Bilgece ile Sohbete ;)))

Evet ev işlerini falan da ona yıkma planları yapıyorum :KK70:

Bence de o yapsin köşe bucak iyo olur :-)

Evet ablam bana cook çok iyi geliyor aşkım o benim:KK68::KK68: oyy aşka geldim:KK23:
Ayy ne guzel.masallah. git biraz kal gez eglen kendine gel canim..

Benimki orta şekerli olsun da yalnız bi duş al bence ferahlarsın :KK14:
Ahh aynen duşa girsem rahatlarim ama dusta uyurum.diye korkuyorum hahahah

sukur kizlar iyiyim ama dunku gebelik antremanindan sonra bugun ceremesini cekiyorum resmen bacaklarim agriyor :KK48:

Ne antremani yaptin ki??

@Bilgece m bende isterim bol kopuklu bi turk kahvesi :)
Oo tabiki ne demek. Biliyor musun hamile.kadinlar gunde bir fincan Türk kahvesi ictiklerinde bebekleri cok zeki oluyorlarmis. Bizzat yegenimden biliyorum. 5 aylikken konusmaya basladi. Gomlegimdeki dugmeyi gorup a bak bu dugme dediginde 9 aylikti masallah masallah subhanallah :KK70:

Valizim hazır zati :KK70:hiç boşaltmıyorum ben

Antreman? Naptın kız? :)

evimin dibinde saglik ocagi gibi bi yer var orada ebe kontrolune gidiyordum ebe her pazartesi gebeler icin antreman var katilmak istersen gel demisti. bende dun ik kez gittim bir saat hoca esliginde hareketler yaptik tabi ben hareketlerin tum kismini yapamadim koca gobekten oturu :KK45:

Ne antremani yaptin ki??

Oo tabiki ne demek. Biliyor musun hamile.kadinlar gunde bir fincan Türk kahvesi ictiklerinde bebekleri cok zeki oluyorlarmis. Bizzat yegenimden biliyorum. 5 aylikken konusmaya basladi. Gomlegimdeki dugmeyi gorup a bak bu dugme dediginde 9 aylikti masallah masallah subhanallah :KK70:

gebelere ozel bi antremandi canim maksat aktivite yapmak iste :)
ooo masaALLAH :nazar:yigenine canim kahve zararli diyorlar ama ben canim istedikce gunde sadece bi fincan iciyorum.
benim oglanda erken konusmaya basladi masaALLAH :nazar:

e hadi nerede kaldikahveler :cool:

dwP2YX2sjq5CsnaJwvud53iYf3iaryLvAhWPajRe2qoKbRAOz4KKdojO-yeBiDh5uPG3lMKX1WVMfh0iULm3ak7-eihxmckyJ9ef_50dmLUiMgvlC5Ej8vOKiQEoJGu5rzM8UJMmoIHKW3Gd=w470-h313-nc

Ne antremani yaptin ki??

Tamam cnm

X