- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.901
Sağol bilgecem. Evet çok zor bi an önce kış gelsin istiyorumBe de iyitim cok sukur canim sagol. Ay kolay gelsin o zaman sana. Bu sicaklarda da calismak cok zor..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol bilgecem. Evet çok zor bi an önce kış gelsin istiyorumBe de iyitim cok sukur canim sagol. Ay kolay gelsin o zaman sana. Bu sicaklarda da calismak cok zor..
Sağol bilgecem. Evet çok zor bi an önce kış gelsin istiyorum![]()
Daha yatmadım canım son yattığım da akrabamızı görmüştüm korktum tekrarlicam yine.Yazi bi dert kışı bi dert. Ee senin istihareler ne oldu bakalim?
Daha yatmadım canım son yattığım da akrabamızı görmüştüm korktum tekrarlicam yine.
İnşallah fazla takmıyorum artık bu mevzuları herşeyin en hayırlısını en iyisini Allah bilir zamanı gelince herşey olacağına varırHimm hayirlisi olsun her seyin insallah canim. Her sey vaktinde olacak insallah.
Aynen aynen her seyin hayirlisi. Dedigin gibi zamani gelince olur..İnşallah fazla takmıyorum artık bu mevzuları herşeyin en hayırlısını en iyisini Allah bilir zamanı gelince herşey olacağına varır
Iyi aksamlar canim nasilsin?iyi akşamlar
şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsınIyi aksamlar canim nasilsin?
şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
hava atmak gibi olmasın ama burası serinlemiş yağmurda yağmış mis gibi :)Cok sukur ben de iyitim. Ne olsun ugrasip duruyorum. Hsva sicak falan![]()
Bizim de 3 gundur serindi de simdi baya terliyorum esmiyor. Aman sicak olmasin da serin olsun.hava atmak gibi olmasın ama burası serinlemiş yağmurda yağmış mis gibi :)
ne büyük iman dimi?Bizim de 3 gundur serindi de simdi baya terliyorum esmiyor. Aman sicak olmasin da serin olsun.
Ne dedmis Ebubekir: " Allahim benim vucudumu öyle buyuk yap oyle buyuk yap ki cehenneme benden baska kardesim sigmasin" ;-)
ne büyük iman dimi?
Bende şöyle bi duasını hatırlıyorum Hz. Ebubekirin. İçinde hayır olan her şeyin zorunu değil, kolayını senden isterim.
bi arkadaşımla bu konuda muhabbet etmiştik yıllar önce.işte hz. ebubekirin bedenimi büyüt cehenneme kimse girmesin sözüyle ilgili. kusura bakmayın ben gerekirse üstünüze basar yine girerim o cennete demişti. şaka yaptık aklımızca ama tabi nerde bizde o iman. tövbe yarabbiAynen ya ahh biz oyle olamiyoruz maalesef. Duaya da amin ayrica.. cok guzel..
bi arkadaşımla bu konuda muhabbet etmiştik yıllar önce.işte hz. ebubekirin bedenimi büyüt cehenneme kimse girmesin sözüyle ilgili. kusura bakmayın ben gerekirse üstünüze basar yine girerim o cennete demişti. şaka yaptık aklımızca ama tabi nerde bizde o iman. tövbe yarabbi![]()
tövbe tövbeHahsjsjshsjkiz Allah iyiliginizi versin
![]()