Bilgece ile Sohbete ;)))

kimse tanımıyor böyle ya=)
iyiyim ya biraz bdvde gezineyim dedim gözlerim patladı
bu insalar neden paragraf kullanmaz =)

Bari avatarini degistirmeseydin biraz alissaydik sonra tanirdik ya rvet maalesef paragraf sorunu var. Ben bakamiyorum. Annrmlerdeyim pek giremiyorum. O yuzdrn cevap veremezsem ya da gec cevap verirsem.kusura bakma

Bari avatarini degistirmeseydin biraz alissaydik sonra tanirdik ya rvet maalesef paragraf sorunu var. Ben bakamiyorum. Annrmlerdeyim pek giremiyorum. O yuzdrn cevap veremezsem ya da gec cevap verirsem.kusura bakma

Bakmam bakmam =)
gördüğüm yakın arkadasları selamlıyorum sırayla zaten =)

avatarım artık biraz cocukca kaçıyordu yaa :)
bu tam benım karikatür olmuş halim iyi böyle müzikle ilgili falan

Sagol canom.evet cok sukur yasamiyorum..

sagol :))

Merhaba buyrun tabi fakat ben maalesef musait degilim. Yazamam. Arkadaslarla konusursunuz..
çok sevindim canım geçmiş olsun tekrardan doktorun nerde ve kimdi peki belki lazım olursa yani tekrarlarsa onu da bir deneyeyim

Ya burda birsey anlatacam size kk den birisiyle numaralarimizi verdik konuşuyorduk bugün senin ismin ne diye sordum gercekten bilmiyordum soyledim diyor ama hic hatirlamiyorum iste o kadar konusuyoruz bilmiyormusun diye beni engelledi numarani silecem dedi kendimi cok kotu hissettim yaa

samire iyimisin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…