Bilgece ile Sohbete ;)))

Ev topluyorum bir iki hafta içinde başka şehre taşınacağız iş güç yani boğuşuyorum.
Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli ?
Kolay gelsin sana o zaman. Ben bir sey yapmiyorum. Su an oturuyorum hatta uzaniyorum havalar cooook sicak evden disari cikmiyorum boyle

Neden sorun olsun ki? Burasi sohbet muhabbet icin acildi zaten. Hoş geldiniz. Nasilsiniz? Kendinizi biraz tanitir misiniz?
tesekkur ederım canım valla nasıl olsun ev iş güç ugrasıyorum kendimi tanıtayım 26 yasında evli bir bayanım burcum boga sen tanıt bakalımmmm

napim canım çalışıyorum, çok sıcak. sen napıyosun
aynen oyle cok sıcak yaa bende calısıyuorum ve cok sıkıldım
Ne guzel Cok duygusaliz yaa. Ama kimseye belli etmeyiz. Kin tutmayiz. Biri suratimiza tukurse yarin unuturuz, ailemize çok duskunuz. Guzel seyler bunlar ya
evet kuzum ama benım duygusallıgım cok asırı oldu artık basedemıyorum yanı :)

yazık eşlerimize geçen gün çok güzel masa hazırladım mum ışığında o gun bıde askerlıge basvuru yapmıstık masada hersey guzelken bıanda aklıma geldı aglamaya basladım :)

Ay hic sorma ben hep agliyorum esim de u sefer yine ne olmus agliyosun diyo kapi carpsa agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…