Bilgece ile Sohbete ;)))

kızlarr selam öncelikle
Bilgece bu market müdürü konusu nedir ya 70 sayfa olmuş hepsini okuyamadım adamın fotosunu gördüm bi de üye olup yorum yapmış heralde tam anlayamadım olay ne özet geçsen çok sevinirim

A.selam cajim. Ya bak konu sahibi market mudurune asik olmus hatta sayfa 47de fotografini paylasmis. O fotoğrafını paylasrigi adam bugun 68.sayfada bak ne yazmis. Ben de onu okuyarak anladim kiz milleti keklemis resmen

A.selam cajim. Ya bak konu sahibi market mudurune asik olmus hatta sayfa 47de fotografini paylasmis. O fotoğrafını paylasrigi adam bugun 68.sayfada bak ne yazmis. Ben de onu okuyarak anladim kiz milleti keklemis resmen
ee oturdugu yeri bile biliyor nasıl emin olup bekar falan diye bahsetmiş.. pek keklemiş giibi durmuyor adam bilmiyor mu kimin yazdıgını ? markette çalışan sayılı eleman vardır bence adam utanmasın diye kimliği açıklamamış kızın da avatarı var sitede eğer ki gerçekse.. of kafamı karıştırdılar gece gece kız neden böyle bi senaryo yazsın ki gerçek bence

Bu dedikleirnden sonra benim de kafam karisti. Bilemedim ki ya

ay sabaah sabah bdv okuyayım dedim sayfalarca herkes aynı yorumu yapmış.. "konu fake, üye fake.."
ne fake imiş arkadaş anladık fake ama raporlarsınız mune gelir ilgilenir değil mi ? sırf yorum yapmak için bu konu fake diye her 10 üyeden 9unun belirtmesinin mantıgını anlayamıyorum

içimi dökeyim dedim sıktı artık

Su unlu konusu di mi?

Hee evet okudum okudum

Sen neler yapiyorsun aylin sesin solugun cikmiyor son zamanlarda??
dizi izleyip duruyorum sıcakta yapıcak başka şey yok çünkü
bi de arada bdvye bakıyorum içim kararıyor kapatyorum tekrar
okumuşsundur şu canlı bomba konusunu.. okurken bi an içim sıkıldı. keyfim yerindeyken moralim yerlere düştü.. bdvye girmeye korkuyorum fazla etkileniyorum..

Off haberlerr bile bakamiuorum cok korkuyorum. Rabbim ferahliga cikartsin. Kimse olmesin. Savas olmasin baris olsun ya. Allahim bizleri sevdiklerimizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…