• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hu huuu
xenforo-smilies-kk37.gif

Hoşbuldum teşekkür ederim..
İyi sayılırım işte :) Doğru düzgün oturup kalkamıyorum artık.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?

Cok sukir ben de iyiyim canim. Ben de dogru duzgun oturup kalkamiyorum ama tembellikten :KK70::KK70::KK70:
hayat da guzel gidiyor. Hava guzel kuslar guzel falan :confused:
Bebek nasil?

Cok sukir ben de iyiyim canim. Ben de dogru duzgun oturup kalkamiyorum ama tembellikten :KK70::KK70::KK70:
hayat da guzel gidiyor. Hava guzel kuslar guzel falan :confused:
Bebek nasil?
:D O bende de vardı şimdi bahanem var :D
2 hafta önce iyiydi iyidir umarım kıpır kıpır o da :) Haftaya gidicem tekrar.
Sana da nasip etsin Allahım

:KK70: O bende de vardı şimdi bahanem var :KK70:
2 hafta önce iyiydi iyidir umarım kıpır kıpır o da :) Haftaya gidicem tekrar.
Sana da nasip etsin Allahım

Amin canim cok tesekkur ederim. Cok kalmamis saglicakla kucagina alirsin.insallah.
ablam dogumhaneden cikti diyo ki 10 tane olsa 10 tanesini de doğururum ne kolaymis ya bu dogum diye :KK70:
masallah. Insallah senin de cok kolay gecer

Amin canim cok tesekkur ederim. Cok kalmamis saglicakla kucagina alirsin.insallah.
ablam dogumhaneden cikti diyo ki 10 tane olsa 10 tanesini de doğururum ne kolaymis ya bu dogum diye :KK70:
masallah. Insallah senin de cok kolay gecer
Ay gerçekten mi :D
Ya niye bazıları korkutuyor o zaman. Ben de öyle derim İnşallah :))

Ay gerçekten mi :KK70:
Ya niye bazıları korkutuyor o zaman. Ben de öyle derim İnşallah :))

Ya bazilari inadina midir nedir korkutuyorlar. Insallah senin d eoyle olur tek nefeste kurtulursun. Valla masallah ablam evet sanci cekti dogumdan once ama evde cekti doktorlar ikide bir kontrol etmedi. Hastaneye gitti dogurdu sukur.

Ya bazilari inadina midir nedir korkutuyorlar. Insallah senin d eoyle olur tek nefeste kurtulursun. Valla masallah ablam evet sanci cekti dogumdan once ama evde cekti doktorlar ikide bir kontrol etmedi. Hastaneye gitti dogurdu sukur.
Herkes birşeyler diyor çok bilmiş gibi..
Aslında kulak asmamak lazım ama bazen psikolojisini bozuyorlar. İnşaallah Allah herkesi kurtarsın tek nefeste..
Bugün en basitinden makarna salata yapayım dedim burda geç yiyoruz malum tr saatine göre. Baktım makarna kalmamış :D bulgur pilavı yapcam artık,sen ne pişirdin :)

Herkes birşeyler diyor çok bilmiş gibi..
Aslında kulak asmamak lazım ama bazen psikolojisini bozuyorlar. İnşaallah Allah herkesi kurtarsın tek nefeste..
Bugün en basitinden makarna salata yapayım dedim burda geç yiyoruz malum tr saatine göre. Baktım makarna kalmamış :KK70: bulgur pilavı yapcam artık,sen ne pişirdin :)

Ah ben hicbir sey pisirmedim Allah ne vermisse yiyorum atistiriyorum. Esim gec geliyor genelde yiyip geliyor :KK70::KK70:

Istanbuldayim canim ben
Sen de Fransa herhalde. Ay evet boyls cok guzel yemek derdim yok. Ama mesela bazen gece esim kalkip yemek yaptiriyor bana. :-)
Evet Fransa'dayım malesef.
Olsun o kadar da özlüyordur belki :)
Benim eşim de bi türlü doymaz. Yer yer sonra dolapta kırıntı aramaya başlar :D
Ben öyle olsam kilodan yarılmıştım :))

Evet Fransa'dayım malesef.
Olsun o kadar da özlüyordur belki :)
Benim eşim de bi türlü doymaz. Yer yer sonra dolapta kırıntı aramaya başlar :KK70:
Ben öyle olsam kilodan yarılmıştım :))

Bakma benim.esim de ayni. Bu erkekler midelerine cok duskun. 5 dk once yemek yedi ya 5 dakika sonra cok aciktim ayy diyebiliyor :-) :-)

Bakma benim.esim de ayni. Bu erkekler midelerine cok duskun. 5 dk once yemek yedi ya 5 dakika sonra cok aciktim ayy diyebiliyor :-) :-)
Evet ya aynen öyle hele tatlıya. Kızlar tatlıya dayanamaz derler bi de. Ama benim eşim hani tatlım diyo hemen :D
Ben arada bi sütlü tatlı yerim, dikkat etmezsem çok kilo alıyorum. Bana şişgo diyo sonra :D

Evet ya aynen öyle hele tatlıya. Kızlar tatlıya dayanamaz derler bi de. Ama benim eşim hani tatlım diyo hemen :KK70:
Ben arada bi sütlü tatlı yerim, dikkat etmezsem çok kilo alıyorum. Bana şişgo diyo sonra :KK70:

Anaam benim esim de baklava hastasi. Yemekten önce ve sonra olmak uzere baklavalari hop hop goturur. Oyle her baklavayi da yemez. :-)
Ya masallah o yiyor ben kilo aliyorum is mi bu yani :KK70::KK70::KK70:

Anaam benim esim de baklava hastasi. Yemekten önce ve sonra olmak uzere baklavalari hop hop goturur. Oyle her baklavayi da yemez. :-)
Ya masallah o yiyor ben kilo aliyorum is mi bu yani :KK70::KK70::KK70:
Bizim evde sütlü tatlı yapılır her 4-5 güne bi :)
Bi kere kaynanam bizdeydi sütlaç yaptı eşime sever diye, eşim de bana hep derdi ki annemin sütlaçı bi başka. Neyse akşam oldu getirdim yiyo, dedim nasıl olmuş ben yaptım. Dedi ki eh işte daha güzel olabilirdi :D :D beni bi gülme tuttu :D

Bizim evde sütlü tatlı yapılır her 4-5 güne bi :)
Bi kere kaynanam bizdeydi sütlaç yaptı eşime sever diye, eşim de bana hep derdi ki annemin sütlaçı bi başka. Neyse akşam oldu getirdim yiyo, dedim nasıl olmuş ben yaptım. Dedi ki eh işte daha güzel olabilirdi :KK70: :KK70: beni bi gülme tuttu :KK70:
:KK70::KK70::KK70: cook iyiymis ya super demissin. Benim esim de sadece benim yemegimi bi de annemin yemegini sever. Hatta anlar yemegi benim yapip yapmadigimi. Annesi ozensiz yapar. O yuzden pek yemez onunkini :KK70::KK70:

Back
X