- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.561
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
yeni ayıkabildim napiimOoo tunaydin cicim.tunaydin
yeni ayıkabildim napiim
nasılsın napıyosun
3 gündür sürekli uykum geliyor benim de.. uyuyunca da huzursuz uyuyorum kesintisiz uyuyamıyorum sıcaktan mı acabaValla benim de uykum geldi
Sağolll kanki, ablam etliye sütlüye karışmaz sadece oturur o yüzden eve gidince çakıcam lafı terastayım şimdi inmeye üşeniyorumKolay gelsin canim. Ablan niye oturuyo ki? Kalk islat sen de onu
3 gündür sürekli uykum geliyor benim de.. uyuyunca da huzursuz uyuyorum kesintisiz uyuyamıyorum sıcaktan mı acaba
Hee tamam o zaman. Bari yemek falan yapsinSağolll kanki, ablam etliye sütlüye karışmaz sadece oturur o yüzden eve gidince çakıcam lafı terastayım şimdi inmeye üşeniyorum
aynen ya şöyle serinlemeye başlasa ya hava.. esse ne güzel olurKesinlikle sicaktan canim baska aciklamasi yok. Sicaktan kim.uyuyabiliyor ki..
Hee tamam o zaman. Bari yemek falan yapsin
Selam canlar nasılsınız? Ben karışımı ablama gidicem(ama kesin belli değil) perşembe günü bi kaç günlüğüne ama ailenin ikna edene kadar sıtkım sıyrıldı
Sanki burasi biraz esmeye basladi yagmur yagacak gibi ay insallahaynen ya şöyle serinlemeye başlasa ya hava.. esse ne güzel olur
A.selam.canim.ne yapalim muhabnet ediyoruz. Sen ne yapiuorsun bakalim?Selam kızlar ne kaynatıyorsunuz bakalım :)
Selam canlar nasılsınız? Ben karışımı ablama gidicem(ama kesin belli değil) perşembe günü bi kaç günlüğüne ama ailenin ikna edene kadar sıtkım sıyrıldı
Sanki burasi biraz esmeye basladi yagmur yagacak gibi ay insallah
A.selam.canim.ne yapalim muhabnet ediyoruz. Sen ne yapiuorsun bakalim?
selam kizlar nasilsiniz? :)
Selam hazalcim iyiyim ben sukur sen nasilsin??selam kizlar nasilsiniz? :)
Ya bacim beni cay kesmez bi turk kahvesi yapayim da icelim gozlerim resmen acilmiyor su an. Bu neydi yaAyyy çok sıcak canım ya serinlese de rahatlasak hele bir çay koy geliyorum hararetimi alsın
Evet ayy gel kız benim ablam aynı benim gibi onunla da anlaşırsın hem yiğenimede arkadaş olur kızınla oynarÇoanlaşılsın hem senım sen? Ayyyy beni kızına oynr beni de noluuuurrrrr İstanbul du demi yanlışlık olmasın