- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.681
hiç sevmem yaaKore dizileri tabiki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç sevmem yaaKore dizileri tabiki![]()
hiç sevmem yaatürk dizisi yok mu izlediğin
benim de izlediğim 3 tanecik var zatenYok ya hic izlemem Turk dizisi. Oyle 1500 bölümlük entrikali diziler beni.kanser eder![]()
benim de izlediğim 3 tanecik var zatenbi ton yaz dizisi çıkardılar yine hepsi birbirinden kötü nerdeyse. aralarında azıcık iyileri var
![]()
tatlı küçük yalancılar, acil aşk aranıyor ve kiralık aşkSen hangilerini izliyosun bakayim? Ayrica ufukta evlilik falan yok mu??
tatlı küçük yalancılar, acil aşk aranıyor ve kiralık aşk
yabancı da izliyorum supernatural , person of interest falan insan işsiz olmasın
yok evlilik falan canım![]()
inşallahBunlarin hicbirini bilmiyorum
Ayrica hayirlisi olur olur insallah.![]()
Ben seni daha buyuk saniyordum konuşmalarında nAynen ben dr evle ugrasiyorum. 25 yasindayim. Evliyim yengec burcuyim boyle![]()
fıstık olsun da ister Antep ister Siirt . Tercih yapacak lüksüm yok.Bir tarafım şişecek ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.siirt fıstığı daha gizil oluyor bence
Ben seni daha buyuk saniyordum konuşmalarında n
Cok sukur.mantarim gecti canim.iyilestim cok mutluyumselam kızlar
@Bilgece canım nasılsın doktor kontrolü falan filan ilçalar nasıl gidiyor durumlar nasıl![]()
ay çok sevindim canım maşallah Rabbim bi daha yaşatmasınEvet burda herkes buyuk saniyirmus
Cok sukur.mantarim gecti canim.iyilestim cok mutluyum)
Belki ismin gibi konustugun icindirEvet burda herkes buyuk saniyirmus
Cok sukur.mantarim gecti canim.iyilestim cok mutluyum)
ay çok sevindim canım maşallah Rabbim bi daha yaşatmasınyani ilişkide de önceki gibi sorunlar yaşamıyorsun öyle mi
sagol :))Belki ismin gibi konustugun icindir![]()
Merhaba buyrun tabi fakat ben maalesef musait degilim. Yazamam. Arkadaslarla konusursunuz..Merhaba konusacak birilerine ihtiyacim var bende kapiyi calsam acarmisiniz kapiyi
Sagol canom.evet cok sukur yasamiyorum..
sagol :))
Merhaba buyrun tabi fakat ben maalesef musait degilim. Yazamam. Arkadaslarla konusursunuz..
Selam Bilgece epey bir siteye girmedim
Bazen de bildirim gelmeyebiliyor
Ayarlara bakmadım pek
Nasılsın
Merhaba fakat eski nickin neydi hatirlayamadimm![]()