- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.881
Hosbuldummohh bol kahve var desene aciktikca iceriz Ben 27 yasinda evliYim 6 yasinda bi pasa annesiyim aslen hatayli ama uzunca bi suredir kibrista yasiyoruz ailemde burada. Kendi cafemiz var Esimle Beraber calisiyoruz bendende bu kadar tanistigima cok memnun oldumm :))
Hahaha anlattimi hepsini bdv konulari bazenn beni soka sokuo vallaAnaam iskandinav erkekleri deme bi üyeyi hatirliyorum. Hatunun sevismedigi irk kalmamisti.
oh afiyet olsun balim.. Bend kalkip yemek yapacam birazdan gitmeden biraz sohbet edeyim dedimEevt annemdeyimm balkonda kahve iciyoruz gezdik geldik :)
Hahaha anlattimi hepsini bdv konulari bazenn beni soka sokuo valla
kibris halkida turkiye insanini svmiyor zamani savas zamaninda yasanmis bazi olaylardan dogan on yargi. Asker olarak turkiyeden gelenler burada kizlarla evlenip sonra turkiyeyegeri donmusler tabi o zaman resmi nikah yok saas ortasinda. Bi suru babasiz cocuk kalmis babasini tanimayan kibris halki turkiye insanina geldiklerinde kotu davranmaya baslamis boyle suregelen bi durum.isteAaa cok guzel. Kendi cafenizi isletiyorsunuz. Meslektas sayilirizbizim de restorant var ama Istanbulda. Bi de ben evdeyim esim isletiyo tek fark ha bi de esim askerligini kibrista yapmis
Kibrisi herkes kotuluyor dogru mu? Daha dogrusu insanlarini yani..
icim acidi.. o zaman haklilar onyargilarinda bir nevikibris halkida turkiye insanini svmiyor zamani savas zamaninda yasanmis bazi olaylardan dogan on yargi. Asker olarak turkiyeden gelenler burada kizlarla evlenip sonra turkiyeyegeri donmusler tabi o zaman resmi nikah yok saas ortasinda. Bi suru babasiz cocuk kalmis babasini tanimayan kibris halki turkiye insanina geldiklerinde kotu davranmaya baslamis boyle suregelen bi durum.iste
saol balim.sanada afiyet olsunnoh afiyet olsun balim.. Bend kalkip yemek yapacam birazdan gitmeden biraz sohbet edeyim dedim
aboo neler duyacaz nelerrTabi oooo Türk erkekleriyle sevisilmezmis. Hele bi de erkek albumu var ki anaaamm
Herkesin kendine gore hakli sebpleri var iste canimicim acidi.. o zaman haklilar onyargilarinda bir nevi
kibris halkida turkiye insanini svmiyor zamani savas zamaninda yasanmis bazi olaylardan dogan on yargi. Asker olarak turkiyeden gelenler burada kizlarla evlenip sonra turkiyeyegeri donmusler tabi o zaman resmi nikah yok saas ortasinda. Bi suru babasiz cocuk kalmis babasini tanimayan kibris halki turkiye insanina geldiklerinde kotu davranmaya baslamis boyle suregelen bi durum.iste
saol balim.sanada afiyet olsunn
aboo neler duyacaz nelerr
Evet yasli insanlar anlatinca savas donemini insanin ici acioHimmm sebebi bu demekki. Gecmiste cok acilar yasanmis ya..
Oooo sorma bakabilirsiniz o uyenin actigi konularaxx_9 bunu tiklayin cikar zaten.
bakicam bi araHimmm sebebi bu demekki. Gecmiste cok acilar yasanmis ya..
Oooo sorma bakabilirsiniz o uyenin actigi konularaxx_9 bunu tiklayin cikar zaten.
anam resimden belliHimmm sebebi bu demekki. Gecmiste cok acilar yasanmis ya..
bende cikayim yemek yapayim aksama gelirim tekrar.. tekrar memnun oldumKizlar benim isim var siz muhabbete devam edin goruauruz sonra..
selamlar
İyiyim canım sen nasılsın? Pek girmeye fırsatım olmuyo çalışıyorum akşam da yorgun oluyorum erkenden uyumak zorunda kalıyorumSelam canim.nasilsin? Nerelerdesin? Gorunmuyorsun ne zamandir??
İyiyim canım sen nasılsın? Pek girmeye fırsatım olmuyo çalışıyorum akşam da yorgun oluyorum erkenden uyumak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?