Bilgece ile Sohbete ;)))

Neymiş efenim yüreğimin güzelliğine hayran kalmış mış mış mış :KK70:

anam senin herif mi diyor bunlari :KK67:
kendini begenmedigi icin sana sarmis kafayi :KK20:

amannn erkek milleti sanirsin gokten zembille inmisler bi ozguven bi havalar hepsi icin degil tabi bazilari bu sekilde:KK59:

selam gencler kimse daha ugramamis :KK54: tukkanin siftahi benden olsun bugun :KK15::KK15:

amannn erkek milleti sanirsin gokten zembille inmisler bi ozguven bi havalar hepsi icin degil tabi bazilari bu sekilde:KK59:

selam gencler kimse daha ugramamis :KK54: tukkanin siftahi benden olsun bugun :KK15::KK15:

Selam hazal hos geldin. N'ber??
Günaydinn dun misafirlerden firsat bulup yazamadim cok sukur iyiyim sen nasilsin?
Ben de iyitim sukur. Firsat bulursam disari cikicam gezicem tozucam ama ogle vaktinin gecmesini bekliyorum :-)

Selam hazal hos geldin. N'ber??

Ben de iyitim sukur. Firsat bulursam disari cikicam gezicem tozucam ama ogle vaktinin gecmesini bekliyorum :-)
hodbuldum canim oglani anaokuluna biraktim geldim bi evi supurdum oturdum birazdan kalkip mop yapacam sonrasidnada mutfaga girerim artik bugun ne pisirsem diye dusunuyorum sen nasilsin?

hodbuldum canim oglani anaokuluna biraktim geldim bi evi supurdum oturdum birazdan kalkip mop yapacam sonrasidnada mutfaga girerim artik bugun ne pisirsem diye dusunuyorum sen nasilsin?
Ay kolay gelsin. Cok zor bu isler coook zor :-) ben de iyiyim tembel tembel oturuyorum :-)

Ohh gez tabi ben evdeyim bugun felaket bi sicak var
Hic sorma fena fena..

Ya hata bende şuç bende, bu çirkinlikle sevip üstüne bir de evlenirsen işte ağzının payını verirler böyle, neyse ki onu bu ızdıraptan kurtardım. :KK55::KK70:

X