Bilgece ile Sohbete ;)))

Daha çok var da aklıma gelmiyor acaip komik şeyler geldi başıma korkunçtan ziyade

Benim de komik cok var da aklima gelmiyo gelince yazarim

Ayy yazik yaa Allah rahmet eyleisn. Off cok uzuldim. Rabbim.ölümün de hayirlisini versin insallah..

Tamam o zaman 27 yasindayim Isvec'te yasiyorum. Evliyim 4 yasinda bir oglum var, ögrenciyim ayni zamanda. Aklima bunlar geldi baska merak ettikleriniz olursa sorun :)

Ooo masallah 4 yasinda bir oglun varmis ne guzel Allah bagislasin. Simdilik bu kadar kafi ilerledikce muhabbet arada her seyi soyluyoruz zaten. Isvece evlenirken mi gittin yokaa hep orda mi yasiyordun?

Himm iyi o zaman yoksa cok zorlanirdin degil mi? Nasil oralar? Havalar nasil? Oranin neyo meshur ?
Sanirim zorlanirdim en zoru ailemden cevremden uzak kalmak olurdu herhalde. Buralar guzel ama tr gibi degil tabi ki. Havalar su aralar baya sicak ama donem donem yani. Haftaya kesin yagmur yagar kara bulutlu olur en cok sanirim erkekleri meshur bakiyorum tum kk iskandsinav erkekleri cok yakisikli diye bahsediyor bana hic oyle gelmiyorlar nedense

Merhaba hos geldin kahveler sirketten sizi taniyalim efenim. Ben 25 yasinda bir. Ekimde 2 yillik evli olacak cocuksuz bir bayanim
Hosbuldumm ohh bol kahve var desene aciktikca iceriz Ben 27 yasinda evliYim 6 yasinda bi pasa annesiyim aslen hatayli ama uzunca bi suredir kibrista yasiyoruz ailemde burada. Kendi cafemiz var Esimle Beraber calisiyoruz bendende bu kadar tanistigima cok memnun oldumm :))

Anaam iskandinav erkekleri deme bi üyeyi hatirliyorum. Hatunun sevismedigi irk kalmamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…