- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.621
Kolay gelsin sana o zaman. Ben bir sey yapmiyorum. Su an oturuyorum hatta uzaniyorumEv topluyorum bir iki hafta içinde başka şehre taşınacağız iş güç yani boğuşuyorum.
Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli ?
valla gunluk muhabbet arkadas nd sorun mu oldu
ooo çok atarlı muhabbet seven bi üye görüyorumvalla gunluk muhabbet arkadas nd sorun mu oldu
ooo çok atarlı muhabbet seven bi üye görüyorum
ağır aplaAynen. Bi an mekanina gizliden girdim sandim
tesekkur ederım canım valla nasıl olsun ev iş güç ugrasıyorum kendimi tanıtayım 26 yasında evli bir bayanım burcum boga sen tanıt bakalımmmmNeden sorun olsun ki? Burasi sohbet muhabbet icin acildi zaten. Hoş geldiniz. Nasilsiniz? Kendinizi biraz tanitir misiniz?
aksine aslında sinieli ve asabilerden hoşlanmam pozıtıf bır ınsanımdırooo çok atarlı muhabbet seven bi üye görüyorum
tesekkur ederım canım valla nasıl olsun ev iş güç ugrasıyorum kendimi tanıtayım 26 yasında evli bir bayanım burcum boga sen tanıt bakalımmmm
ne kadar güzel bende hoşlanmamaksine aslında sinieli ve asabilerden hoşlanmam pozıtıf bır ınsanımdır
bende yengeciiimmm :)Aynen ben dr evle ugrasiyorum. 25 yasindayim. Evliyim yengec burcuyim boyle
napim canım çalışıyorum, çok sıcak. sen napıyosunSare Lavinya cim nasılsın napıyosun ?
Ne guzelbende yengeciiimmm :)
aynen oyle cok sıcak yaa bende calısıyuorum ve cok sıkıldımnapim canım çalışıyorum, çok sıcak. sen napıyosun
evet kuzum ama benım duygusallıgım cok asırı oldu artık basedemıyorum yanı :)Ne guzelCok duygusaliz yaa. Ama kimseye belli etmeyiz. Kin tutmayiz. Biri suratimiza tukurse yarin unuturuz, ailemize çok duskunuz. Guzel seyler bunlar ya
aynen oyle cok sıcak yaa bende calısıyuorum ve cok sıkıldım
evet kuzum ama benım duygusallıgım cok asırı oldu artık basedemıyorum yanı :)
yazık eşlerimize geçen gün çok güzel masa hazırladım mum ışığında o gun bıde askerlıge basvuru yapmıstık masada hersey guzelken bıanda aklıma geldı aglamaya basladım :)Ben de oyleyim ama ne yapalim boyleyiz
yazık eşlerimize geçen gün çok güzel masa hazırladım mum ışığında o gun bıde askerlıge basvuru yapmıstık masada hersey guzelken bıanda aklıma geldı aglamaya basladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?