- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.581
Evet ev işlerini falan da ona yıkma planları yapıyorumKesinlikle sicaktan canim baska aciklamasi yok. Sicaktan kim.uyuyabiliyor ki..
Hee tamam o zaman. Bari yemek falan yapsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ev işlerini falan da ona yıkma planları yapıyorumKesinlikle sicaktan canim baska aciklamasi yok. Sicaktan kim.uyuyabiliyor ki..
Hee tamam o zaman. Bari yemek falan yapsin
Evet ablam bana cook çok iyi geliyor aşkım o benim oyy aşka geldimOhh hadi iyisin git canim acilirsin biraz guzel.olur
Selam hazalcim iyiyim ben sukur sen nasilsin??
Ya bacim beni cay kesmez bi turk kahvesi yapayim da icelim gozlerim resmen acilmiyor su an. Bu neydi ya
Selam hazalcim iyiyim ben sukur sen nasilsin??
Ya bacim beni cay kesmez bi turk kahvesi yapayim da icelim gozlerim resmen acilmiyor su an. Bu neydi ya
Evet ayy gel kız benim ablam aynı benim gibi onunla da anlaşırsın hem yiğenimede arkadaş olur kızınla oynar
sukur kizlar iyiyim ama dunku gebelik antremanindan sonra bugun ceremesini cekiyorum resmen bacaklarim agriyor
Evet ev işlerini falan da ona yıkma planları yapıyorum
Ayy ne guzel.masallah. git biraz kal gez eglen kendine gel canim..Evet ablam bana cook çok iyi geliyor aşkım o benim oyy aşka geldim
Ahh aynen duşa girsem rahatlarim ama dusta uyurum.diye korkuyorum hahahahBenimki orta şekerli olsun da yalnız bi duş al bence ferahlarsın
sukur kizlar iyiyim ama dunku gebelik antremanindan sonra bugun ceremesini cekiyorum resmen bacaklarim agriyor
Oo tabiki ne demek. Biliyor musun hamile.kadinlar gunde bir fincan Türk kahvesi ictiklerinde bebekleri cok zeki oluyorlarmis. Bizzat yegenimden biliyorum. 5 aylikken konusmaya basladi. Gomlegimdeki dugmeyi gorup a bak bu dugme dediginde 9 aylikti masallah masallah subhanallah@Bilgece m bende isterim bol kopuklu bi turk kahvesi :)
inşallaaahh darısı burayaSanki burasi biraz esmeye basladi yagmur yagacak gibi ay insallah
A.selam.canim.ne yapalim muhabnet ediyoruz. Sen ne yapiuorsun bakalim?
Valizim hazır zati hiç boşaltmıyorum ben
Antreman? Naptın kız? :)
evimin dibinde saglik ocagi gibi bi yer var orada ebe kontrolune gidiyordum ebe her pazartesi gebeler icin antreman var katilmak istersen gel demisti. bende dun ik kez gittim bir saat hoca esliginde hareketler yaptik tabi ben hareketlerin tum kismini yapamadim koca gobekten oturu
Bence de o yapsin köşe bucak iyo olur
Ayy ne guzel.masallah. git biraz kal gez eglen kendine gel canim..
Ahh aynen duşa girsem rahatlarim ama dusta uyurum.diye korkuyorum hahahah
Ne antremani yaptin ki??
Oo tabiki ne demek. Biliyor musun hamile.kadinlar gunde bir fincan Türk kahvesi ictiklerinde bebekleri cok zeki oluyorlarmis. Bizzat yegenimden biliyorum. 5 aylikken konusmaya basladi. Gomlegimdeki dugmeyi gorup a bak bu dugme dediginde 9 aylikti masallah masallah subhanallah
Allah izin verirse 12 kasim terminim canim. belki buda abisi gibi ekimde gelir 30 ekimde gelirse ikisininde dogum gunu ayni olacak :)Ne kadar kaldı canım doguma?
hop kaptim ben bu kahveyi
İyi o zaman geliyom almaya seniValizim hazır zati hiç boşaltmıyorum ben
Antreman? Naptın kız? :)
Tamam cnmBence de o yapsin köşe bucak iyo olur
Ayy ne guzel.masallah. git biraz kal gez eglen kendine gel canim..
Ahh aynen duşa girsem rahatlarim ama dusta uyurum.diye korkuyorum hahahah
Ne antremani yaptin ki??
Oo tabiki ne demek. Biliyor musun hamile.kadinlar gunde bir fincan Türk kahvesi ictiklerinde bebekleri cok zeki oluyorlarmis. Bizzat yegenimden biliyorum. 5 aylikken konusmaya basladi. Gomlegimdeki dugmeyi gorup a bak bu dugme dediginde 9 aylikti masallah masallah subhanallah
İyi o zaman geliyom almaya seni