- 28 Şubat 2011
- 13.991
- 16.357
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.661
O da güzelmişcook iyiymis ya super demissin. Benim esim de sadece benim yemegimi bi de annemin yemegini sever. Hatta anlar yemegi benim yapip yapmadigimi. Annesi ozensiz yapar. O yuzden pek yemez onunkini
kızlarr selam öncelikle
Bilgece bu market müdürü konusu nedir ya 70 sayfa olmuş hepsini okuyamadım adamın fotosunu gördüm bi de üye olup yorum yapmış heralde tam anlayamadım olay ne özet geçsen çok sevinirim
ee oturdugu yeri bile biliyor nasıl emin olup bekar falan diye bahsetmiş.. pek keklemiş giibi durmuyor adam bilmiyor mu kimin yazdıgını ? markette çalışan sayılı eleman vardır bence adam utanmasın diye kimliği açıklamamış kızın da avatarı var sitede eğer ki gerçekse.. of kafamı karıştırdılar gece geceA.selam cajim. Ya bak konu sahibi market mudurune asik olmus hatta sayfa 47de fotografini paylasmis. O fotoğrafını paylasrigi adam bugun 68.sayfada bak ne yazmis. Ben de onu okuyarak anladimkiz milleti keklemis resmen
ee oturdugu yeri bile biliyor nasıl emin olup bekar falan diye bahsetmiş.. pek keklemiş giibi durmuyor adam bilmiyor mu kimin yazdıgını ? markette çalışan sayılı eleman vardır bence adam utanmasın diye kimliği açıklamamış kızın da avatarı var sitede eğer ki gerçekse.. of kafamı karıştırdılar gece gecekız neden böyle bi senaryo yazsın ki gerçek bence
selam kizlar nasilsiniz? ben hala tasinma telasindayim bitsin donecem buralara insaALLAH opuldunuz
hayırlı olsun canım yenı evınselam kizlar nasilsiniz? ben hala tasinma telasindayim bitsin donecem buralara insaALLAH opuldunuz
ay sabaah sabah bdv okuyayım dedim sayfalarca herkes aynı yorumu yapmış.. "konu fake, üye fake.."
ne fake imiş arkadaş anladık fake ama raporlarsınız mune gelir ilgilenir değil mi ? sırf yorum yapmak için bu konu fake diye her 10 üyeden 9unun belirtmesinin mantıgını anlayamıyorum
içimi dökeyim dedim sıktı artık
Kolay gelsin hazalcim bekliyoruzzz
hayırlı olsun canım yenı evın
yok canım o değil bi tanesi üst komsusunun seslerinden uyuyamıyomuş da her gece o :)) ne sesi oldugunu yazmıyım okumuşsundurSu unlu konusu di mi?
Hee evet okudum okudumyok canım o değil bi tanesi üst komsusunun seslerinden uyuyamıyomuş da her gece o :)) ne sesi oldugunu yazmıyım okumuşsundur
dizi izleyip duruyorum sıcakta yapıcak başka şey yok çünküHee evet okudum okudum
Sen neler yapiyorsun aylin sesin solugun cikmiyor son zamanlarda??
dizi izleyip duruyorum sıcakta yapıcak başka şey yok çünkü
bi de arada bdvye bakıyorum içim kararıyor kapatyorum tekrar
okumuşsundur şu canlı bomba konusunu.. okurken bi an içim sıkıldı. keyfim yerindeyken moralim yerlere düştü.. bdvye girmeye korkuyorum fazla etkileniyorum..
amin amin.. sen neler yapıyorsun canımOff haberlerr bile bakamiuorum cok korkuyorum. Rabbim ferahliga cikartsin. Kimse olmesin. Savas olmasin baris olsun ya. Allahim bizleri sevdiklerimizi korusun..
amin amin.. sen neler yapıyorsun canım
hangi dizileri izliyon kızBen de evdeyim. Cooook ama coook sicak. Oturuyorum. Dizi izliyorum. Boyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?