind adirek yonetime bildir, belki ceza almazsin.Zaten mesaj tekrari yazmistim ben. Off valla rahatsizlik duyanlarin 'kural ihlali' adi altinda sozde kiblemeleri iste. Amaan ne yapayım..
bence mesaj tekrari yaptigind adirek yonetime bildir, belki ceza almazsin.
kizlar aksama ne yemek var? canim bisi yapmak istemiyor.
ayy oglum sever makarnayi esimde kiymali sever bende kiymali sevmiyorum karisik oldu birazBen acikcasi makarna yapmistim esime dun gece. Bugun onu yicem.
ayy oglum sever makarnayi esimde kiymali sever bende kiymali sevmiyorum karisik oldu biraz
puffffsicakta burasi en iyisi kahvalti yapalim
Ben yogurtlu ve salcali severim. Kiyma yiyemiyorum ben ya. Agir geliuor neden acaba??
ayy bende yogurtluya bayilirim, kiymali sevmiyorum bende makarna soguyunca kiymada bi tuhaf oluyor icinde
Bilgem sen kislik yesil fasulye buzluga atiyormusun? yarin fasulye toplamaya gidecez yesillik filan toplucaz bende buzluga atiyim diyorum biraz dogumdan sonra buzlugumda yemek olsun istiyorum bildigin bi tarif varmi?
Nefis yemek tariflerinin sitesinde cok tarif var ama hangisini yapiyim karar veremedim.
aleykum selam canim iyiz sen nasilsin?selam millet nasılsınız?
ah ahhh bu sene turkiyeye gitmedim gecen sene annem herseyimi katmisti kurutmalik, sos filan ama bu sene is basa dustu bide dogumdan sonra kulanacagim seyler hazirlamam gerek.Ahaa tam adamina sordun valla canim hic anlamiyorum oyle seylerden. Benim annem yapiyir ben oraya gidince bana veriyor getirip buzluga atiyoeum
aleykum selam canim iyiz sen nasilsin?
sicaklardan galiba canim buraya soguk soguk diyorduk masaALLAH bir haftadir burasida sicak.sağol canım iyi ben de.
evde kös kös oturuyorum canım sıkıldı.
aslında dağ gibi ütüm var ama yapasım yok.
A.selam canim iyiyiz sen nasilsin??selam millet nasılsınız?
Haklisin aslinda ogrenmem lazim ama isi tembellige vuruyorum masallah sana da. Ya ben yazin sebzesini kışın, kışın sebzesini de yazin yemiyorum. Sonucta Allah boyle yaratmissa elbet vardir bir hayir.aleykum selam canim iyiz sen nasilsin?
ah ahhh bu sene turkiyeye gitmedim gecen sene annem herseyimi katmisti kurutmalik, sos filan ama bu sene is basa dustu bide dogumdan sonra kulanacagim seyler hazirlamam gerek.
kiz annenden tarifleri al yap sana ilerde cocuklarina ne ogretcen?
cok hosuma gifiyor benim ya kislik seyler haazirlamak tursu kurdum bi iki bidon daha kurmam lazim sosu yaptim ama iki sise bitti bile yine yapip bu sefer yemicem saklicam kisa
sicaklardan galiba canim buraya soguk soguk diyorduk masaALLAH bir haftadir burasida sicak.
ayy benimde ik ibasortu iki pantolan var utulenecek ama kalkasim yok
A.selam canim iyiyiz sen nasilsin??
A.selam canim iyiyiz sen nasilsin??
Haklisin aslinda ogrenmem lazim ama isi tembellige vuruyorum masallah sana da. Ya ben yazin sebzesini kışın, kışın sebzesini de yazin yemiyorum. Sonucta Allah boyle yaratmissa elbet vardir bir hayir.
Konserve olayina da karsiyim. Ama tursuya karsi degilim sadece
Ben de can sıkıntısından uyuyorum bugun hep..bizim burası da çok fena yaa. gece yapış yapış olmaktan uyuyamıyorum nerdeyse.
sağol canım ben de iyiyim şükür.
evde oturuyorum öyle boş boş :))
canım sıkıldı.
Aa dogru tabi bebek olunca senin için kolay olacak. Ben de sarma ve icli kofte yapip buzluga atarim.seninkide iyiymis canim
ben dogumdans onra buzlukta hazir yemegim olsun istiyorum kisin cocukla hemen disari cikama o yuzden simdiden sarma pogaca filanda yapip atcam buzluga:)
Ben de can sıkıntısından uyuyorum bugun hep..
Aa dogru tabi bebek olunca senin için kolay olacak. Ben de sarma ve icli kofte yapip buzluga atarim.
ooo hamaratsin bacim sen iclikofte hic yapmadim hayatimda nasil yapilir hic bilmem ama tadi cok guzel :) buzlugada girebiliyormus cok guzel yapinca tarifi verde bende bi deniyim.
tesekkur ettim canim tarif icin en kisa surede deneyecegim :)Aa icli kofte cok kolay. At buzluga 6 7 ay hicbir sey olmaz. Ilk once kiymani baharatiyla pisiriyosun soğumaya birakiyosun. Sonra biraz un, koftelik bulgur ve yarim paketten biraz az irmigi de koyup islatiyosun, oyle yarim saat , 40 dakika falan bekliyor. sonra yogurmaya basliyorsu. Tabi yanina bi kucuk kova su da al kurudukca islatacaksin. Tuz da at icine azcik. 1 saat iyice yogur. Sonra da elinle yuvarlak yapip icini oy ve icine kiymayi koyup kapat. Boyle yap hepsini. Cok kolay yani
oohh benim eve de bi uğrayı ver bilgemmAa icli kofte cok kolay. At buzluga 6 7 ay hicbir sey olmaz. Ilk once kiymani baharatiyla pisiriyosun soğumaya birakiyosun. Sonra biraz un, koftelik bulgur ve yarim paketten biraz az irmigi de koyup islatiyosun, oyle yarim saat , 40 dakika falan bekliyor. sonra yogurmaya basliyorsu. Tabi yanina bi kucuk kova su da al kurudukca islatacaksin. Tuz da at icine azcik. 1 saat iyice yogur. Sonra da elinle yuvarlak yapip icini oy ve icine kiymayi koyup kapat. Boyle yap hepsini. Cok kolay yani
Evet arkadaşlar, durdum düşündüm de benim neden bir geyik topiğim yok dedim....
Muhabbet, sohbet, dertler, mutluluklar vs.vs....... Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi burada konuşabiliriz.
Haydi buyrun sohbete... Herkese kapım açık....
Edit: herkesi yazamadigim icin, buraya yazan kisilerin nicklerini sildim sonra neden beni yazmadin diye kirilanlar oluyor..