Bilgece ile Sohbete ;)))

Hayatın onu beklemekle geçiyor :KK70:belki de böylesi hayırlı neden dersen birbirinizi sürekli özlüyorsunuz, tutku şart abi. :KK68:
Ya ben de hep aşk çocuğu olduğumdan aşk istiyorum zannımca, annemle babam direk nihak kıyıp evlenmişler. :KK53:

Ama hep de boyle olmaz ki canim. Sabrediyorum az kaldi insallah en fazla 2 sene. Artik boyle yogun calismayacak insallah.
Anaa nasil kiz? Annenle baban cok mu aşık olmuslar??

Ama hep de boyle olmaz ki canim. Sabrediyorum az kaldi insallah en fazla 2 sene. Artik boyle yogun calismayacak insallah.
Anaa nasil kiz? Annenle baban cok mu aşık olmuslar??

İnşaAllah canım gönlüne göre olsun.

Evet. Siz gidin direk nikah kıyın. Babam tarafı almam, annem tarafı vermem deyip sıkıntı çıkınca haydiiiii ver elini nikaha...
Dünyaya bir daha gelsem yine babanla evlenirim diyor da külliyen yalan. :KK70::KK70:
Anne çok rica edicem çıkart o pembe gözlükleri bi allasen. :KK37:

İnşaAllah canım gönlüne göre olsun.

Evet. Siz gidin direk nikah kıyın. Babam tarafı almam, annem tarafı vermem deyip sıkıntı çıkınca haydiiiii ver elini nikaha...
Dünyaya bir daha gelsem yine babanla evlenirim diyor da külliyen yalan. :KK70::KK70:
Anne çok rica edicem çıkart o pembe gözlükleri bi allasen. :KK37:

Niye yalan olsun kiz. Sen aralarinda ne yasadiklarini bilemezsin. Demekki cok aevmisler yaa ne guzell

X