- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.861
Daha çok var da aklıma gelmiyor acaip komik şeyler geldi başımakorkunçtan ziyade
Ayy yazik yaa Allah rahmet eyleisn. Off cok uzuldim. Rabbim.ölümün de hayirlisini versin insallah..valla canım baya bi çalıştık o gün, hiç durmamıştık da öyle önemli bişi yoktu.
bi sonraki nöbetimde bi kadın kendisini benzinle yakmıştı ya da kocası da yakmış olabilir diyorlardı.
2. derece yanıkları vardı, 3 gün sonra ölmüş sanırım
Hoş geldin kardelen fark ettim yokluğunu..
Nasılsın bakalım, evine yerleşebildin mi?
yeni evin hayirli ugurlu olsun kardelen.İyiyim canım çok şükür yerleştim sağolsun annemle ablam çok yardımcı oldu
Bana da yer var mi :)
Tamam o zaman 27 yasindayim Isvec'te yasiyorum. Evliyim 4 yasinda bir oglum var, ögrenciyim ayni zamanda. Aklima bunlar geldi baska merak ettikleriniz olursa sorun :)yeni evin hayirli ugurlu olsun kardelen.
Tabi var olmaz mi? Ilk bi kendimizi tanitiyoruz sonra muhabbete daliyoruz.
Hosgeldin canim seninle burda karsilasmak ne guzel :)Selammmkahve icmeye geldimm
Merhaba hos geldinSelammmkahve icmeye geldimm
Ben seni nedense 30lu yaslarda hayal etmistim :)Merhaba hos geldinkahveler sirketten sizi taniyalim efenim. Ben 25 yasinda bir. Ekimde 2 yillik evli olacak cocuksuz bir bayanim
Tamam o zaman 27 yasindayim Isvec'te yasiyorum. Evliyim 4 yasinda bir oglum var, ögrenciyim ayni zamanda. Aklima bunlar geldi baska merak ettikleriniz olursa sorun :)
Ben seni nedense 30lu yaslarda hayal etmistim :)
Cok tskler amin.. Yok dogma buyume burasi ama aslen konyaliyimOoo masallah 4 yasinda bir oglun varmis ne guzel Allah bagislasin. Simdilik bu kadar kafiilerledikce muhabbet arada her seyi soyluyoruz zaten. Isvece evlenirken mi gittin yokaa hep orda mi yasiyordun?
Hosbuldumm balimm aynen seni gorunce muu oldumm :)Hosgeldin canim seninle burda karsilasmak ne guzel :)
Cok tskler amin.. Yok dogma buyume burasi ama aslen konyaliyim
Sanirim zorlanirdim en zoru ailemden cevremden uzak kalmak olurdu herhalde. Buralar guzel ama tr gibi degil tabi ki. Havalar su aralar baya sicak ama donem donem yani. Haftaya kesin yagmur yagar kara bulutlu olurHimm iyi o zaman yoksa cok zorlanirdin degil mi? Nasil oralar? Havalar nasil? Oranin neyo meshur ?
bende aynen canim ne yaptin annene gittin mi?Hosbuldumm balimm aynen seni gorunce muu oldumm :)
HosbuldummMerhaba hos geldinkahveler sirketten sizi taniyalim efenim. Ben 25 yasinda bir. Ekimde 2 yillik evli olacak cocuksuz bir bayanim
Sanirim zorlanirdim en zoru ailemden cevremden uzak kalmak olurdu herhalde. Buralar guzel ama tr gibi degil tabi ki. Havalar su aralar baya sicak ama donem donem yani. Haftaya kesin yagmur yagar kara bulutlu oluren cok sanirim erkekleri meshur bakiyorum tum kk iskandsinav erkekleri cok yakisikli diye bahsediyor bana hic oyle gelmiyorlar nedense
Eevt annemdeyimm balkonda kahve iciyoruz gezdik geldik :)bende aynen canim ne yaptin annene gittin mi?
koleksiyoncudur belkiAnaam iskandinav erkekleri deme bi üyeyi hatirliyorum. Hatunun sevismedigi irk kalmamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?