- 25 Ağustos 2014
- 20.749
- 49.342
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.921
Rabbim gununuzu nurlu, mutlu, huzurlu eylesin kızçelerr :-*
ay erken kalkmam gerekti, kafa kazan, hava sicak, sonum hayrolsun
Gunaydin sarecim oh ne guzel. Denize mi gittiniz?günaydın kızlar, ben ufak bi tatil yapıp geldim :)
evet canım, bozcaada kaçamağı yaptım hafta sonu. iyi geldi kafam dağıldı azcıkGunaydin sarecim oh ne guzel. Denize mi gittiniz?
bu arada konuda beni de etiketlediğin için teşekkür ederim. aklına geldiysem ne mutlu. orda alıntı yapmak yasakmışta burdan yazayım dedimGunaydin sarecim oh ne guzel. Denize mi gittiniz?
Oo supermis o zaman. . Insanin kafasi 1 gun bile tatil yapsa dagiliyor inanki..evet canım, bozcaada kaçamağı yaptım hafta sonu. iyi geldi kafam dağıldı azcık
bu arada konuda beni de etiketlediğin için teşekkür ederim. aklına geldiysem ne mutlu. orda alıntı yapmak yasakmışta burdan yazayım dedim
ha ha hay işte o kimse benim:)Rica ederim canimorda alinti yasak etiketleme serbest ama kimse ilk sayfayi okumadigi icin alintiya devam ediyorlar..
Anammm...mero95 tatlimmmmm sen sag kolumsun buralari bos birakma bitanem. Ayricaaaa Beni izlemeye almazsan kafani kirarim
Aleyküm selam çok şükür iyiyiz.Siz nasılsınız? :)selam kizlar nasilsiniz?
İvetttt okudum hemideee hepisinii
Teşkirrr ederimOkuyo masallah valla helal olsun on :-***
Ben baştan sona kadar sayfayı okudum.İsmim var sanıyordum.Bir baktım ben YOK...Ben ŞOK...Rica ederim canimorda alinti yasak etiketleme serbest ama kimse ilk sayfayi okumadigi icin alintiya devam ediyorlar..
Aleyküm Selamm Ablaa :)Selâmünaleyküm arkadaşlar
İvetttt okudum hemideee hepisinii
Hatta bayadır girmiyordum.450 den fazla sayfayı okumamışım.2 gündür sayfaları okuyordum yeni bitirdim :)
Teşkirrr ederim
:*
Eee sadece VALLA BİLGECE ABLAMA ÖZEL
Ben baştan sona kadar sayfayı okudum.İsmim var sanıyordum.Bir baktım ben YOK...Ben ŞOK...
Şimdi küstüm...
Anca Beni en üste sağ kolum diye etiketlersen barışırım.
Aleyküm Selamm Ablaa :)
Nasılsınız? Kızınız nasıl? :)
Evden uzaklaşmıstınız son durumlar nasıl? İnşallah iyisinizdir.. :) ^_^
Bende uzun zamandır yoktum.girmiyordum :) Belki hatırlayamabilirsiniz bile... :) Başta yaşınızı bilmiyor canım diye hitap ediyordum hanii
İşte o bendim..
canım nasılsın profiline baktım herkes merak etmiş seni girmemişsin, sohbete giremiyorum o yüzden son durumları bilmiyorum, benimde eşimle durumum hiç parlak değilMerocum seni nasıl hatırlamam. Ben de uzun süredir yoktum bugün girebildim.
Ben de durumlar iyi değil. Barışmak bir hataydı. Bakalım ne zaman kurtulacagim.
Hadi bakalım :)Sadece begenebiliuorum canlar misafirlikteyim. Eve gidince tek tek yazicam insallah
Ooo Canımm benimMerocum seni nasıl hatırlamam. Ben de uzun süredir yoktum bugün girebildim.
Ben de durumlar iyi değil. Barışmak bir hataydı. Bakalım ne zaman kurtulacagim.
Merhaba sizin neden durumlar iyi değil :/canım nasılsın profiline baktım herkes merak etmiş seni girmemişsin, sohbete giremiyorum o yüzden son durumları bilmiyorum, benimde eşimle durumum hiç parlak değil
canım nasılsın profiline baktım herkes merak etmiş seni girmemişsin, sohbete giremiyorum o yüzden son durumları bilmiyorum, benimde eşimle durumum hiç parlak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?